![]() |
|
| |||
| |||
| אני כרגע יש 2GB של זיכרון RAM ב-Windows XP ו AM די מרוצה עם זה, אני מרגיש שזה מספיק. אני חושב לשדרג ל Vista (יש לי עותק חוקי איסוף אבק). יש לי גם תוספת של זיכרון RAM של GB שאני יכול להכניס את המערכת. אם אני משדרג ל Vista, וישים שלי פרטים GB של RAM ב, אקבל מרוצה 3gb זיכרון RAM ב Vista בדיוק כפי שהייתי עם 2GB ב XP? ב-XP, אני עושה שימוש טוב בשתי ליבות X2 שלי, אני עושה הרבה multitasking, הרבה קידוד ה-DVD, ואת המשחקים. אני בדרך כלל לא לרוץ לתוך מחסור של זיכרון RAM, יש תמיד נראית מספיק כדי להפעיל את כל היישומים שאני רוצה בכל רגע נתון. אני מודאג, כי מה יכול להיות שופע כמות זיכרון RAM ב-XP תהיה פחות הסכום Vista. כל דעה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מפעיל 2GB ו Vista פועל בסדר, לא שונה ב-XP מהירות.
| |||
| |||
| למעשה, Vista משתמש יותר זיכרון RAM כפי שהיא יותר רקע שירותי proccesses כדי להיראות טוב יותר לבין כאלה; באמת בזבוז. במחשב שלי אני משתמש 3GB DDR2 RAM על ידי GBMICRO AKA קינגסטון. אני ממליץ 3GB של כל הדרך, נשמור את זה ממך לפעול קצר!! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
Vista משתמש תכונה בשם superfetch, אשר משתמשת ראם כ המטמון ו preloads תוכניות שאתה מפעיל לעתים קרובות והופכים אותם מהר למעלה מתחיל בשעה. רם ככל שיש לך יותר אז את Vista יהיה לנצל utilising בו את המטמון, אלא כי השימוש בו זיכרון פנוי. אין זה נדיר עבור Vista מכונות לראות ביותר של זיכרון נלקח למעלה. יש לי מכונת 2GB שלי עם רק 640mb ללא תשלום, אם היה לי 3Gb של רם הכולל זיכרון פנוי היה כנראה להיות בערך אותו הדבר! פרשה מוזרה!