az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Ran kurtarma diski ve Windows alışkanlık başlar

Reply

Konu Araçları
Old 15 Şubat 2008, 19:32
Yeni Üye Grubu

Ben REALLY umut biri bana yardımcı olabilir.
Ben orijinal durumuna benim laptop geri istedi, ama karar couldnt hangi başlatmak basın .... Ben Toshiba Kurtarma Disketleri (2 disk kutusu) ve okumak bulundu seçeneği geri verilmesi FNumber unutmayın bu sadece ne istediğini yapacağını ...
Ben disk sürücüsü, ve daha sonra% 25,% 75 ve nihayet% 100 üzerinden (vasıtasıyla yarım şekilde ikinci diski koymak için bana sormadan) i bir noktada panik yaptı ve iptal olsa sonra çıktım seçeneği 1, koydu o, bu nedenle zaman değiştirilsin Disk ve herhangi bir tuşa basın dedi yeniden. So i gerçekleşmiştir i tekrar yapmak zorunda kaldı ve üzerinden bakın.

Onu tamamlayan alt del yeniden başlatmak için Ctrl medya ve basın kaldırmak için söylemişti. Ben, bunu ve thats ben gerçekten bu (elini pişman o zamana kadar bu kadar almak yönetmek için kendimi tebrik başladı)
İlk ekranda TOSHIBA geldi söyleyerek, sonra ekran siyah gider (her zaman yaptığı gibi) Ama sonra bana, seçeneklerden birini normal başlatmak için vererek gelir güvenli modda veya bilinen son iyi config. Hiçbiri işe olan. Eğer son bilinen şey yapılandırma seçeneği seçerseniz, ilk çıkageldi Çünkü aşağıdaki dosya eksik veya bozuk 'Windows başlatılamadı: \ windows \ system32 \ config \ SYSTEM.
Eğer yeniden Bilinen Son İyi Yapılandırma seçeneğini seçin, bunu tıklatın ne başlatmak istediğiniz kadar gelir, tek seçenek olduğunu Windows XP Home Edition. Ben ve seçin korkulan mavi ekran görünür. Görünen teknik bilgi var:
*** DUR: 0x0000007E (0xc0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Bu üzerinde ve bugün üzerinde ve googled var, ben var SADECE disktir hangi dont Windows XP yükleme diski, bir şey gördüm Toshiba Kurtarma disktir.

Bu kadar okudum, iyi, eğer bana yardımcı olabilir bitmiş, eyvallah!
Old 16 Şubat 2008, 05:33
Rik
Yasak Grubu

Bu ne yaptığını nedeniniz neydi? Bu orada sabit diskinizde bir sorun ve gelen veri olabilir mümkündür CD'ler doğru kopyalanmaz vardır. Belki tekrar denemeden sabit disk sağlanan çalışacaktır hatalı değildir.

Benim Sistemi: Glowbox

İşlemci (ler):
AMD Athlon 64bit 3000 + Newcastle S754
Anakart:
Asus K8V-X
RAM hafıza:
512meg Infineon PC3200
Grafik Kartı (ler):
Safir Radeom Atlantis 9600 Pro 128MB
Ses Kartı:
AC97
Sabit Disk (ler):
40gig, 80gig ve 200gig
Optik Sürücü (ler):
* 1 CD, 1 * DVD Rom
Case / PSU:
Soğutma:
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Şimdi İnternet
Monitör (ler):
Dell 19 "
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 16 Şubat 2008, 12:26
Yeni Üye Grubu

Ayrıca gülünç yavaş, dolandırmak ve sonra bile giderek bir kaç şey vardı yapmak için benim nedenle, bir, benim laptop üzerinde artık orada olması gereken pek çok şey olan, öyleydi.
Ayrıca AOL, I için, bu gerekli dosyaları yüklü olacağını söylemek gerekirse giriş yapmak için, bu benim, so confused i dizüstü bunu izin gitti birkaç hafta arka sorunlarınız ama tutulan aynı getting mesajı sonra bile yeniden başlatın. Orada modem sürücüleri ile ilgili bir sorun benim laptop yüklemek değildi o döndü. AOL çözmek couldnt ben bıraktım, belki eğer i orijinal durumuna dizüstü restore, AOL yüklemek istiyorsunuz ve ince olmak ve dizüstü olurdu hızlı düşünme önce.
Thats nasıl bu durumda bitti. Tekrar kurtarma diski, ama aynı şeyi denedin mi hala başlangıç değil aynı sorun mavi ekran ve pencere var.
Old 16 Şubat 2008, 13:02
Rik
Yasak Grubu

Google ve memtest almak ve en az 7 geçerse, tüm hataları ve koç için de çalıştırmak değiştirilmesi gerekecek yapmanız gereken ilk şey.

Aslında, bazı tür bir donanım sorunu var şüpheleniyoruz.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından