![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Πρόσφατα αγόρασε ένα αντίτυπο των XP Home ΚΑΕ για ένα φίλο που είχε μια παράνομη αντιγραφή των XP. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι παλιό υπολογιστή χρησιμοποιώντας μόνο 256MB μνήμης RAM και της pc133 δεν είναι μέχρι και το μηδέν με τις απαιτήσεις. Έχει δοθεί ένα νέο υπολογιστή από εμένα (ήταν ένα παλιό, αλλά έχει Athlon XP 1 GIG των ΑΑΕ) και γνωρίζω προσωπικά, δεν μπορεί να επανενεργοποιήσετε το αντίγραφο των παραθύρων για το νέο σύστημα λόγω του ότι οι αλλαγές υλικού αποκλείει το κλειδί για τη βάση δεδομένων της Microsoft . Έχω διαβάσει σε άλλα sites που όλοι θα πρέπει να κάνουμε είναι να δακτύλιο μέχρι να ενεργοποιήσετε και να τους πούμε ότι είναι επανενεργοποίηση λόγω αλλαγές υλικού, αλλά είναι πραγματικά τόσο απλό, σίγουρα θα έχει καμία wont του και λέει ουσιαστικά δεν μπορεί να αντέξει άλλο αντίγραφο των παραθύρων . Κάθε ιδέα ή προσωπική εμπειρία γνωρίζω ότι οι άνθρωποι του ήταν η Microsoft θα επιτρέψει το ίδιο αντίγραφο σε ένα νέο σύστημα οφείλεται στην αλλαγή των περιστάσεων; Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορεί να ξεφύγω, αν λέει ο υπολογιστής έχει τοποθετηθεί με νέα μητρική πλακέτα, HDD & RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είναι πραγματικά τόσο απλό. Έχω ζητήσει από τις 100 φορές και δεν υπήρξε ποτέ μειώθηκε.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows Vista - Αλλαγή Password Ρύθμιση | tinkerbell | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 11η Μαΐου 2009 11:05 |
| Δεν είναι δυνατή η αλλαγή από τα Windows XP θέμα κλασικό | P5200 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 27 Δεκ. 2008 06:28 |
| Τιμή την ενεργοποίηση των Windows | Danny83222 | Γενικά Λογισμικό Chat | 5 | 27 Ιαν 2008 20:41 |
| Πώς μπορώ να αλλάξω τα Windows αρχείο όνομα χρήστη; | xAlanxEnglandx | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Δεκ. 2007 16:33 |
| Windows 2000 pro-κλειδί προϊόντος αλλαγή | Omer | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 2η Οκτωβρίου 2007 05:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |