![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз REALLY Надявам се някой тук да ми помогне. Аз реших, че искам да ми лаптоп за да се възстанови първоначалния си състояние, но couldnt запомни които Fnumber да натиснете най започнат да се даде възможност да се възстанови .... SO, намерих Toshiba Възстановяване дискове (2 диска кутия) и чета, че това ще правя само това, което исках ... Сложих го в моя диск, както и разглеждане на възможността 1, който след това отиде чрез 25%, 75% и накрая 100% (след подсказване ми да сложа втория диск в половината път) Въпреки че съм паника в една точка и анулирани то, така че когато се рестартира, се казва в Заменете диска и натиснете произволен клавиш. Така разбрах аз трябваше да го направя отново, и вижте го. Той приключи и той ми каза да премахнете медии и натиснете Ctrl ALT дел да рестартирате. Направих това, и този, когато наистина започнаха да съжалявате правиш това (до тогава бях сам поздрави за управление за да се получи това отношение) Първият екран казва TOSHIBA дойде, а след това на екрана е черен (както винаги го направи), но тогава той дойде да ме опции или да започнете нормално, по-безопасен режим или на последната известна добра конфигурация. Нито един от които работят. Ако изберете последния известен конфиг опция нещо, той първо идва нагоре "Windows може да не стартира, защото следния файл липсва или е корумпиран: \ Windows \ System32 \ Config \ System. Ако след това изберете Последна известна добра Config пак, става дума до кликнете какво искате да започнете, единствената възможност е Windows XP Home Edition. Аз го изберете и dreaded син екран се появява. Техническа информация, която се появява там е: *** STOP: 0x0000007E (0XC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C) Имам googled това отново и днес, и видях нещо за Windows XP инсталацията диск, който DONT са, единственото диск съм се е Toshiba Възстановяване диск. Ако сте прочели дотук, добре направено, ако можете да ми помогнете, БЛАГОДАРЯ ВИ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква беше причината за това? Това е възможно, че може да има проблем с вашия твърд диск и на данни от CD's не е копиран върху правилно. Може би се опитват отново ще работи при условие на твърдия диск не е повреден.
| |||
| |||
| Причината за това ми беше много неща, едно, моят лаптоп с много неща по него, че вече не е необходимо, за да бъда там, той беше също ще ridiculously бавно, дори и след defrag и всичко останало. Аз също имат проблеми с AOL, след няколко седмици назад отидох да влезете в него, за да бъдат уведомени, че необходимите файлове ще бъдат инсталирани на първо място, това ме бърка, така че позволява на лаптопа да го прави, но се съхраняват в една и съща съобщения, дори и след рестартиране. Оказа се, имаше проблем с модема не инсталирате драйверите на моя лаптоп. AOL couldnt решават, че така аз отказах, преди мислех, че може би ако съм възстановен на лаптопа към първоначалната си състояние, AOL ще инсталира и да бъде добре, и лаптопа ще бъде бързо. Този как се озовал в тази ситуация. Направих опитайте отново същото нещо, с възстановяване на диска, но все пак има същия проблем-сини прозорци на екрана и не започва. |
|
| |||
| |||
| Първото нещо, което трябва да направите, е Google и да получите memtest и работите с него най-малко 7 проходи, всякакви грешки на всички и вашите овен, ще трябва да бъдат заменени. Всъщност, аз подозирам, че имате хардуерен проблем с някакъв вид. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| А преди това данни спасяване AC диск за възстановяване - Windows Vista операционна система | ebhutton1717 | Общи Софтуер Чат | 10 | 10-ти октомври 2009 година 02:34 |
| Windows приучавам проекта | ghbnic | Windows операционни системи | 4 | 11 май 2008 г. 14:27 |
| Windows Recovery навик работа | Zanginator | Windows операционни системи | 4 | 17 Feb 2008 11:29 |
| Endless Проблеми, Windows приучавам Започнете сега | Polkigtry | Общи Хардуер Чат | 2 | 13 Jan 2008 02:06 |
| Windows автоматизирани системи за възстановяване на диск | potnoodle | Windows операционни системи | 3 | 27 Юли 2007 11:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |