![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš šiuo metu turi 2GB RAM, Windows XP, ir esu labai patenkintas, manau tai yra daug. Galvoju apie perėjimą prie Vista "(turiu Legit kopiją rinkti dulkes). Aš taip pat turiu papildomai GB RAM, kad galėčiau įdėti į mano sistemą. Jei pereiti prie Vista ir pateikti savo papildomas GB RAM, būsiu patenkintas 3GB RAM, Vista kaip buvo su 2gb, XP? , XP, aš gerai išnaudoti tiek mano X2 šerdys, aš iš multitasking daug, DVD kodavimo daug, ir žaidimų. Nemanau paprastai paleisti į RAM trūkumo, visada atrodo, kad pakanka paleisti visus Apps noriu bet kuriuo metu. Esu susirūpinęs, kad tai, kas gali būti daugybė suma RAM, XP, bus vidutiniškas suma Vista. Bet suprasti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paleisti 2GB ir Vista veikia gerai, nesiskiria nuo XP greitis.
| |||
| |||
| Tiesą sakant, Vista naudoja daugiau RAM, nes ji turi daugiau fono paslaugų ir proccesses atrodo geriau ir toks; Tikrai atliekos. Mano kompiuteryje galiu naudoti 3GB DDR2 RAM pagal GBMICRO AKA Kingston. Mes rekomenduojame 3GB viskas taip, jis bus jus paleisti trumpas! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Vista naudoja funkciją, vadinamą SuperFetch, kuri naudoja kaip RAM atmintis ir anksto įkelia programas paleisti dažnai, kad jos taptų greitesnės ne pradedančioms. RAM turite tada daugiau Vista pasinaudoti naudojant jį kaip savo talpyklą, o kad naudojant jį kaip laisvos atminties. Tai nėra neįprasta, kad Vista mašinos pamatyti daugelyje atminties atsižvelgta. Turiu 2gb, mano aparatas tik su 640MB kainuoja, jei aš 3Gb RAM visos laisvos atminties tikriausiai apie tą patį! Keista reikalas!