менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Ран диска відновлення, а тепер Windows звичаєм почала

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 лютого 2008, 19:32
Нові члени групи

Я ДЕЙСТВИТЕЛЬНО сподіваючись кого-то тут може допомогти мені.
Я вирішив, що я хотів, щоб відновити мій ноутбук в початковий стан, але пам'ятаєте, який Couldnt FNumber натиснути при запуску буде надана можливість відновити .... Так, я виявив, Toshiba дисків відновлення (2 диска вставку) і читаємо, що це буде робити тільки те, що я хотів ...
Я поклав його в мій диск, і вибрано варіант 1, який потім піднявся до 25%, 75% і, нарешті, 100% (після запиту мені поставити другий диск на половині шляху) Хоча я паніку в одну точку і скасував , тому, коли я перезапустіть сказав Замініть диск та натисніть будь-яку клавішу. Таким я зрозумів, я повинен був зробити це знову, і справу до кінця.

Вона завершила його і сказав, щоб я видалити засоби масової інформації та прес Ctrl Alt справі перезавантажити. Я зробив це, і Thats коли я дійсно почав шкодувати робити це (до цього я була привітати себе за те вдається отримати це далеко)
Перший екран, кажучи TOSHIBA підійшов, а потім екран стає чорним (як завжди), але потім справа доходить до надану мені варіанти або починаються, як правило, в безпечному режимі або останньої вдалої конфігурації. Ніхто з них не працює. Якщо я виберу останню відому річ варіанти конфігурації, він спочатку з'являється 'Windows не вдалося запуститися, оскільки наступний файл відсутній або пошкоджений: \ WINDOWS \ System32 \ Config \ System.
Якщо б я потім виберіть Остання відома вдала конфігурація знову, він доходить до кнопки, що я хочу почати, залишається єдиний варіант Windows XP Home Edition. Я виділіть її та боялися синій екран. Технічну інформацію, яка з'являється є:
*** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C)

Я Googled це знову і знову сьогодні, і бачили щось про установку Windows XP диск, який я Не маєте, єдиний диск у мене є, це диск Toshiba Recovery.

Якщо ви дочитали до цього місця, добре зробили, якщо ви можете мені допомогти, СПАСИБО!
Old 16 лютого 2008, 05:33
Rik
Забороненої угруповання

Які були ваші причини для цього? Цілком можливо, що там можуть бути проблеми з жорсткого диска і даних з КР не скопіювати правильно. Можливо, це спроба знову працюватиме за умови, що жорсткий диск не пошкоджений.

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 16 лютого 2008, 12:26
Нові члени групи

мій розум для цього було декілька речей, один, мій ноутбук Багато з того, що на ній більше немає необхідності знаходитися там, вона також відбувається надзвичайно повільно, навіть після дефрагментації і все.
Я був також виникли проблеми з AOL, кілька тижнів тому я вирушив на знак до нього, йому повідомили, що необхідні файли будуть встановлені по-перше, це збентежило мене, тому я дозволив ноутбуці зробити це, але ставала все-таки повідомлення, навіть після перезапуску. Виявилося, там була проблема з модемом драйверів не встановлюється на моєму ноутбуці. AOL Couldnt вирішити так, щоб я здався, перш ніж думати, що, можливо, якщо я відновив ноутбук у її первісному стані, AOL буде встановити і штраф, і ноутбук буде швидше.
Thats, як я потрапив у цю ситуацію. Я спробував те ж саме знову з диску відновлення, але все одно така ж проблема-синій екран і Windows не запускається.
Old 16 лютого 2008, 13:02
Rik
Забороненої угруповання

Перше, що потрібно зробити, це Google і отримати MemTest і запустити його, принаймні 7 проходів, будь-які помилки на всіх і оперативної пам'яті необхідно буде замінити.

У принципі, я підозрюю у вас є проблеми з обладнанням какой-то.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.