menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Náhodný Crashes / freezes vo Vista 64

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 19:37
Nový člen skupiny

Default Náhodný Crashes / freezes vo Vista 64

Nazdar. Bol som s opakujúci sa problém s pády a zamrzne systém Windows Vista 64-bit. To isté sa deje každý čas: obrazovku a kurzor mrazom a zvuk vynechá rýchlo. Jediná cesta, ako sa dostať von je ručne vypnite počítač.

To sa stáva pri spúšťanie rôznych hier (tj Civilization IV a Sins z Solárne monarchii), a to sa aj stalo, zatiaľ čo prevádzka naparovat Sonar 8 demo.

SpeedFan ukazuje, že GPU beží na horúcej 69 stupňov v kľude, pričom niekedy jednotlivých jadier procesoru spustiť "teplej" na 40-45 stupňov v pokoji a niekedy sa približuje 50 stupňov, keď beží intenzívne programy. Užívanie moje brejle (dole) do úvahy, ako by mala táto horúca byť spustený? By to mohlo byť príčinou týchto problémov? Ak áno, ako mám ísť o vyriešenie problému?

Tu sú moje špecifikácie:
Gateway LX-6810
Intel Quad Core 8200
NVidia GT 120 1 GB
8 GB RAM
Vista 64-bit SP2
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Vista havaruje s BAD_POOL_HEADER jasah Operačné systémy Windows 1 12. októbra 2009 13:54
Náhodný freezes, nie je si istý, že podozrivý! Razer Všeobecné Hardware Chat 8 13. augusta 2009 05:53
Vista Vitajte centrum - Vista Prihláste sa freezes džungľa-bhoy Operačné systémy Windows 7 21. jún 2009 13:47
Náhodný Crashes, Možná Userinit.exe, nemožno zistiť, že problém Anders Virus, spyware a bezpečnosť 12 19. mája 2009 17:03
Niekoľko Náhodný Crashes! Prosím pomôžte? IS 23 Všeobecné Software Chat 4 4. júna 2008 08:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.