мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Количина РАМ: КСП вс Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Нов 2008, 14:46
Нови члан групе

Default Количина РАМ: КСП вс Виста

Ја тренутно имају 2ГБ РАМ-а у систему Уиндоус КСП, те сам прилично задовољан са њом, осећам да је доста.

Ја размишљам о надоградњом на Видик (имам читљив копију прикупљање прашине). ЈА исто тако имати додатни ГБ РАМ-а да могу ставити на мој систем.

Ако сам надоградњу на Виста
и ставите мој додатни ГБ РАМ-у, ја ћу бити задовољан са 3гб РАМ-унутра Видик као што сам био са 2ГБ на КСП?

У КСП, ја искористите оба моја Кс2 језгра, могу учинити много више, много ДВД кодирање и гаминг. ЈА донт 'обично натрчати на недостатак РАМ-а, постоји увек чинити се да буде доста за трчање аппс све желим у било којем тренутку.

Забринут сам да је оно што би могло бити издашан количина РАМ-а на КСП ће се просечан износ у Виста.

Свеједно увид?
Old 9. Нов 2008, 14:52
Администратор Гроуп

ЈА трчање Видик рунс 2ГБ и фино, не разликује се КСП у брзини.

Ако је пас можете претворити свих додатних функција Виста Аныуаы.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 24. Нов 2008, 04:06
Нови члан групе

Заправо, Виста користи више РАМ-а јер има више позадинску службе и проццессес изгледати боље и таква; стварно отпада.

На мом рачунару Користим 3ГБ ДДР2 РАМ Кингстон бы ГБМИЦРО ака. Препоручујем 3ГБ је све пут, он ће вас са приказивањем кратко!
Old 24. Нов 2008, 06:58
Штетни садржај групе

Куоте:
Заправо, Виста користи више РАМ-а јер има више позадинску службе и проццессес изгледати боље, а такав
Од оно што ја знам - Виста користи већину својих овна за суперфетцх

Виста користи функција зове суперфетцх, који користи као цацхе рам и прелоадс да покреће програме које често, што их на брже покретање. Шта више РАМ-а имате онда више Видик воља корист користећи га као свој цацхе уместо да га користи као слободне меморије. То није неуобичајено за видик уредјаји видети већи део меморије узима горе. Имам 2ГБ у мој машина са 640мб само бесплатно, ако сам имао 3Гб РАМ-а укупне слободне меморије ће вероватно бити око исте! Чудне афера!

Мы Сыстем: Стевес катарка

Процесор (и):
АМД Атхлон 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М3Н78 Про
РАМ меморија:
Гусар 4ГБ Дуал Цханнел
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8400 ГС
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Уестерн Дигитал 640ГБ ХД
Оптички погон (е):
ЛГ Лигхтсцрибе
Цасе / псу:
Хлађење:
Стоцк ХСФ
Нетуорк / Интернет:
20Мб Виргин Медиа Броадбанд
Монитор (е):
Ханнс-Г 19 "Широки екран
Оперативни систем (е):
Виста Премиум 64кс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Виста Уелцоме центар - Виста Пријавите се Фреезес џунгла-бхоы Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 21. јуна 2009 13:47
Који је најбољи начин да се о инсталирању 64бит Видик Овер Мы 32бит Виста? Тхересонлы1 Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 25 мај 2009 08:58
Дуал Боотинг Кубунту и Видик са Видик инсталиран 1. Блацк Магиц Линукс ОС и алтернативна 1 27 март 2009 15:14
Желим квалитет не квантитет ... асхаиба Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 23 фебруар 2008 14:13
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц