kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Re aktiválása Windows Via körülmény váltás?

Reply

Téma eszközök
Old Június 21 2009, 09:34
Új tag Csoport

Default Re aktiválása Windows Via körülmény váltás?

Szia,
A közelmúltban vásárolt egy példányt XP Home OEM egy barátomnak, mivel ő egy csaló másolata XP. Ugyanakkor ő igazán régi számítógép használata csak 256 MB RAM pc133, és nem a semmiből kell vele igényeknek. A lány kapott egy új számítógépet magam (egy régi Athlon XP, de 1 koncert a DDR), és tudom, hogy ő személyesen nem aktiválja újra a Windows neki az új rendszer miatt, a hardver, hogy a változások nem a legfontosabb a Microsoft adatbázis . Elolvastam más helyszíneken, hogy a lány meg kell tennie, hogy aktiválja a gyűrűt, és mondd el nekik, mert reaktiválása hardveres változások miatt, de ez tényleg ilyen egyszerű, az biztos hogy van olyan szokás, hogy aki igazán nem engedheti meg magának egy másolatot a Windows . Van ötlete, vagy személyes tapasztalatok, hogy az emberek tudják, a Microsoft nem is engedélyezi az azonos példányát át új rendszer miatt megváltozott körülményekkel?
Akármi segít lesz nagyon méltányol!
Old Június 21 2009, 14:33
Donor Group

A lány május úszod meg, ha ő azt mondja, hogy a PC már látni az új alaplap, HDD és Ram.

Csak mondj nemet

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Június 22 2009, 01:39
Administrator Group

Igen, ez valóban ilyen egyszerű. Van az úgynevezett 100 alkalommal, és soha nem csökkent.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Vista - Jelszó beállítása tinkerbell A Windows operációs rendszerek 1 11. május 2009 11:05
Nem változott a téma: A Windows XP klasszikus P5200 A Windows operációs rendszerek 2 27. december 2008 06:28
Ár indítórendszerekben ablakok Danny83222 General Chat szoftver 5 27. január 2008 20:41
Hogyan tudom megváltoztatni a fájlt a Windows felhasználói neve? xAlanxEnglandx A Windows operációs rendszerek 1 28. december 2007 16:33
Windows 2000 Pro termék legfontosabb változások Omer A Windows operációs rendszerek 1 2. október 2007 05:32
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.