menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Běžel využitie disku a teraz okien zvyknutý začať

Reply

Thread Tools
Old 15. februára 2008, 19:32
Nový člen skupiny

Default Běžel využitie disku a teraz okien zvyknutý začať

I REALLY nádeje tu niekto mi môže pomôcť.
I rozhodol som chcel obnoviť môj notebook do pôvodného stavu, ale nezabudnite, ktoré couldnt fnumber stlačiť na štart až byť daná možnosť obnoviť .... Tak som našiel Toshiba zotavenie diskov (disk a 2 krabice) a prečítajte si, že by to robiť len to, čo som chcel ...
Dala som ju v mojom disku, a vybrané variant 1, ktorý potom tiahla cez 25%, 75% a napokon 100% (po výzvy mi dať druhý disk v polovici cesty cez) Hoci som panike na jednom mieste a zrušené , takže keď som ju povedal reštartovaní Vymeňte disk a stlačte ľubovoľné tlačidlo. Tak som si uvedomil som musel urobiť znovu, a to prostredníctvom pozri.

Je dokončená a povedal mi odstrániť médií a stlačte ctrl alt del to restart. Urobil som to, a to je, keď som začal ľutovať, ako to dosiahnuť (až do tej doby som bol sám s blahopřáním k riadeniu sa dostať tak ďaleko)
Na prvej obrazovke hovorí TOSHIBA prišiel, a potom je čierna obrazovka (ako vždy udělal), ale potom to príde mi možnosti buď bežným spôsobom, v núdzovom režime alebo v poslednej známej funkčnej konfigurácie. Žiadne z nich pracovať. Ak si zvolíte poslednú možnosť config vec je prvá prichádza 'Systém Windows sa nedá spustiť z dôvodu Uvedený súbor chýba alebo je poškodený: \ WINDOWS \ system32 \ config \ SYSTEM.
Kdybych potom vyberte Posledná známa Config opäť dôjde až na príkaz, čo chcem začať, jediná možnosť je Windows XP Home Edition. Já ju vybrať a obávaný modrá obrazovka. Technické informácie o tom, že sa zdá, že je:
*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Mám googled tohto a počas viac ako dnes, a videl niečo o systéme Windows XP inštalačný disk, ktorý I dont mať, jediný disk jsem se je Toshiba Vymáhanie Disk.

Ak ste čítali tak ďaleko, dobre urobil, keď mi môže pomôcť, ďakujeme!
Old 16. februára 2008, 05:33
Rik
Banned Skupina

Aký bol váš dôvod, prečo to? Je možné, že by mohol byť problém s pevný disk a dáta z CD sa nekopíruje nad správne. Možno, že sa pokúša ju opäť bude fungovať za predpokladu, že pevný disk nie je chybný.

Môj systém: Glowbox

Processor (s):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Základná doska:
Asus K8V-X
Pamäť RAM:
512meg Infineon PC3200
Grafické karty (s):
Sapphire Radeom 9600 Atlantis Pre 128megabajt
Zvuková karta:
AC97
Pevný disk (y):
40gig, 80gig a 200gig
Optická mechanika (s):
1 * cd horák, 1 * DVD rom
Case / PSU:
Chladenie:
Sieť / Internet:
Teraz internetu
Monitor (s):
Dell 19 "
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 16. februára 2008, 12:26
Nový člen skupiny

môj dôvod, prečo je veľa vecí, jeden môj notebook s mnohými vecí na to, že už nie je potrebné, aby tam bolo tiež prebieha smiešne pomaly, a to aj po Defrag a všetky.
Bol som tiež problémy s AOL, pár týždňov späť som sa podpísať na to, byť povedané, že by boli potrebné súbory nainštalované prvé, to mi zmätená, tak aj dovolené notebooku, aby tak urobil, ale priebežne dostáva rovnakej správ, a to aj po reštarte. Ukázalo sa, že bol problém s inštaláciou ovládača modemu nie je na mojom notebooku. AOL couldnt vyriešiť tak som to vzdal, ako si myslel, že snáď aj keď je notebook obnovené do pôvodného stavu, AOL by sa inštalovať a je v pohode, a notebook by bol rýchlejší.
Tak jsem skončil v tejto situácii. Urobil som to isté pokúsi opäť s využitím disku, ale stále majú rovnaký problém-modrá obrazovka a okná nezačíname.
Old 16. februára 2008, 13:02
Rik
Banned Skupina

Prvá vec, ktorú by ste mali urobiť, je Google a získajte Memtest a prevádzkovať po dobu najmenej 7 passes, všetky chyby na všetkých vašich ram a bude musieť byť nahradený.

V podstate mám podozrenie, že máte problém s hardvérom nejaký.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Obnova dát pred tým ac disk recovery - operačného systému Windows Vista ebhutton1717 Všeobecné Software Chat 10 10.října 2009 02:34
Windows zvyknutý začať ghbnic Operačné systémy Windows 4 11. mája 2008 14:27
Obnovenie systému Windows zvyknutý pracovať Zanginator Operačné systémy Windows 4 17. Február 2008 11:29
Nekonečné problémy, Windows zvyknutý Start Now Polkigtry Všeobecné Hardware Chat 2 13. januára 2008 02:06
Automatizované systémy Windows využitie disku potnoodle Operačné systémy Windows 3 27. júl 2007 11:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.