![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aj v súčasnosti má 2 GB RAM vo Windows XP, a som docela spokojný s tým, mám pocit, že je spousta. Já jsem přemýšlel o inovácii na Vista (mám dôveryhodne kópie zber prachu). Tiež som mať extra GB RAM, že môžem dať v mojom systéme. Ak som upgrade na Vista a dal mojej ďalšej GB RAM v budem spokojný s 3gb RAM vo Vista, rovnako ako som bol s 2 GB v XP? V XP som dobre využiť ako môj X2 jadra, mám veľa multitasking, hodně kódovanie DVD a hranie hier. Nemám obvykle bežať na nedostatok pamäti, že vždy sa zdá byť dostatočná na spustenie všetkých apps chcem v danej chvíli. Mám strach, že to, čo by mohlo byť bohaté množstvo RAM v XP bude priemernú sumu Vista. Akékoľvek poznatky? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vedu 2GB a Vista beží v poriadku, žiadny iný na XP v rýchlosti.
| |||
| |||
| Vlastne Vista využíva viac pamäte RAM, pretože má väčšie zázemie a proccesses vyzerať lepšie a taká; Naozaj odpadom. Na svojom počítači používám 3GB DDR2 RAM do GBMICRO AKA KINGSTON. Doporučuji 3GB to celú cestu, že budeme držať vám beží krátky! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Vista používa funkciu superfetch, ktorý používa ako pamäť RAM a preloads programy spustiť často, čo je rýchlejší pri rozbehu. Čím viac pamäte RAM máte potom väčšiu Vista budú mať výhodu využiť ho ako svoje cache skôr, že jeho používanie ako voľnej pamäte. Nie je nezvyčajné, priehľad stroje vidieť väčšinu pamäte prijať. Mám 2GB v mojom počítači s iba 640MB zadarmo, keď som mal 3Gb RAM celkovej voľnej pamäte, zrejme by byť približne rovnakej! Strange Aféra!
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Vitajte centrum - Vista Prihláste sa freezes | džungľa-bhoy | Operačné systémy Windows | 7 | 21. jún 2009 13:47 |
| Aký je najlepší spôsob, ako to chodí Inštalácia Vista 64bit môj Vista 32bit? | Theresonly1 | Operačné systémy Windows | 3 | 25. mája 2009 08:58 |
| Zavedenie dvojitého Kubuntu a Vista s Vista 1. | Black Magic | Linux & Alternatívne OS | 1 | 27. marca 2009 15:14 |
| Chcem kvalitu nie je množstvo ... | ashaiba | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 3 | 23. februára 2008 14:13 |
| Thread Tools | |
| |