мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт

Reply

Тхреад Тоолс
Old 15. фебруар 2008, 19:32
Нови члан групе

Default Еарлы рецоверы диск и сада прозори навика старт

Ја СТВАРНО надамо се овде неко може помоћ мене.
Одлучио сам да желим вратити мој лаптоп за своју изворни државе, али запамти шта цоулднт фнумбер притиснути на старт уп то ће вам дати могућност да се врати .... СО, нађе Тосхиба Рецоверы дискова (2 диска бокс) и прочитајте то то би да учини управо оно што сам хтела ...
И стави је у мој диск и изабрали опцију 1, који је тада кренуше преко 25%, 75% и на крају 100% (након питајући ме да ставите други диск на пола пута преко) Иако сам панику у једном тренутку и Отказали , па кад сам га поново покренути, рекао је Замените диск и притисните било који тастер. Па сам схватила да сам то учинити опет, и види га кроз.

Он је завршио и рекао ми да уклоните медија и притисните Цтрл алт дел то рестарт. Ја сам то, и када тај ЈА стварно почео жаљења то (до тада сам био Честитајући себи за управљање да бисте добили овај далеко)
Први екран казивање Тосхиба изађе, а онда иде црни екран (као што је то увек чинио), али онда долази до давања ми опције за покретање било нормално, у безбедном начину рада или Ласт Кноун Гоод конфиг. Ништа од тога посла. Ако сам изаберите Ласт Кноун цонфиг опције ствар, прво долази до "Систем Уиндоус није могуће покренути јер следеће датотеке недостаје или је покварена: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ цонфиг \ СЫСТЕМ.
Ако сам тада изаберите Ласт Кноун Гоод Цонфиг опет, долази до кликните оно што желим да почне, једина опција је Уиндоус КСП Хоме Едитион. Ја га одабрати, а дреадед плавом екрану појављује. У техничким подацима који се појављује је:
*** СТОП: 0кс0000007Е (0КСЦ0000005, 0КСФ749Д0БФ, 0КСФ78Б520Ц, 0КСФ78Б4Ф0Ц)

Имам гооглед ово више данас, и видели сте нешто о Уиндоус КСП инсталациони диск, што ја донт имати, једино ми је диск је Тосхиба Рецоверы Диск.

Ако сте прочитали овај далеко, добро учинио, ако ми може помоћи, хвала вам!
Old 16. Мар 2008, 05:33
Аустин Гроуп

Који је био ваш разлог за то? Могуће је да ту може бити проблем са врстом диску, а подаци са ЦД-а није примерка преко исправно. Можда је покушавао га поново ће радити под условом да хард диск није неисправан.

Мы Сыстем: Глоубокс

Процесор (и):
АМД Атхлон 64бит 3000 + Неуцастле С754
Матичне плоче:
Асус К8В-Кс
РАМ меморија:
512мег Инфинеон пц3200
Графичка картица (е):
Раде Саппхире Атлантис 9600 Про 128МБ
Соунд Цард:
АЦ97
Тврди диск (и):
40гиг, 80гиг, а 200гиг
Оптички погон (е):
1 * цд бурнер, 1 * ДВД-РОМ
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Сада интернет
Монитор (е):
Делл 19 "
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 16. Мар 2008, 12:26
Нови члан групе

мој разлог за то је низ ствари, једно, мој лаптоп има пуно ствари на њему да није потребно да буде тамо, био је такође смешно иде споро, чак и након преварити и све.
Био сам такође имају проблема са АОЛ, неколико недеља вратио сам се пријавите на њега, који ће се, рекао да ће бити потребне датотеке инсталиран први, овај збуњени мене, па ми је лаптоп дозвољено да то раде, али је задржао узимајући исте порука, чак и након поновног покретања. Показало се дошло је до проблема са модемом не инсталирате дривер на мој лаптоп. АОЛ цоулднт то решити на тај начин ЈА је дао горе, пре него што мисле да можда ако ми се рестаурира лаптоп за своју изворни стање, АОЛ ће инсталирати и бити у реду, а лаптоп ће бити брже.
Тај како сам доспио у ово стање. Ја сам исту ствар покушати поново са рецоверы диск, али и даље имају исти проблем-плави екран и прозори не старта.
Old 16. Мар 2008, 13:02
Аустин Гроуп

Прва ствар коју бисте требали да урадите је Гоогле и добити мемтест и покрените га за најмање 7 пролази, све грешке на свим Вашим РАМ-а мораћете ће се заменити.

Углавном, ја сумњате да имате хардверских проблема неких.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц