по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Re-инсталирате Windows XP

Reply

Нишка Инструменти
Old 3-ти април 2008, 07:00
Член Група

Default Re-инсталирате Windows XP

Искам да си инсталирате Windows XP на моя компютър, тъй като "е имала толкова много проблеми напоследък и е много бавно да се започне. Машината дойде с предварително инсталиран XP, така няма да има CD инсталация. Трябва ли да купите пълна версия на дребно или мога да използвам една версия OEM (която струва доста по-малко). Версията се нуждая е XP Home SP2.
Old 3-ти април 2008, 07:03
Администратор Група

OEM е добре, все пак знаете ли вашия компютър може да се ускори с право на свободен софтуер и няколко часа работа.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 април 2008, 07:44
Номер на групата

Форматиране на твърдия диск и да инсталирате нова версия на XP тогава всички шофьори за M / B, XP2, получаване на всички ъпгрейди за софтуера, инсталиране на други шофьори, т.е. принтер, модем и т.н. се отнеме няколко часа, а той doesn't винаги отивам да се планира,
Помислете ID отида с Дейв хибридни предположение, че се опитвате да чисти и да го ускори първия M8 и пълни "все още са всички папки и файлове, но ако той doesn't работата, която havnt загубили нещо съвсем малко време и са придобили по-добро разбиране на вашия компютър

А компютъра веднъж ме биеш по шахмат
Но това не е мач за мен в ритник бокс.

Моята система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Дънната платка:
ASUS a8n SLI лукс
RAM памет:
2GB корсар xms pc3200 platium
Графична карта (и):
8800gts O / C
Звукова карта:
творчески soundblaster 4
Hard Drive (и):
1 x 80 GB 2x 250gb
Оптично устройство (а):
1x Sony DVD овен карам 1xphillips DV
Дело / PSU:
700 вата moduler PSU
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
Монитор (и):
22in широкоекранен
Операционна система (и):
XP про
Old 3-ти април 2008, 07:46
Администратор Група

Плюс това няма да ви струва нищо.
Old 3-ти април 2008, 08:01
Номер на групата

Ако не беше ми бях чел http://www.nliteos.com/nlite.html два пъти и нервите си и, че с използването на OEM CD и да получите система XP, че е точно това, което аз исках с всички подувам извадени.

Можете да считат, че смея, ако искаш. Philthomas го споменава преди месец и аз не съм виждал някой да опитвам все още. Мисля, че това е добре изглеждащи пакет.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3-ти април 2008, 12:59
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Дейв Хибридни View Post
OEM е добре, все пак знаете ли вашия компютър може да се ускори с право на свободен софтуер и няколко часа работа.
Той ще трябва някои супер софтуер, за да го ускори. Тя отнема най-малко от 5 минути, за да започнат, и на твърдия диск е почти празен, 130GB свободно пространство от един 150GB твърд диск. Имам проблеми през цялото време. Последното е, че Panasonic видеокамера Софтуерът не се инсталира правилно от инсталационния диск. Това е нова видеокамера около 2 месеца, аз инсталиран ОК когато за първи път го купи, но после всичко се обърка наведнъж, не може да осъществите достъп до интернет, софтуер, цифров фотоапарат ми спря да работи, и видеокамера софтуер. Мислене обратно на проблема, мисля, че е започнало, когато се използва регистър чисти програма (която аз бях да се опитат да се ускори компютъра). Мисля, че това е направил известни щети на системния регистър. Въпреки, че имам ли повечето от програмите работи отново, проблемите остават. Стартиране по-бавно, както винаги, въпреки забраните всички ненужни процеси стартиране, когато се опитвам да гледам на всяка програма PDF компютъра замръзва и единственият начин да се разбере, че трябва да рестартирате и видеокамера софтуер няма да инсталира правилно. когато стартирате инсталационния диск, който инсталира 3 отделни програми, той настоява, че един от тях вече е инсталиран и че аз трябва да деинсталирате го използвате Добавяне и премахване на програми, преди да се опитва да го възстановявам. Знам за това, че всеки помен от 3 програми са деинсталиран, но тя само ще се възстановявам 2 от 3, така че не мога да използвам на видеокамерата за изтегляне на компютъра. Моят фотоапарат Canon DIGITAL софтуер, който инсталира също работи, но има проблеми. Тя не функционира, както го е направил преди това. Мисля, че ще взема това чудо да се работи правилно отново без преинсталиране на Windows, но съм отворен за предложения.
Old 3-ти април 2008, 13:50
Номер на групата

На P4 3.2GHz с 512MB? Това е лудост. Ако сте подкрепени всичко, което искате да запазите това сигурни, възстановяване на дял. Вземете най-добър външен вид, че nlite връзка също, че наистина ви даде много по-голям контрол на това, което имаш работа с не само пребиваващи в бавната писта. Или използвате маршрутизатор или престой офлайн докато сте инсталирали всички кръпки и сигурността на вируса проверка също съм виждал заразени машини в рамките на минута с Ethernet връзка със живи, докато инсталирате.
Old 4-ти април 2008 год., 02:13
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от място View Post
На P4 3.2GHz с 512MB? Това е лудост. Ако сте подкрепени всичко, което искате да запазите това сигурни, възстановяване на дял. Вземете най-добър външен вид, че nlite връзка също, че наистина ви даде много по-голям контрол на това, което имаш работа с не само пребиваващи в бавната писта. Или използвате маршрутизатор или престой офлайн докато сте инсталирали всички кръпки и сигурността на вируса проверка също съм виждал заразени машини в рамките на минута с Ethernet връзка със живи, докато инсталирате.
ОК благодаря за това. Един друг Странното Аз съм забелязал е, че когато отидете на Start, All Programs, Accessories, System Tools, няма система, изброени инструменти. Само едно влизане поговорка "Internet Explorer (без добавки)". Знам, че мога да стигна до System Tools чрез "My Computer", но това изглежда странно, че записите са изчезнали от аксесоари списък.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър rocket7 Windows операционни системи 1 30 Май 2009 13:56
Можете да инсталирате Windows Vista или Windows 7 jimbeis462 Windows операционни системи 22 15 май 2009 г. 01:56
Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата Mohi212 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 3 26 Jan 2009 06:55
Windows повторно инсталиране Mooseknuckle Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 31 11 април 2008 20:20
Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME tomthedrummer1992 Windows операционни системи 18 4 април 2008 11:14
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc