![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я нещодавно купив копії OEM Home XP для одного, як вона шахрайської копії XP. Однак її комп'ютер дійсно стара, використовуючи тільки 256 МБ RAM PC133 і не до нуля, до її вимог. Вона отримала новий комп'ютер By Myself (старий Athlon XP, але має 1 гігабайт DDR), і я знаю особисто, вона не може активувати копію Windows на її новою системою через апаратних змін, що виключає ключ на базу даних Microsoft . Я читав на інших сайтах, що все, що вона повинна робити це кільце до активації і сказати їм, вона відновлює через апаратних змін, але це дійсно так просто, звичайно, вони мають звичай будь-яку з її, і вона дійсно не можете дозволити собі ще одну копію Windows . Будь-яка ідея чи особистого досвіду, що люди знають, з яких були Microsoft буде вирішити ту ж копію на нову систему у зв'язку зі зміною обставин? Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вона може зійти з рук її, якщо вона говорить, комп'ютер був оснащений нової материнської плати, HDD & Рам.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це дійсно так просто. Я назвав's 100 разів, і ніколи не була відхилена.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista - Зміна пароля, | Tinkerbell | Операційні системи Windows | 1 | 11 травня 2009 11:05 |
| Не можете змінити з тим, щоб Windows XP Classic | P5200 | Операційні системи Windows | 2 | 27 грудня 2008 06:28 |
| Ціна активації Windows | Danny83222 | General Software чат | 5 | 27 січня 2008 20:41 |
| Як я можу змінити користувач Windows назва файлу? | xAlanxEnglandx | Операційні системи Windows | 1 | 28 грудня 2007 16:33 |
| Windows 2000 Pro Зміна ключа продукту | Омер | Операційні системи Windows | 1 | 2 жовтня 2007 05:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |