![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg 2GB RAM Windows XP és nagyon elégedett vagyok vele, úgy érzem, hogy van bőven. Arra gondolok, hogy Vista frissítése (Van egy legit példányt gyűjt por). Nekem is van egy extra GB RAM, hogy nem tud az én rendszert. Ha frissíti a Vista , és én további GB RAM-ban, leszek elégedett 3GB RAM-ban Kilátás, mint én voltam a 2gb az XP? Az XP-én használni mind az én X2 maghoz, én sokat többfeladatos, sok DVD kódolás, és a játék. Én általában nem fut be egy RAM hiány, mindig úgy tűnik, hogy ahhoz, hogy futtassa az apps akarom adott időben. Félek, hogy mi lehet a bőséges mennyiségű RAM az XP akkor egy középszerű összeg Vista. Minden betekintést? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én vezetem 2GB Vista fut, és finom, nem különbözik az XP a sebességet.
| |||
| |||
| Igazából Vista több RAM memóriát használ, mivel a szolgáltatások és a nagyobb háttér proccesses látod a jobb és olyan, valóban hulladék. A saját gépen használom 3GB DDR2 RAM GBMICRO az AKA KINGSTON. Azt javasoljuk, 3GB mind az utat, hogy itt tartjuk meg működését rövid! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Kilátás használ funkció úgynevezett superfetch, amely felhasználja a cache memória és preloads futtatott programokat, gyakran, így a gyorsabb indulását. Minél több RAM van, akkor a több Vista kihasználja felhasználásával, mint inkább azt, hogy a gyorsítótár használatát, a szabad memória. Nem szokatlan a kilátás, hogy a legtöbb gép a memória elkezdte. I have in my 2gb gép csak 640mb szabad, ha én 3Gb RAM teljes memória valószínűleg körülbelül azonos! Fura ügy!
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Üdvözöljük Központ - Vista bejelentkezés fagyása | dzsungel-bhoy | A Windows operációs rendszerek | 7 | 21. június 2009 13:47 |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Kettős Kubuntu Vista és a Vista telepítve 1. | Black Magic | Linux és OS Alternatív | 1 | 27. március 2009 15:14 |
| Azt akarom, minőség nem a mennyiség ... | ashaiba | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | 23. február 2008 14:13 |
| Téma eszközök | |
| |