manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Ran recovery disk i sada prozori navika start

Reply

Thread Tools
Old 15. veljača 2008, 19:32
Novi član grupe

Default Ran recovery disk i sada prozori navika start

Ja STVARNO nadamo se ovdje netko može pomoć mene.
Odlučio sam da želim vratiti moj laptop to svoj izvorni države, ali zapamti što couldnt fnumber pritisnuti na start up to će vam dati mogućnost da se vrati .... SO, nađoh Toshiba Recovery diskova (2 diska box) i pročitajte to to bi učiniti upravo ono što sam htjela ...
I stavi je u moj disk i odabrali opciju 1, koji je tada krenuše preko 25%, 75% i na kraju 100% (nakon pitajući me da stavite drugi disk na pola puta preko) Iako sam paniku u jednom trenutku i otkazali , pa kad sam ga ponovo pokrenuti, rekao je Zamijenite disk i pritisnite bilo koju tipku. Pa sam shvatila da sam to učiniti opet, i vidi ga kroz.

On je završio i rekao mi da uklonite medija i pritisnite ctrl alt del to restart. Ja sam to, i kada taj JA stvarno počeo žaljenja to (do tada sam bio čestitajući sebi za upravljanje da biste dobili ovaj daleko)
Prvi zaslon kazivanje Toshiba izađe, a onda ide crni ekran (kao što je to uvijek činio), ali onda dolazi do davanja mi opcije za pokretanje bilo normalno, u sigurnom načinu rada ili Last Known Good konfig. Ništa od toga posla. Ako sam odaberite Last Known config opcije stvar, najprije dolazi do "Sustav Windows nije moguće pokrenuti jer sljedeće datoteke nedostaje ili je pokvarena: \ WINDOWS \ system32 \ config \ SYSTEM.
Ako sam tada odaberite Last Known Good Config opet, dolazi do kliknite ono što želim početi, jedina opcija je Windows XP Home Edition. Ja ga odabrati, a dreaded plavom zaslonu pojavljuje. U tehničkim podacima koji se pojavljuje je:
*** STOP: 0x0000007E (0XC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Imam googled ovo više danas, i vidjeli ste nešto o Windows XP instalacijski disk, što ja dont imati, jedino mi je disk je Toshiba Recovery Disk.

Ako ste pročitali ovaj daleko, dobro učinio, ako mi može pomoći, hvala vam!
Old 16 veljača 2008, 05:33
Rik
Zabranjen Group

Koji je bio vaš razlog za to? Moguće je da tu može biti problem s tvrdom disku, a podaci s CD-a nije kopiran preko ispravno. Možda je pokušavao ga ponovno će raditi pod uvjetom da hard disk nije neispravan.

My System: Glowbox

Procesor (i):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Matične ploče:
Asus K8V-X
RAM memorija:
512meg Infineon pc3200
Grafička kartica (e):
Radeom Sapphire Atlantis 9600 Pro 128mb
Sound Card:
AC97
Tvrdi disk (i):
40gig, 80gig, a 200gig
Optički pogon (e):
1 * cd burner, 1 * DVD-ROM
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Sada internet
Monitor (e):
Dell 19 "
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 16 veljača 2008, 12:26
Novi član grupe

moj razlog za to je niz stvari, jedno, moj laptop ima puno stvari na njemu da nije potrebno da bude tamo, bio je također smiješno ide sporo, čak i nakon prevariti i sve.
Bio sam također imaju problema s AOL, nekoliko tjedana vratio sam se prijaviti na njega, koji će se, rekao da će biti potrebne datoteke instaliran prvi, ovaj zbunjeni mene, pa mi je laptop dozvoljeno da to rade, ali je zadržao uzimajući iste poruka, čak i nakon ponovnog pokretanja. Pokazalo se došlo je do problema s modemom ne instalirate drivere na moj laptop. AOL couldnt to riješiti na taj način JA je dao gore, prije nego što misle da možda ako mi se restaurira laptop to svoj izvorni stanje, AOL će instalirati i biti u redu, a laptop će biti brže.
Taj kako sam dospio u ovo stanje. Ja sam istu stvar pokušati ponovno sa recovery disk, ali i dalje imaju isti problem-plavi ekran i prozori ne starta.
Old 16 veljača 2008, 13:02
Rik
Zabranjen Group

Prva stvar koju biste trebali učiniti je Google i dobiti memtest i pokrenite ga za najmanje 7 prolazi, sve greške na svim Vašim RAM-a trebat će se zamijeniti.

Uglavnom, ja sumnjate da imate hardverskih problema nekih.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.