![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja REALLY nadzieję, że ktoś tutaj może mi pomóc. Postanowiłem chciałem mój laptop przywrócić do pierwotnego stanu, ale pamiętaj, które couldnt fnumber naciskać na uruchomienie się możliwość przywrócenia .... SO, znalazłem dysków Toshiba Recovery (2 dysku ramka) i przeczytać, że to nie tylko to, co chciałem ... Umieścić go w moim dysku, a wybrany wariant 1, który następnie udał się do 25%, 75% i wreszcie 100% (po co skłoniło mnie do wprowadzenia drugiego dysku w połowie drogi przez) Choć nie panikować w jednym punkcie i anulowane , więc kiedy to ponownie powiedział Wymień dysk i naciśnij dowolny klawisz. Więc zrealizowane i musiał zrobić to ponownie, a zobaczysz go w drodze. Jest wypełniony i powiedział mi, aby usunąć nośnik i naciśnij ctrl alt del aby zrestartować. Zrobiłem to i thats kiedy naprawdę zaczął żałować tego (aż do tego czasu byłem pogratulować sobie za zarządzanie, aby uzyskać tak daleko) Pierwszy ekran mówiąc TOSHIBA wyszły, a następnie ekran jest czarny (gdyż nie zawsze), ale wtedy przychodzi do mnie podając opcje albo uruchamia się normalnie, w trybie awaryjnym lub ostatniej znanej dobrej konfiguracji. Z których żadna nie działa. Jeśli wybrać opcję Ostatnia znana config rzeczy, to wyjdzie "Nie można uruchomić systemu Windows, ponieważ brakuje następującego pliku lub jest uszkodzony: \ WINDOWS \ system32 \ config \ SYSTEM. Jeśli następnie wybierz opcję Ostatnia znana dobra Config znowu przychodzi do tego, co chcę kliknąć, aby rozpocząć, jedyną opcją jest Windows XP Home Edition. I wybierz go, a dreaded niebieski ekran. Informacji technicznych wydaje się, że znajduje się: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C) Mam googled tym przez cały dzisiaj, i już coś o instalacji systemu Windows XP na dysku, który dont mieć na dysku mam tylko jest to Toshiba Recovery Disk. Jeśli czytasz ten zdecydowanie dobrze, jeśli możesz mi pomóc, dziękuję! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaki był powód do tego? Możliwe, że tam może być problem z dysku twardego, a dane z płyty CD nie skopiowane poprawnie. Być może próbujesz ponownie będzie pracować pod warunkiem, że dysk twardy nie jest uszkodzony.
| |||
| |||
| mojego powodu robi to wiele rzeczy, jeden, mój laptop posiadający wiele rzeczy na to, że nie są już potrzebne, aby być tam, to również będzie śmiesznie wolno, nawet po defrag i wszystkich. Byłem też problemy z AOL, kilka tygodni wstecz udałem się zalogować na to, aby usłyszeć, że niezbędne pliki zostaną najpierw zainstalować ten mylić mnie, więc mogę laptopa to zrobić, ale trzymany dostawanie ten sam Wiadomość, nawet po restarcie. Okazało się, był problem z instalacją sterowników modemu nie na moim laptopie. AOL couldnt rozwiązać tak dałem się przed myśleniem, że jeśli ja może przywrócić laptopa do jej pierwotnego stanu, AOL będzie zainstalować i grzywny, a laptop będzie szybciej. Thats jak zakończyła się w tej sytuacji. Zrobiłem to samo spróbować ponownie z dysku odzyskiwania, ale nadal mają ten sam problem-niebieski ekran i okien nie zaczynając. |
|
| |||
| |||
| Pierwszą rzeczą jaką należy zrobić jest Google i dostać memtest i uruchomić go na co najmniej 7 przechodzi wszelkie błędy na wszystkich i barana trzeba będzie zastąpić. Zasadniczo, jak sądzę masz sprzęt jakiś problem. |
![]() |
|
| Zakładki |