![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Nedavno sam kupio kopiju XP Home OEM za prijatelja kao što je imala prevarantskim kopiju XP. Ipak joj je stvarno staro računalo korištenjem samo 256MB of ram pc133 i nije do nule s njom zahtjeve. Ona je dobila novo računalo sebe (bila je stara Athlon xp ali ima 1 harpun od DDR) i znam osobno ona ne može ponovno aktivirati kopiju sustava Windows na njezin novi sustav s obzirom na hardverske promjene koje iskljucuje tipku na Microsoftovu bazu . Pročitao sam i na drugim internet stranicama koje su sve ona mora učiniti je prsten za uključivanje i recite im je reaktiviranje zbog hardverske promjene, ali je to stvarno tako jednostavno, oni navika imati bilo koji od nje i ona je zaista ne mogu priuštiti drugu kopiju sustava Windows . Bilo koji ideja ili osobnog iskustva znam da su ljudi bili su Microsoft će ovlastiti iste kopirati na novi sistem, zbog promjena okolnosti? Bilo kakva pomoć bit će mnogo poštovati! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ona svibanj izvući se, ako se kaže ona PC je opremljen s novim matična ploča, HDD i RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, to je zaista tako jednostavno. Pozvao sam je 100 puta i nikada nije bilo odbijeno.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vista - Promjena lozinke Namjeątanje | tinkerbell | Windows Operating Systems | 1 | 11. svibanj 2009 11:05 |
| Ne može se promijeniti iz sustava Windows XP na temu classic | P5200 | Windows Operating Systems | 2 | 27. prosinac 2008 06:28 |
| Cijena aktiviranja prozori | Danny83222 | Općenito Software Chat | 5 | 27 siječanj 2008 20:41 |
| Kako mogu promijeniti Windows datoteka korisničko ime? | xAlanxEnglandx | Windows Operating Systems | 1 | 28. prosinac 2007 16:33 |
| Windows 2000 stvarajući ključ za promjenu | Omer | Windows Operating Systems | 1 | 2 listopad 2007 05:32 |
| Thread Tools | |
| |