![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš neseniai nusipirko XP Home OEM kopiją draugui, kaip ji nesąžiningai kopija XP. Tačiau savo kompiuterį yra tikrai senas naudojant PC133 RAM 256MB tiesiog ir nėra iki nulio su savo poreikius. Ji buvo padovanotas naujas kompiuteris pats (buvo senas Athlon XP, bet turi 1 koncertą DDR) ir aš žinau asmeniškai, jis negali būti aktyvuoti "Windows" kopiją savo naują sistemą, dėl įrangos pakeitimai neįeina į "Microsoft" duomenų raktas . Aš perskaičiau kitose svetainėse, kad viskas ko jam reikia padaryti, tai žiedo iki aktyvuoti ir pasakykite jiems, ji yra aktyvavimo dėl aparatūros pakeitimus, bet tai tikrai toks paprastas, tikrai jos įprotis yra bet jis ir ji tikrai negali sau leisti kitą "Windows" kopija . Bet idėja ar asmeninės patirties žinau, kad žmonės buvo "Microsoft" leidžia tam pačiam kopiją į naują sistemą, atsižvelgiant į aplinkybių pasikeitimą? Any help bus labai dėkingi! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ji gali sau leisti tai, jei ji sako PC buvo įrengta nauja plokštė, HDD ir RAM.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, tai tikrai taip paprasta. Turiu vadinamas's 100 kartų ir niekada nebuvo atmestas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Windows Vista - Keisti slaptažodį nustatymas | Tinkerbell | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 11, 2009 11:05 |
| Negalima pakeisti nuo XP temą "Windows Classic" | P5200 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 27 gruodis 2008 06:28 |
| Kaina aktyvinti Windows | Danny83222 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | 27 sausis 2008 20:41 |
| Kaip galiu pakeisti failo Windows vartotojo vardą? | xAlanxEnglandx | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 gruodis 2007 16:33 |
| Windows 2000 Pro produkto raktas kaita | Omer | Windows "operacinės sistemos | 1 | 2 spalis, 2007 05:32 |
| Temos įrankiai | |
| |