менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Кількість ОЗУ: Vista VS XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 грудня 2008, 14:46
Нові члени групи

Default Кількість ОЗУ: Vista VS XP

Я в даний час мають 2 Гб оперативної пам'яті в Windows XP, і я дуже задоволений, я вважаю, це чимало.

Я думав про оновлення до Vista (у мене є копія Legit збору пилу). У мене також є додаткові ГБ оперативної пам'яті, що я можу покласти в своїй системі.

Якщо я оновлення до Vista,
і поклав додаткового ГБ оперативної пам'яті, Я буду задоволений 3 ГБ оперативної пам'яті в Vista, як я була з 2 Гб в XP?

У XP, я роблю добре використання як моя X2 ядер, я багато багатозадачності, багато кодування DVD, та ігри. Я звичайно не стикаються з нестачею пам'яті, то завжди здається, буде достатньо, щоб запускати всі програми, я хочу в будь-який даний момент часу.

Я боюся, що те, що може бути рясне кількість оперативної пам'яті в XP буде посереднім суму в Vista.

Будь-яке розуміння?
Old 9 грудня 2008, 14:52
Адміністратор групи

Я біжу 2GB і Vista проходить відмінно, нічим не відрізняється від XP у швидкості.

Якщо мова йде про собаку Ви можете включити всі додаткові функції Vista в будь-якому випадку.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 24 грудня 2008, 04:06
Нові члени групи

Насправді, Vista використовує більше оперативної пам'яті, скільки воно більше фонових служб і proccesses виглядати краще, і такі; дійсно відходів.

На моєму комп'ютері я використовую 3GB пам'яті DDR2 від GBMICRO АКА Кінгстон. Я рекомендую 3GB все, до речі, буду тримати вас від кінчаються!
Old 24 грудня 2008, 06:58
Група шкідливих програм

Цитата:
Насправді, Vista використовує більше оперативної пам'яті, скільки воно більше фонових служб і proccesses виглядати краще, і такі
З того, що я знаю - Vista використовує велику частину свого барана SuperFetch

Vista використовує функцію під назвою SuperFetch, яка використовує RAM в якості кеша, і завантажує програми, які ви запускаєте часто, роблячи їх швидше при запуску. Чим більше оперативної пам'яті більше, то перспектива буде скористатися використовуючи його в якості кеша, а що, використовуючи це як обсяг вільної пам'яті. Вона не є рідкістю для машини Vista, щоб побачити більшу частину пам'яті, зайнятої. Я 2GB в моїй машині з 640MB вільного, якщо у мене 3 Гб оперативної пам'яті загальний обсяг вільної пам'яті, ймовірно, буде приблизно в той же! Дивна річ!

Моя система: Steves Ріг

Процесор (и):
AMD Athlon 64x2 6000 +
Материнська плата:
ASUS M3N78 PRO
ОЗУ:
Corsair 4GB Двоканальна
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 8400 GS
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 640GB HD
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Охолодження:
Фондовий HSF
Мережі / Інтернет:
20Mb Virgin Media Broadband
Монітор (и):
Hanns-G 19 "широкоекранний
Операційна система (и):
Vista Premium 64x
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Ласкаво просимо Центр Vista - Vista Увійдіть Freezes Джунглі-bhoy Операційні системи Windows 7 21 червня 2009 13:47
Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? Theresonly1 Операційні системи Windows 3 25 травня 2009 08:58
Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 Чорна магія Linux & альтернативних ОС 1 27 березня 2009 15:14
Я хочу якість, а не кількість ... ashaiba Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 3 23 лютого 2008 14:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.