mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

RAM kiekis: Vista vs XP

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 9, 2008, 14:46
Naujas Narys

Default RAM kiekis: Vista vs XP

Aš šiuo metu turi 2GB RAM, Windows XP, ir esu labai patenkintas, manau tai yra daug.

Galvoju apie perėjimą prie Vista "(turiu Legit kopiją rinkti dulkes). Aš taip pat turiu papildomai GB RAM, kad galėčiau įdėti į mano sistemą.

Jei pereiti prie Vista
ir pateikti savo papildomas GB RAM, būsiu patenkintas 3GB RAM, Vista kaip buvo su 2gb, XP?

, XP, aš gerai išnaudoti tiek mano X2 šerdys, aš iš multitasking daug, DVD kodavimo daug, ir žaidimų. Nemanau paprastai paleisti į RAM trūkumo, visada atrodo, kad pakanka paleisti visus Apps noriu bet kuriuo metu.

Esu susirūpinęs, kad tai, kas gali būti daugybė suma RAM, XP, bus vidutiniškas suma Vista.

Bet suprasti?
Old Gruodis 9, 2008, 14:52
Administrator Grupė

Paleisti 2GB ir Vista veikia gerai, nesiskiria nuo XP greitis.

Jei tai šuo galite įjungti visas papildomas funkcijas Vista vistiek.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 24, 2008, 04:06
Naujas Narys

Tiesą sakant, Vista naudoja daugiau RAM, nes ji turi daugiau fono paslaugų ir proccesses atrodo geriau ir toks; Tikrai atliekos.

Mano kompiuteryje galiu naudoti 3GB DDR2 RAM pagal GBMICRO AKA Kingston. Mes rekomenduojame 3GB viskas taip, jis bus jus paleisti trumpas!
Old Gruodis 24, 2008, 06:58
Kenkėjiškų programų grupės

Citata:
Tiesą sakant, Vista naudoja daugiau RAM, nes ji turi daugiau fono paslaugų ir proccesses atrodo geriau ir toks
Iš to, ką aš žinau - Vista naudoja dauguma jos avinas SuperFetch

Vista naudoja funkciją, vadinamą SuperFetch, kuri naudoja kaip RAM atmintis ir anksto įkelia programas paleisti dažnai, kad jos taptų greitesnės ne pradedančioms. RAM turite tada daugiau Vista pasinaudoti naudojant jį kaip savo talpyklą, o kad naudojant jį kaip laisvos atminties. Tai nėra neįprasta, kad Vista mašinos pamatyti daugelyje atminties atsižvelgta. Turiu 2gb, mano aparatas tik su 640MB kainuoja, jei aš 3Gb RAM visos laisvos atminties tikriausiai apie tą patį! Keista reikalas!

Mano sistema: Steves Rig

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Pagrindinė plokštė:
Asus M3N78 PRO
RAM atmintis:
Corsair 4GB Dual Channel
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Western Digital 640GB HD
Optical Drive (s):
LG Lightscribe
Case / PSU:
Aušinimas:
Ištekliai HSF
Tinklas / Internetas:
20MB Virgin Media Plačiajuostis
Monitorius (-ai):
Hanns-G 19 "widescreen
Operacinė sistema (-os):
Vista Premium 64X
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.