![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я ДЕЙСТВИТЕЛЬНО сподіваючись кого-то тут може допомогти мені. Я вирішив, що я хотів, щоб відновити мій ноутбук в початковий стан, але пам'ятаєте, який Couldnt FNumber натиснути при запуску буде надана можливість відновити .... Так, я виявив, Toshiba дисків відновлення (2 диска вставку) і читаємо, що це буде робити тільки те, що я хотів ... Я поклав його в мій диск, і вибрано варіант 1, який потім піднявся до 25%, 75% і, нарешті, 100% (після запиту мені поставити другий диск на половині шляху) Хоча я паніку в одну точку і скасував , тому, коли я перезапустіть сказав Замініть диск та натисніть будь-яку клавішу. Таким я зрозумів, я повинен був зробити це знову, і справу до кінця. Вона завершила його і сказав, щоб я видалити засоби масової інформації та прес Ctrl Alt справі перезавантажити. Я зробив це, і Thats коли я дійсно почав шкодувати робити це (до цього я була привітати себе за те вдається отримати це далеко) Перший екран, кажучи TOSHIBA підійшов, а потім екран стає чорним (як завжди), але потім справа доходить до надану мені варіанти або починаються, як правило, в безпечному режимі або останньої вдалої конфігурації. Ніхто з них не працює. Якщо я виберу останню відому річ варіанти конфігурації, він спочатку з'являється 'Windows не вдалося запуститися, оскільки наступний файл відсутній або пошкоджений: \ WINDOWS \ System32 \ Config \ System. Якщо б я потім виберіть Остання відома вдала конфігурація знову, він доходить до кнопки, що я хочу почати, залишається єдиний варіант Windows XP Home Edition. Я виділіть її та боялися синій екран. Технічну інформацію, яка з'являється є: *** STOP: 0x0000007E (0xC0000005, 0XF749D0BF, 0XF78B520C, 0XF78B4F0C) Я Googled це знову і знову сьогодні, і бачили щось про установку Windows XP диск, який я Не маєте, єдиний диск у мене є, це диск Toshiba Recovery. Якщо ви дочитали до цього місця, добре зробили, якщо ви можете мені допомогти, СПАСИБО! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які були ваші причини для цього? Цілком можливо, що там можуть бути проблеми з жорсткого диска і даних з КР не скопіювати правильно. Можливо, це спроба знову працюватиме за умови, що жорсткий диск не пошкоджений.
| |||
| |||
| мій розум для цього було декілька речей, один, мій ноутбук Багато з того, що на ній більше немає необхідності знаходитися там, вона також відбувається надзвичайно повільно, навіть після дефрагментації і все. Я був також виникли проблеми з AOL, кілька тижнів тому я вирушив на знак до нього, йому повідомили, що необхідні файли будуть встановлені по-перше, це збентежило мене, тому я дозволив ноутбуці зробити це, але ставала все-таки повідомлення, навіть після перезапуску. Виявилося, там була проблема з модемом драйверів не встановлюється на моєму ноутбуці. AOL Couldnt вирішити так, щоб я здався, перш ніж думати, що, можливо, якщо я відновив ноутбук у її первісному стані, AOL буде встановити і штраф, і ноутбук буде швидше. Thats, як я потрапив у цю ситуацію. Я спробував те ж саме знову з диску відновлення, але все одно така ж проблема-синій екран і Windows не запускається. |
|
| |||
| |||
| Перше, що потрібно зробити, це Google і отримати MemTest і запустити його, принаймні 7 проходів, будь-які помилки на всіх і оперативної пам'яті необхідно буде замінити. У принципі, я підозрюю у вас є проблеми з обладнанням какой-то. |