![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, A közelmúltban vásárolt egy példányt XP Home OEM egy barátomnak, mivel ő egy csaló másolata XP. Ugyanakkor ő igazán régi számítógép használata csak 256 MB RAM pc133, és nem a semmiből kell vele igényeknek. A lány kapott egy új számítógépet magam (egy régi Athlon XP, de 1 koncert a DDR), és tudom, hogy ő személyesen nem aktiválja újra a Windows neki az új rendszer miatt, a hardver, hogy a változások nem a legfontosabb a Microsoft adatbázis . Elolvastam más helyszíneken, hogy a lány meg kell tennie, hogy aktiválja a gyűrűt, és mondd el nekik, mert reaktiválása hardveres változások miatt, de ez tényleg ilyen egyszerű, az biztos hogy van olyan szokás, hogy aki igazán nem engedheti meg magának egy másolatot a Windows . Van ötlete, vagy személyes tapasztalatok, hogy az emberek tudják, a Microsoft nem is engedélyezi az azonos példányát át új rendszer miatt megváltozott körülményekkel? Akármi segít lesz nagyon méltányol! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A lány május úszod meg, ha ő azt mondja, hogy a PC már látni az új alaplap, HDD és Ram.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez valóban ilyen egyszerű. Van az úgynevezett 100 alkalommal, és soha nem csökkent.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Windows Vista - Jelszó beállítása | tinkerbell | A Windows operációs rendszerek | 1 | 11. május 2009 11:05 |
| Nem változott a téma: A Windows XP klasszikus | P5200 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. december 2008 06:28 |
| Ár indítórendszerekben ablakok | Danny83222 | General Chat szoftver | 5 | 27. január 2008 20:41 |
| Hogyan tudom megváltoztatni a fájlt a Windows felhasználói neve? | xAlanxEnglandx | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. december 2007 16:33 |
| Windows 2000 Pro termék legfontosabb változások | Omer | A Windows operációs rendszerek | 1 | 2. október 2007 05:32 |
| Téma eszközök | |
| |