![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut. Am avut o problemă cu avariază recurente şi blochează utilizând Windows Vista pe 64 de biţi. Acelaşi lucru se întâmplă de fiecare dată: ecran şi cursorul congela, precum şi buna trece peste rapid. Singura modalitate de a ieşi manual este de a închide computerul. Acest lucru se întâmplă atunci când rulează diferite jocuri (de exemplu, Civilization IV şi păcatele o Solar Empire) si are de asemenea, s-a întâmplat în timp ce rulează la Cakewalk sonar 8 demo. SpeedFan arată că GPU se execută la cald, la 69 de grade la odihnă, în timp ce, uneori, individuale CPU miezuri rula "cald", la 40-45 de grade la odihnă, şi, uneori, au abordare 50 de grade, atunci când rulează intensiv de programe. Utilizarea meu specs (mai jos) în considerare, cât de cald ar fi acestea să fie difuzate? Acest lucru ar putea fi cauza acestor probleme? Dacă da, cum pot să merg despre rezolvarea problemei? Iată-mi specs: Gateway LX-6810 Intel Quad Core 8200 NVidia GT 120 1 GB 8 GB RAM Vista pe 64 de biţi SP2 |