![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja trenutno imaju 2GB RAM-a u sustavu Windows XP, te sam prilično zadovoljan s njom, osjećam da je dosta. Ja razmišljam o Nadogradnjom na Vidik (imam čitljiv kopiju prikupljanje prašine). JA isto tako imati dodatni GB RAM-a da mogu staviti na moj sistem. Ako sam nadogradnju na Vista i stavite moj dodatni GB RAM-u, ja ću biti zadovoljan sa 3gb RAM-in Vidik kao što sam bio s 2GB na XP? U XP, ja iskoristite oba moja X2 jezgre, mogu učiniti mnogo više, mnogo DVD kodiranje i gaming. JA dont 'obično natrčati na nedostatak RAM-a, postoji uvijek činiti se biti dosta to trčanje apps sve želim u bilo kojem trenutku. Zabrinut sam da je ono što bi moglo biti izdašan količina RAM-a na XP će se prosječan iznos u Vista. Svejedno uvid? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA trčanje Vidik runs 2GB i fino, ne razlikuje se XP u brzini.
| |||
| |||
| Zapravo, Vista koristi više RAM-a jer ima više pozadinske službe i proccesses izgledati bolje i takva; stvarno otpada. Na mom računalu Koristim 3GB DDR2 RAM KINGSTON by GBMICRO aka. Preporučujem 3GB je sve put, on će vas s prikazivanjem kratko! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Vista koristi značajka zove superfetch, koji koristi kao cache ram i preloads pokretati programe koje često, što ih na brže pokretanje. Što više RAM-a imate onda više Vidik htijenje iskoristiti koristeći ga kao svoj cache umjesto da ga koristi kao slobodne memorije. To nije neuobičajeno za vidik strojevi vidjeti veći dio memorije uzima gore. Imam 2GB u moj stroj s 640mb samo besplatno, ako sam imao 3Gb RAM-a ukupne slobodne memorije će vjerojatno biti oko iste! Čudne afera!