![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ REALLY ελπίδα εδώ κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.
Αποφάσισα ήθελα να μου φορητό υπολογιστή για να επαναφέρετε την αρχική του κατάσταση, αλλά να θυμάστε που couldnt Fnumber να ασκήσει πιέσεις κατά την έναρξη λειτουργίας πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να αποκατασταθεί .... SO, βρήκα την Toshiba Recovery Disks (a 2 δίσκο πλαίσιο) και διαβάστε ότι αυτό θα κάνω αυτό που ήθελα ... Έβαλα στο δίσκο μου, και επιλογή 1, η οποία στη συνέχεια αυξήθηκε με 25%, 75% και, τέλος, 100% (μετά από προτροπή μου να θέσω το δεύτερο δίσκο σε μισά) Αν έκανα τον πανικό σε ένα σημείο και ακυρώθηκαν αυτό, όταν θα ξαναρχίσει να λέγεται Αντικαταστήστε το δίσκο και πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο. Έτσι συνειδητοποίησα είχα να το κάνω και πάλι, και να την περάσει. Θα ολοκληρωθεί και μου είπε για την άρση των μέσων ενημέρωσης και πατήστε ctrl alt del για επανεκκίνηση. Το έκανα, και thats όταν θα αρχίσει πραγματικά να γίνει αυτό λύπη (μέχρι τότε ήμουν και εγώ να συγχαρώ για τη διαχείριση για να εξασφαλιστεί αυτή η πολύ) Η πρώτη οθόνη κατέληξε λέγοντας TOSHIBA, και τότε η οθόνη πηγαίνει μαύρο (όπως πάντα), αλλά τότε έρχεται που μου επιλογές, είτε για να ξεκινήσουν κανονικά, σε ασφαλή λειτουργία ή την τελευταία γνωστή καλή config. Δεν υφίσταται εκ των οποίων εργάζονται. Αν επιλέξετε την τελευταία γνωστή config επιλογή, επειδή για πρώτη φορά μέχρι "Τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν επειδή το ακόλουθο αρχείο λείπει ή είναι κατεστραμμένο: \ WINDOWS \ system32 \ config \ SYSTEM. Αν στη συνέχεια, επιλέξτε Τελευταία Γνωστή Good Config πάλι, έρχεται να κάνει κλικ σε αυτό που θα ήθελα να ξεκινήσω, η μόνη επιλογή είναι Windows XP Home Edition. Θα επιλέξετε και το φόβο μπλε οθόνη εμφανίζεται. Οι τεχνικές πληροφορίες που εμφανίζεται εκεί είναι: *** STOP: 0X0000007E (0xc0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C) Έχω googled αυτό ξανά και ξανά σήμερα, και έχουμε δει κάτι για ένα δίσκο εγκατάστασης των Windows XP, η οποία Ι dont έχει, το μόνο που έχω είναι δίσκος είναι ο Toshiba Recovery Disk. Εάν έχετε διαβάσει αυτό το μέτρο, καλά κάνει, αν μπορεί να με βοηθήσει, ευχαριστώ! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ποια ήταν η αιτία για να γίνει αυτό; Είναι πιθανό ότι θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον σκληρό σας δίσκο και τα δεδομένα από το cd του δεν έχει αντιγραφεί σωστά πάνω. Ίσως προσπαθεί πάλι θα λειτουργήσει υπό την προϋπόθεση ότι η μονάδα σκληρού δίσκου δεν είναι ελαττωματικά.
|
|||
|
|||
|
Ο λόγος για αυτό ήταν μια σειρά από πράγματα, το ένα, μου laptop έχοντας πολλά πράγματα σχετικά με το ότι δεν χρειάζονται πλέον για να είναι εκεί, θα ήταν επίσης γελοία αργή, ακόμη και μετά την ανασυγκρότηση και όλα.
Θα ήταν, επίσης, έχει προβλήματα με την AOL, μερικές εβδομάδες πίσω πήγα για να υπογράψει σε αυτήν, να μου λένε ότι τα απαραίτητα αρχεία θα πρέπει να εγκατασταθεί πρώτη, αυτή η σύγχυση μου, γι 'αυτό το laptop επιτρέπεται να το κάνει, αλλά να διατηρηθεί το ίδιο μήνυμα, ακόμη και μετά την επανεκκίνηση. Αποδείχθηκε ότι ήταν ένα θέμα με τα προγράμματα οδήγησης μόντεμ δεν μου σχετικά με την εγκατάσταση του φορητού υπολογιστή. AOL couldnt λύσει αυτό το έκανα, πριν από τις σκέψεις που ίσως αν το laptop για να αποκατασταθεί η αρχική του κατάσταση, η AOL θα εγκαταστήσει και να είναι καλά, και του φορητού υπολογιστή θα είναι ταχύτερες. Thats πώς καταλήξαμε σε αυτήν την κατάσταση. Είχα προσπαθήσει και πάλι το ίδιο πράγμα με την ανάκτηση δίσκο, αλλά εξακολουθούν να έχουν το ίδιο πρόβλημα-μπλε οθόνη και τα παράθυρα δεν εκκίνησης.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι το Google και να memtest και της λειτουργίας με τουλάχιστον 7 περνά, σε όλα τα τυχόν λάθη και σας ζευγαρώσει θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Βασικά, υποψιάζομαι έχετε κάποιο πρόβλημα υλικού του είδους. |