mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Ran atkūrimo diską, o dabar Windows įprotis pradėti

Reply

Temos įrankiai
Old Vasaris 15, 2008, 19:32
Naujas Narys

Default Ran atkūrimo diską, o dabar Windows įprotis pradėti

I Tikrai tikiuosi nors čia gali man padėti.
Aš nusprendžiau aš norėjau atkurti savo nešiojamąjį kompiuterį prie jo pirminį būvį, bet couldnt atsiminti kuri fnumber spaudos pradžioje iki bus suteikta galimybė atstatyti .... Taigi, aš viso "Toshiba" Recovery diskus (2 diskų dėžutė) ir skaityti, kad Tai turėtų daryti tai, ką aš norėjau ...
Aš įdėti jį į savo diską ir pasirinkti 1 variantą, kuris vėliau išaugo per 25%, 75% ir galutinai 100% (po paskatino mane įgyvendinti antrąjį diską per pusę) Nors aš panikos vienu metu ir panaikinami tai, kad, kai aš vėl jis pasakė Pakeiskite disko ir paspauskite bet kurį klavišą. Taip supratau, aš turėjau tai padaryti dar kartą, ir matyti per.

Ji baigė ją ir man pasakė, kad pašalinti žiniasklaidos ir paspauskite Ctrl alt del to restart. Aš tai ir Thats, kai aš tikrai pradėjo atsisveikino tai padaryti (iki tol buvau pasveikinti save valdyti gauti šią šiol)
Pirmasis ekranas sakydamas TOSHIBA atėjo, tada ekranas tampa juodu (kaip visada padarė), bet paskui jis pasirodo, kad suteikėte man galimybes arba pradžios paprastai imu arba paskutinės žinomos geros konfigūracijos. Kurių nė vienas darbas. Jeigu man pasirinkti paskutinės žinomos konfigūracijos parinktį dalykas, kad pirmasis ateina iki "Nepavyko paleisti Windows, nes nėra šio failo arba jis sugadintas: \ WINDOWS \ system32 \ config \ system.
Jei aš tada pasirinkite Last Known Good Config vėl, ji ateina iki spauskite ką norite pradėti, vienintelė galimybė yra Windows XP Home Edition. Aš pasirinkite ją ir bijojo mėlynas ekranas. Techninę informaciją, kad atrodo, yra:
*** STOP: 0x0000007e (0xC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Turiu googled tai vėl ir šiandien, ir mačiau kažkas apie "Windows XP" diegimo disko, kuris man nereikės, tik diske turiu tai yra "Toshiba" Recovery Disk.

Jei turite perskaityti šią toli, gerai, jei galite man padėti, AČIŪ!
Old Vasaris 16, 2008, 05:33
Rik
Banned Group

Koks buvo jūsų priežasčių tai daryti? Gali būti, kad gali būti jūsų standžiajame diske problema ir duomenų CD nebuvo nukopijuoti teisingai. Patikrinkite ar bando jį vėl dirbs jei kietajame diske nėra klaidingas.

Mano sistema: Glowbox

Procesorius (-iai):
AMD Athlon 64bit 3000 + Niukaslio S754
Pagrindinė plokštė:
Asus K8V-X
RAM atmintis:
512meg Infineon PC3200
Graphics Card (-ai):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128mb
Garso plokštė:
AC97
Kietasis diskas (-ai):
40gig, 80gig ir 200gig
Optical Drive (s):
1 * kompaktinių diskų, 1 * DVD ROM
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Dabar internete
Monitorius (-ai):
Dell 19 "
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Old Vasaris 16, 2008, 12:26
Naujas Narys

Mano priežasties, kodėl jis buvo daug dalykų, vienas iš mano nešiojamojo kompiuterio, turintys daug dalykų, dėl to, kad nebereikia ten taip pat buvo juokingai vyksta lėtai, net ir po defrag ir visi.
Aš taip pat problemų su "AOL", keletą savaičių atgal aš prisijungti prie jos, turi būti pasakyta, kad reikalingi failai bus įdiegti pirmojo, tai mane supainiojo, taigi man leido laptopo to daryti, bet nuolat ateina tas pats žinutę, net po restart. Pasirodo, ten buvo su modemu vairuotojams nėra įdiegti į savo nešiojamojo kompiuterio. AOL couldnt spręsti jį taip, man davė daugiau, prieš galvoti, kad galbūt, jei aš vėl nešiojamas į pradinę būklę, AOL, būtų įrengti ir bus gerai, ir nešiojamas kompiuteris bus greičiau.
Thats how I atsidūrė tokioje situacijoje. Aš pabandyti tą patį vėl atkūrimo diską, tačiau vis dar ta pati problema-mėlynas ekranas ir langai pradeda ne.
Old Vasaris 16, 2008, 13:02
Rik
Banned Group

Pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai "Google" ir gauti memtest ir paleisti jį bent 7 eina, bet ne visas klaidas ir savo RAM turės būti pakeista.

Iš esmės, manau, jūs turite problemų su įranga kai natūra.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Duomenų gelbėjimo prieš darydama AC disko atkūrimas - Sistemos Windows Vista operacinė sistema ebhutton1717 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 10 10 spalis 2009 02:34
Windows įprotis pradėti ghbnic Windows "operacinės sistemos 4 Gegužė 11, 2008 14:27
Windows atkūrimo įpratęs dirbti Zanginator Windows "operacinės sistemos 4 17 vasaris 2008 11:29
Endless problemos, Windows Wont Start Now Polkigtry General Hardware Chat 2 13 sausis 2008 02:06
Windows automatinės sistemos atkūrimo diskas potnoodle Windows "operacinės sistemos 3 27 liepa 2007 11:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.