פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה

Reply

שרשרת כלים
Old 15 פברואר 2008, 19:32
קבוצת חברות חדשות

Default רן שחזור דיסק ועכשיו Windows wont התחלה

אני באמת מקווה שמישהו כאן יכול לעזור לי.
החלטתי שאני רוצה לשחזר את המחשב הנישא למצבו המקורי, אבל couldnt זכור אשר Fnumber ללחוץ לעבר התחלה עד תינתן אפשרות לשחזר .... אז מצאתי Toshiba Recovery דיסקים (א 2 דיסק תיבה) ולקרוא את זה זה היה עושה בדיוק מה שאני רוצה ...
שמתי אותו בכונן הקשיח שלי, ואת האפשרות שנבחרה 1, אשר לאחר מכן, עלו עד 25%, 75% ו 100% סוף סוף (אחרי בקשה ממני להכניס את הדיסק השני בחצי הדרך באמצעות) למרות שעשיתי פאניקה בשלב מסוים וכן בוטלה את זה, לכן כאשר אני מחדש את זה אמרו החלף את הדיסק ולחצו על מקש כלשהו. אז אני realised הייתי צריך לעשות את זה שוב, ולראות אותה דרך.

הוא השלים את זה ואמר לי להוריד מדיה והקש CTRL alt DEL כדי להפעיל מחדש. עשיתי את זה, ואת thats כשאני התחלתי לחזור בתשובה באמת עושה את זה (עד אז הייתי congratulating עצמי לניהול להגיע כל כך רחוק)
המסך הראשון אומר Toshiba ניגש, ואז מגיע מסך שחור (כמו תמיד עשה את זה) אבל אז זה בא על מנת לתת לי אחת משתי אפשרויות הפעלה רגילה, במצב בטוח או את Last Known Good config. אף אחד הפועלים. אם אני בוחר את האפשרות האחרונה הידועה תצורה דבר, הוא הראשון שמגיע למעלה 'אין אפשרות להפעיל את Windows כיוון שהקובץ הבא חסר או פגום: \ WINDOWS \ system32 \ Config \ System.
אם אני אז לבחור את Last Known Good Config שוב, זה מגיע עד לחץ על מה אני רוצה להתחיל, האפשרות היחידה היא Windows XP Home Edition. אני בוחר את זה, ואת dreaded מופיע מסך כחול. המידע הטכני המופיע שם הוא:
*** STOP: 0X0000007E (0XC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

יש לי googled זה שוב ושוב היום, וכן ראית משהו על דיסק ההתקנה של Windows XP, שבו אני צריך dont, הדיסק היחיד שיש לי הוא Toshiba הוא שחזור דיסק.

אם קראת כל כך רחוק, כל הכבוד, אם אתה יכול לעזור לי, תודה!
Old 16 פבואר 2008, 05:33
Rik
קבוצת מגורש

מה היתה הסיבה שלך עושים את זה? זה אפשרי יכול להיות שיש בעיה עם הכונן הקשיח והנתונים מהתקליטור של לא יותר מ יועתקו כהלכה. ניסיון זה אולי יעבוד שוב סיפק את הכונן הקשיח אינו פגום.

המערכת שלי: Glowbox

מעבד (ים):
AMD Athlon 64bit 3000 + ניוקאסל S754
לוח האם:
ASUS K8V-X
זיכרון RAM:
512meg Infineon pc3200
כרטיס מסך (S):
ספיר Radeom 9600 Pro 128MB אטלנטיס
כרטיס קול:
AC97
Hard Drive (s):
40gig, 80gig, ו 200gig
כונן אופטי (S):
1 מבער * CD, DVD ROM 1 *
Case / PSU:
Cooling:
רשת / אינטרנט:
עכשיו באינטרנט
צג (S):
Dell 19 "
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 16 פבואר 2008, 12:26
קבוצת חברות חדשות

הסיבה שלי היה עושה את זה כמה דברים, אחד, הנייד שלי שיש עליו הרבה דברים שכבר לא צריכה להיות שם, זה היה גם ridiculously הולך לאט, אפילו לאחר defrag וכל.
גם אני נתקל בבעיות עם AOL, כמה שבועות אחורה הלכתי לחתום על זה, כדי להיות אמר כי הקבצים הדרושים יהיה מותקן הראשון, זה מבולבל לי, אני כל כך התיר את הנייד כדי לעשות זאת, אך המשיך לקבל את אותו הודעה, גם לאחר הפעלה מחדש. התברר קיימת בעיה עם המודם לא התקנת מנהלי ההתקן הנייד שלי. AOL couldnt לפתור את זה אני כל כך מיואש, לפני לחשוב שאולי אם אני משחזרת את המחשב הנישא שלה במצבו המקורי, ב-AOL היה להתקין ולהיות בסדר, ואת הנייד תהיה מהירה יותר.
Thats איך הסתיים עד למצב זה. עשיתי לנסות שוב את אותו הדבר עם שחזור דיסק, אבל עדיין יש את אותה בעיה מסך כחול ו-Windows לא מתחיל.
Old 16 פבואר 2008, 13:02
Rik
קבוצת מגורש

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה Google וקבל memtest ולהפעיל אותו לפחות 7 עוברת, לשגיאות בכלל ואת ראם יהיה צורך להחליפם.

למעשה, אני חושד שיש לך בעיה של חומרה כלשהו.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
חילוץ נתונים לפני עושה שחזור דיסק AC - מערכת ההפעלה Windows Vista ebhutton1717 כללי תוכנות צ 'אט 10 10 אוקטובר 2009 02:34
הפעל את Windows wont ghbnic מערכות ההפעלה Windows 4 11th May 2008 14:27
עבודות השחזור של Windows wont Zanginator מערכות ההפעלה Windows 4 -17 פברואר 2008 11:29
אין סוף בעיות, Windows wont התחל עכשיו Polkigtry כללי חומרה צ 'אט 2 13 ינואר 2008 02:06
Windows במערכות אוטומטיות שחזור דיסק potnoodle מערכות ההפעלה Windows 3 -27 יולי 2007 11:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.