![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Nedávno jsem koupil kopii XP Home OEM pro přítele jako ona podvodným kopii XP. Nicméně její počítač je opravdu starý jen pomocí 256MB ram pc133 a není až do začátku se jejím požadavkům. Byla dostal nový počítač sám (byl starý Athlon XP, ale má 1 koncert DDR) a vím, že osobně nemůže aktivaci kopie systému Windows pro svůj nový systém, vzhledem ke změnám, které vylučuje hardwarové klíče na databázi Microsoft . Četl jsem na jiných stránkách, že všichni si musí udělat, je zavolat na aktivaci a řekněte jim, že je obnova důsledku změny hardwaru, ale je to opravdu tak jednoduché, jistě zvyklý, že se z toho nic, a ona opravdu nemůže dovolit další kopii systému Windows . Jakýkoli nápad nebo osobní zkušenosti vím, že lidé byli Microsoft povolí stejnou kopii na nový systém, díky změně okolností? Pomoc bude velmi oceňována! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ta se může dostat pryč s ním, když říká PC bylo vybaveno novou desku, HDD & Ram.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, to je opravdu tak jednoduché. Nazval jsem to 100 krát a nikdy nebyli odmítl.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista - Změnit heslo Nastavení | Tinkerbell | Operační systémy Windows | 1 | 11. května 2009 11:05 |
| Není možné měnit z XP téma do klasických oken | P5200 | Operační systémy Windows | 2 | 27. prosince 2008 06:28 |
| Cena aktivace Windows | Danny83222 | Obecné Software Chat | 5 | 27. ledna 2008 20:41 |
| Jak změnit systém Windows soubor uživatelské jméno? | xAlanxEnglandx | Operační systémy Windows | 1 | 28. prosince 2007 16:33 |
| Windows 2000 pro produkt klíčových změn | Omer | Operační systémy Windows | 1 | 2. října 2007 05:32 |
| Thread Nástroje | |
| |