menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

RAM množstvo: Vista vs XP

Reply

Thread Tools
Old 9 decembra 2008, 14:46
Nový člen skupiny

Default RAM množstvo: Vista vs XP

Aj v súčasnosti má 2 GB RAM vo Windows XP, a som docela spokojný s tým, mám pocit, že je spousta.

Já jsem přemýšlel o inovácii na Vista (mám dôveryhodne kópie zber prachu). Tiež som mať extra GB RAM, že môžem dať v mojom systéme.

Ak som upgrade na Vista
a dal mojej ďalšej GB RAM v budem spokojný s 3gb RAM vo Vista, rovnako ako som bol s 2 GB v XP?

V XP som dobre využiť ako môj X2 jadra, mám veľa multitasking, hodně kódovanie DVD a hranie hier. Nemám obvykle bežať na nedostatok pamäti, že vždy sa zdá byť dostatočná na spustenie všetkých apps chcem v danej chvíli.

Mám strach, že to, čo by mohlo byť bohaté množstvo RAM v XP bude priemernú sumu Vista.

Akékoľvek poznatky?
Old 9 decembra 2008, 14:52
Administrátor Skupina

Vedu 2GB a Vista beží v poriadku, žiadny iný na XP v rýchlosti.

Ak je pes sa môžete obrátiť na všetky vonkajšie znaky Vista tak.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24.prosince 2008, 04:06
Nový člen skupiny

Vlastne Vista využíva viac pamäte RAM, pretože má väčšie zázemie a proccesses vyzerať lepšie a taká; Naozaj odpadom.

Na svojom počítači používám 3GB DDR2 RAM do GBMICRO AKA KINGSTON. Doporučuji 3GB to celú cestu, že budeme držať vám beží krátky!
Old 24.prosince 2008, 06:58
Malware Skupina

Citácia:
Vlastne Vista využíva viac pamäte RAM, pretože má väčšie zázemie a proccesses vyzerať lepšie a taká
Co já vím - Vista využíva väčšina jeho ram pre superfetch

Vista používa funkciu superfetch, ktorý používa ako pamäť RAM a preloads programy spustiť často, čo je rýchlejší pri rozbehu. Čím viac pamäte RAM máte potom väčšiu Vista budú mať výhodu využiť ho ako svoje cache skôr, že jeho používanie ako voľnej pamäte. Nie je nezvyčajné, priehľad stroje vidieť väčšinu pamäte prijať. Mám 2GB v mojom počítači s iba 640MB zadarmo, keď som mal 3Gb RAM celkovej voľnej pamäte, zrejme by byť približne rovnakej! Strange Aféra!

Môj systém: Steves Rig

Processor (s):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Základná doska:
ASUS M3N78 Pre
Pamäť RAM:
Corsair 4GB Dual Channel
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
640GB Western Digital HD
Optická mechanika (s):
LG LightScribe
Case / PSU:
Chladenie:
Sklad HSF
Sieť / Internet:
20MB Panny Media Broadband
Monitor (s):
Hanns-G 19 "širokouhlý
Operačný systém (y):
Vista Premium 64x
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista Vitajte centrum - Vista Prihláste sa freezes džungľa-bhoy Operačné systémy Windows 7 21. jún 2009 13:47
Aký je najlepší spôsob, ako to chodí Inštalácia Vista 64bit môj Vista 32bit? Theresonly1 Operačné systémy Windows 3 25. mája 2009 08:58
Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. Black Magic Linux & Alternatívne OS 1 27. marca 2009 15:14
Chcem kvalitu nie je množstvo ... ashaiba Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 3 23. februára 2008 14:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.