![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Наскоро закупили копие на XP Home OEM за приятел като тя имаше измамна копие на XP. Все пак си е много стар компютър използвайки само 256MB на pc133 овен и не е до нулата с нея изисквания. Тя бе даден нов компютър, като себе си (е стар Athlon XP, но има 1 гиг на DDR) и знам, че лично тя не може да възстановим копие на Windows на нея новата система се дължи на промени в хардуера, който изключва ключа на Microsoft база данни . Аз прочетох в други сайтове, че всичко, което трябва да направите, е да звъни до активирате и да им кажа, че е възстановяване поради хардуерни промени, но дали това не е толкова просто, наистина те имат навик от него и тя наистина не може да си позволи друго копие на Windows . Всяка идея или личен опит знам, че хората са били на "Майкрософт" ще се разреши същото копие върху новата система поради промяна на обстоятелствата? Всяка помощ ще е много оценявам! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тя може да избяга с нея, ако тя казва компютър е снабден с нова дънна платка, HDD & RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, той наистина е толкова просто. Аз повиках 100 години на времето и никога не е намалял.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Windows Vista - Промяна на парола Настройване | tinkerbell | Windows операционни системи | 1 | 11 май 2009 г. 11:05 |
| Не може да се промени от темата за Windows XP класически | P5200 | Windows операционни системи | 2 | 27 Дек 2008 06:28 |
| Цена на активиране на Windows | Danny83222 | Общи Софтуер Чат | 5 | 27 Jan 2008 20:41 |
| Как мога да променя Windows файл потребителско име? | xAlanxEnglandx | Windows операционни системи | 1 | 28 Дек 2007 16:33 |
| Windows 2000 про продуктов ключ промяна | Омер | Windows операционни системи | 1 | 2-ро октомври 2007 05:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |