![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es REALLY ceru, ka kāds šeit var man palīdzēt. Es nolēmu es gribēju atjaunot savu portatīvo datoru sākotnējā stāvoklī, bet couldnt atcerēties, kas fnumber nospiest uz sākuma jādod iespēja atjaunot .... SO, es atklāju, Toshiba Recovery disks (2 disk box) un lasīt, ka tas jādara tikai to, ko es gribēju ... Ieliku to savā diskā, un izvēlas 1.variantu, kas pēc tam devās pa 25%, 75% un, visbeidzot, 100% (pēc mudinot, lai es otro diska pusei through) Lai gan man bija panika vienā punktā un atceltās apropriācijas , tāpēc, kad es atsākt to teica Uzlieciet Disk un nospiediet jebkuru taustiņu. Tātad es sapratu, man bija darīt to atkal un redzēt tai cauri. Tā pabeigta, un teica, lai novērstu mediju un preses ctrl alt del to restart. I did this, un thats kad es tiešām sāku nožēlot to izdarīt (līdz tam es biju apsveicot sevi pārvaldībai, lai saņemtu tik tālu) Pirmais ekrāns sakot TOSHIBA nāca uz augšu, un tad ekrāns paliek melns (kā to vienmēr darīja), bet tad tas nāk līdz kas mani iespējām vai nu uzsākt parasti drošajā režīmā vai pēdējo zināmo labo konfig. No kuriem neviens nav darba. Ja es izvēlētos pēdējo zināmo config opciju lieta, vispirms nāk uz augšu "Windows nevar uzsākt, jo šāds fails ir pazudis vai bojāts: \ WINDOWS \ System32 \ Config \ SYSTEM. Ja es pēc tam atlasiet Last Known Good Config vēlreiz, tas nāk līdz uz to, ko es vēlos sākt, vienīgā iespēja ir Windows XP Home Edition. Es atlasiet to un dreaded zils ekrāns. Tehniskā informācija, kas parādās, ir: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C) Man ir googled šis vairāk un vairāk nekā šodien, un esmu redzējis kaut ko par Windows XP instalācijas disku, kuru es dont ir, tikai disks man ir ir Toshiba atkopšanas diska. Ja jūs esat izlasījis tik tālu, labi darīts, ja jūs varat man palīdzēt, PALDIES! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds bija jūsu dēļ, kā to izdarīt? Iespējams, ka varētu būt problēmas ar jūsu cietā diska un no datiem, cd's nav kopēts nekā pareizi. Varbūt mēģina to atkal darbosies, ja cietais disks nav kļūdains.
| |||
| |||
| mans iemesls darot to bija vairākas lietas, viens mans klēpjdators ar daudzām lietām, par to, ka vairs nav nepieciešama, lai tur, tā bija arī gatavojas smieklīgi lēni, pat pēc defrag un visiem. Man arī bija problēmas ar "AOL", pāris nedēļas atpakaļ es gāju parakstīties uz to, kas teicis, ka nepieciešamie faili tiks uzstādīts pirmais, tas mulsina mani, lai es drīkstu laptop to darīt, bet tur saņemt pats ziņu, arī pēc restart. Izrādās, tur bija problēma ar modemu draiveri ne instalējot savu portatīvo datoru. AOL couldnt atrisināt tā, lai es pametusi pirms domāt, ka varbūt, ja es atjaunota klēpjdatoru tās sākotnējā stāvoklī, AOL būtu instalēt un būs labi, un klēpjdators būs ātrāks. Tas ir kā es beidzās šajā situācijā. I did izmēģināt pašu atkal atgūšanas disku, taču joprojām ir tāda pati problēma-zils ekrāns un logi nesāk. |
|
| |||
| |||
| Vispirms jums vajadzētu darīt, ir Google un saņemt memtest un vadīt to vismaz 7 caurlaides, kļūdas visos, un jūsu ram būs jānomaina. Būtībā man ir aizdomas, jums ir hardware problēma sava veida. |
![]() |
|
| Bookmarks |