![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου. Έχω έχοντας ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με κολλάει και παγώνει τη χρήση των Windows Vista 64-bit. Το ίδιο συμβαίνει και κάθε φορά: κέρσορα στην οθόνη και τη δέσμευση, και τον ήχο κάδους γρήγορα. Ο μόνος τρόπος να βγούμε από το χέρι είναι να κλείσει τον υπολογιστή. Αυτό συμβαίνει όταν εκτελείτε διάφορα παιχνίδια (δηλαδή Civilization IV και Αμαρτίες της Solar Empire) και έχει επίσης συνέβη, ενώ το είδος χορού λειτουργίας Sonar 8 demo. SpeedFan δείχνει ότι το GPU είναι ζεστό σε λειτουργία 69 βαθμούς σε κατάσταση ηρεμίας, ενώ μερικές φορές επιμέρους πυρήνες CPU τρέχει "ζεστά" στο 40-45 βαθμούς σε κατάσταση ηρεμίας, και μερικές φορές κατά προσέγγιση 50 βαθμούς έντασης λειτουργίας των προγραμμάτων. Λαμβάνοντας μου specs (κάτω) σε εξέταση, το πώς θα πρέπει αυτά να είναι ζεστό τρέχει; Μπορεί αυτό να είναι η αιτία αυτών των προβλημάτων; Εάν ναι, πώς μπορώ να πάμε σχετικά με την επίλυση του θέματος; Εδώ specs μου είναι: Gateway LX-6810 Intel Quad Core 8200 NVidia GT 120 1 GB 8 GB RAM Vista 64-bit SP2 |