manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Random Crashes / Freezes u Vista 64

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 19:37
Novi član grupe

Default Random Crashes / Freezes u Vista 64

Bok. Poznato mi je da se ponavlja problem s crashes i freezes koristite Windows Vista 64-bitni. Ista stvar se dogodi svaki put: ekran i kursor smrznuti, a zvuk preskače hitro. Jedini način da biste dobili vanjska strana je da se ručno isključiti računalo.

To se događa kada se izvode razne igre (npr. Civilization IV i grijeha od Solar Empire) i ima isto tako se dogodilo dok je pokrenut pasulj Sonar 8 demo.

SpeedFan GPU pokazuje da je trčanje na 69 stupnjeva vruće na počinak, a ponekad i pojedinac CPU jezgre pokrenuti "toplu" na 40-45 stupnjeva na počinak, a ponekad su prilaz 50 stupnjeva, kada je pokrenut intenzivne programe. Uzimajući moje naočale (dolje) u razmatranje, kako bi trebala ove vruće biti prikazivati? Ovo bi mogao biti uzrok ovih problema? Ako je tako, kako mogu ići o rješavanju pitanja?

Ovdje su moje naočale:
Gateway LX-6810
Intel Quad Core 8200
NVidia GT 120 1 GB
8 GB RAM-a
64-bitna Vista SP2
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Vista crashes s BAD_POOL_HEADER jasah Windows Operating Systems 1 12 listopad 2009 13:54
Random Freezes, nije sigurno od osumnjičenog! Razer General Hardware Chat 8 13. kolovoz 2009 05:53
Vista Welcome centar - Vista Prijavite se Freezes džungla-bhoy Windows Operating Systems 7 21. lipnja 2009 13:47
Random Crashes, možda Userinit.exe, ne može riješiti problem Anders Virus, Spyware i sigurnost 12 19. svibanj 2009 17:03
Nekoliko Random Crashes! Please help? Je 23 Općenito Software Chat 4 4. lipnja 2008 08:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.