kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Ran helyreállítási lemez és most windows szokás kezdeni

Reply

Téma eszközök
Old 15. február 2008, 19:32
Új tag Csoport

Default Ran helyreállítási lemez és most windows szokás kezdeni

Én IGAZÁBÓL remélem itt valaki tud segíteni.
Úgy döntöttem, szerettem volna visszaállítani m laptop az eredeti állapotába, de nem tudott emlékezni, amely FNumber nyomja elején fel kell adni a lehetőséget visszaállítani .... Szóval, én találtam Toshiba Recovery pendrive (2 disk box), és olvassuk, hogy ez épp mit akarok ...
Tettem azt az én-meghajtóba, és 1 választott opció, ami aztán felment 25%-át, 75% és végül 100% (megkérdezése után nekem, hogy orvosolják a második lemez felénél) Bár tettem pánik egy ponton, és a törölt le, így amikor újraindult mondta vissza a lemezt, és nyomjuk meg bármelyik gombot. Szóval rájöttem kellett tennem, hogy újra, és nézd végig.

Úgy fejezte be, és azt mondta nekem, hogy távolítsa el a média és nyomjuk meg a ctrl alt del újraindítás. Tettem ezt, és amit, ha tényleg kezdett bánni Ennek során (legfeljebb addig én magam gratulált kezelésére hoz kap ez messze)
Az első képernyőn mondás TOSHIBA lépett fel, majd a képernyő fekete megy (ahogy mindig is tette), de aztán jön ki, amely engem lehetőségeket sem indul el normálisan, csökkentett módban, vagy a legutolsó helyes config. Amelyek közül egyik sem dolgozik. Ha én válasszuk az utolsó ismert config opció dolog, először jön fel "A Windows nem indítható, mert az alábbi fájl hibás vagy nem található: \ WINDOWS \ system32 \ config \ SYSTEM.
Ha valaki majd válassza a Legutolsó helyes konfiguráció megint jön ki kell kattintania, mit akarok kezdeni, az egyetlen opció Windows XP Home Edition. Azt válasszuk ki, és a rettegett kék képernyő jelenik meg. A műszaki információkat, amelyek úgy tűnik, van:
*** STOP: 0x0000007E (0xc0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Nekem van googled ezt újra és újra ma, és láttam valamit a Windows XP telepítő lemezt, amit én dont volna, csak a lemez már a Toshiba Recovery Disk.

Ha olvasta eddig, nagyon jó, ha tudod segítsen nekem, köszönöm!
Old Február 16, 2008, 05:33
Rik
Tiltott Group

Mi volt az oka csinálod ezt? Lehet, hogy lehetne-e probléma a merevlemezt és az adatokat a CD-k nem másolta át helyesen. Talán próbálja meg újra működni fog, amennyiben a merevlemez nem hibás.

My System: Glowbox

Processzor (ok):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Alaplap:
Asus K8V-X
RAM memória:
512meg Infineon pc3200
Grafikus kártya (k):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 MB
Hangkártya:
AC97
Merevlemez (ek):
40gig, 80gig, és 200gig
Optikai meghajtó (k):
1 * A CD-író, 1 * DVD-ROM
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Most internet
Monitor (ok):
Dell 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old Február 16, 2008, 12:26
Új tag Csoport

my okát volt néhány dolog, egy, az én-m laptop miután sok dolog rajta, hogy már nem szükséges, hogy ott lesz, azt is nevetségesen lassú lesz, sikkaszt után is, meg minden.
Én is olyan problémákkal, melyeket az AOL, a pár hete mentem jelentkezik rá, hogy azt mondta, hogy a szükséges fájlokat lenne telepítve az első, ez a zavaros nekem, tehát én engedélyezte a laptop erre, de tartott szerzés ugyanaz üzenetet, újraindítás után is. Kiderült, hogy volt olyan kérdés, modem-illesztőprogramok telepítése nem az én-m laptop. AOL nem tudott megoldani, szóval én feladtam, mielőtt arra gondoltam, hogy talán ha én visszaállította a laptop, hogy az eredeti állapotában, az AOL kellene telepíteni, és finom, és a laptop lenne gyorsabb.
Amit hogyan kötöttem ki ebben a helyzetben. Tettem meg ugyanezt újra a visszaállítási lemezt, de még mindig ugyanaz a probléma-kék képernyő és az ablakok nem indul.
Old Február 16, 2008, 13:02
Rik
Tiltott Group

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy a Google és kap memtest és fuss ez legalább 7 megy, minden hiba egyáltalán, és a ram ki kell cserélni.

Alapvetően, azt gyanítom, hogy van egy hardveres probléma valamilyen.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Egy adat mentés Ezt megelőzően ac Disk Recovery - Windows Vista operációs rendszer ebhutton1717 General Chat szoftver 10 Október 10, 2009 02:34
Windows szokás kezdeni ghbnic A Windows operációs rendszerek 4 11. május 2008 14:27
Windows helyreállítási munkát szokás Zanginator A Windows operációs rendszerek 4 17. február 2008 11:29
Végtelen a problémák, a Windows Start szokás Most Polkigtry Általános fémáru Chat 2 13. január 2008 02:06
A Windows automatikus rendszer helyreállítási lemez potnoodle A Windows operációs rendszerek 3 27. július 2007 11:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.