mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Atsitiktinė Crashes / pakimba "Vista" 64

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 13, 2009, 19:37
Naujas Narys

Default Atsitiktinė Crashes / pakimba "Vista" 64

Labas. Buvau atsižvelgdamas pasikartojanti problema su avarijų ir pakimba naudojant Windows Vista 64-bit. Tas pats vyksta kaskart: ekranas ir kursorius užšaldyti ir garso praleidžia greitai. Vienintelis būdas išeiti iš rankiniu būdu išjungti kompiuterį.

Tai atsitinka, kai veikia įvairių žaidimų (ty, Civilization IV ir Sins of Solar Empire) ir ji taip pat nutiko važiuojant Cakewalk Sonar 8 demo.

SpeedFan rodo, kad GPU tekančiu karštu bent 69 laipsnių esant ramybės būsenos, o kartais ir atskirų procesoriaus branduolių paleisti "šiltas" prie 40-45 laipsnių ne poilsio, o kartais jie tinka 50 laipsnių, kai veikia daug programų. Taking my specifikacijas (toliau) į tai, kaip karšta jie turėtų veikti? Tai galėtų būti šios problemos priežastis? Jei taip, kaip man eiti, kaip išspręsti problemą?

Čia yra mano Specifikacijos:
Vartai LX-6810
Intel Quad Core 8.200
NVidia GT 120 1 GB
8 GB RAM
Vista 64-bit SP2
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vista crashes su BAD_POOL_HEADER jasah Windows "operacinės sistemos 1 12 spalis 2009 13:54
Atsitiktinė įšaldymą, nežinote itartini! Razer General Hardware Chat 8 Rugpjūtis 13, 2009 05:53
Vista Sveiki centras - Vista Prisijungti pakimba Jungle-bhoy Windows "operacinės sistemos 7 Birželis 21, 2009 13:47
Atsitiktinė crashes, Gal Userinit.exe Can't figure out problema Anders Virus, Spyware & Security 12 Gegužė 19, 2009 17:03
Kelios Atsitiktinė crashes! Please help? Yra 23 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 4 4 birželis 2008 08:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.