menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Běžel využití disku a nyní oken zvyklý začít

Reply

Thread Nástroje
Old 15. února 2008, 19:32
Nový člen skupiny

I REALLY doufám, někdo tady může pomoct.
Rozhodl jsem se chtěl navrátit má laptop do původního stavu, ale nezapomeňte, které couldnt FNumber stisknout při spuštění musí být dána možnost obnovit .... SO, zjistil jsem, Toshiba zotavení disky (2 diskové pole), a četl, že by to dělat jen to, co jsem chtěl ...
Dala jsem ji do mého disku a vybrané možnosti 1, který pak šel až přes 25%, 75% a nakonec 100% (po mě výzvou, aby druhý disk v půli) I když jsem panice na jednom místě a zrušeny , takže když jsem řekl, že opakovaný start Vyměňte disk a stiskněte libovolnou klávesu. Tak jsem si uvědomil, musel jsem to udělat znovu, a podívat se dovnitř.

Bylo dokončeno, a řekl mi, média odstranit, a stiskněte Ctrl Alt Del restartovat. Udělal jsem to, a to je to, když jsem skutečně začal litovat dělá (až do té doby jsem byl sám blahopřáním pro řízení až sem)
Na první obrazovce říká TOSHIBA přišel, a pak obrazovka zčerná (jako vždycky), ale pak to přijde, že mi možnosti, buďto normálně spustit v nouzovém režimu nebo poslední známá dobrá konfigurace. Nic z toho práce. Mám-li vybrat poslední známá konfigurace možnost věc, nejprve přijde 'Systém Windows nelze spustit z důvodu Uvedený soubor je poškozen nebo nebyl nalezen: \ WINDOWS \ system32 \ config \ SYSTEM.
Pokud jsem vyberte možnost Poslední známá funkční Config znovu, to přijde až na příkaz, co chci začít, jedinou možností je Windows XP Home Edition. Já vyberte ji a obávaný modrá obrazovka. Technické informace, které se zobrazí je:
*** STOP: 0x0000007E (0xc0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Mám googled to znovu a znovu dnes, a viděli jste něco o instalační disk systému Windows XP, které jsem dont mít, pouze disk co mám, je, je Toshiba Disk pro zotavení systému.

Jestliže jste dočetli až sem, udělal dobře, když mi může pomoci, DĚKUJI!
Old 16.února 2008, 05:33
Rik
Banned Skupina

Jaký byl váš důvod, proč to dělá? Je možné, že tam mohl být problém s pevný disk a data z CD nemá kopírovat přes správně. Možná, že se snaží znovu bude fungovat za předpokladu, že pevný disk není vadný.

Můj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základní deska:
Asus K8V-X
Paměť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pro 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd hořák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Nyní internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operační systém (y):
XP Pro
Old 16.února 2008, 12:26
Nový člen skupiny

můj důvod pro to, že je to celá řada věcí, jeden můj notebook má mnoho věcí, na to, že již nejsou potřebné, aby tam bylo také bude směšně pomalu, a to i poté, co oklamat a všechny.
Byl jsem také potíže s AOL, jen před několika týdny jsem se podepsat na to, aby se dozvěděl, že by byly potřebné soubory nainstalovány první, to mě zmatený, tak i možnost laptop tak učinit, ale stále getting the same zpráv, a to i po restartu. Ukázalo se, že tam byl problém s instalací ovladače modemu není na mém notebooku. AOL couldnt řešit, tak jsem to vzdal, než si myslel, že Možná kdybych obnovil notebooku do původního stavu, by se AOL instalovat a je v pohodě, a notebook by byl rychlejší.
To je to, jak jsem skončil v této situaci. Já jsem zkusit stejnou věc znovu oživení disku, ale stále mají stejný problém-modrá obrazovka a okny nezačínají.
Old 16.února 2008, 13:02
Rik
Banned Skupina

První věc, kterou byste měli udělat, je Google a získat Memtest a spusťte jej po dobu nejméně 7 projde, všechny chyby na všech vašich ram a bude třeba vyměnit.

V podstatě mám podezření, že máte potíže s hardwarem nějakého druhu.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.