![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час мають 2 Гб оперативної пам'яті в Windows XP, і я дуже задоволений, я вважаю, це чимало. Я думав про оновлення до Vista (у мене є копія Legit збору пилу). У мене також є додаткові ГБ оперативної пам'яті, що я можу покласти в своїй системі. Якщо я оновлення до Vista, і поклав додаткового ГБ оперативної пам'яті, Я буду задоволений 3 ГБ оперативної пам'яті в Vista, як я була з 2 Гб в XP? У XP, я роблю добре використання як моя X2 ядер, я багато багатозадачності, багато кодування DVD, та ігри. Я звичайно не стикаються з нестачею пам'яті, то завжди здається, буде достатньо, щоб запускати всі програми, я хочу в будь-який даний момент часу. Я боюся, що те, що може бути рясне кількість оперативної пам'яті в XP буде посереднім суму в Vista. Будь-яке розуміння? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я біжу 2GB і Vista проходить відмінно, нічим не відрізняється від XP у швидкості.
| |||
| |||
| Насправді, Vista використовує більше оперативної пам'яті, скільки воно більше фонових служб і proccesses виглядати краще, і такі; дійсно відходів. На моєму комп'ютері я використовую 3GB пам'яті DDR2 від GBMICRO АКА Кінгстон. Я рекомендую 3GB все, до речі, буду тримати вас від кінчаються! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Vista використовує функцію під назвою SuperFetch, яка використовує RAM в якості кеша, і завантажує програми, які ви запускаєте часто, роблячи їх швидше при запуску. Чим більше оперативної пам'яті більше, то перспектива буде скористатися використовуючи його в якості кеша, а що, використовуючи це як обсяг вільної пам'яті. Вона не є рідкістю для машини Vista, щоб побачити більшу частину пам'яті, зайнятої. Я 2GB в моїй машині з 640MB вільного, якщо у мене 3 Гб оперативної пам'яті загальний обсяг вільної пам'яті, ймовірно, буде приблизно в той же! Дивна річ!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ласкаво просимо Центр Vista - Vista Увійдіть Freezes | Джунглі-bhoy | Операційні системи Windows | 7 | 21 червня 2009 13:47 |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 | Чорна магія | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 березня 2009 15:14 |
| Я хочу якість, а не кількість ... | ashaiba | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 23 лютого 2008 14:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |