![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Искам да си инсталирате Windows XP на моя компютър, тъй като "е имала толкова много проблеми напоследък и е много бавно да се започне. Машината дойде с предварително инсталиран XP, така няма да има CD инсталация. Трябва ли да купите пълна версия на дребно или мога да използвам една версия OEM (която струва доста по-малко). Версията се нуждая е XP Home SP2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OEM е добре, все пак знаете ли вашия компютър може да се ускори с право на свободен софтуер и няколко часа работа.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Форматиране на твърдия диск и да инсталирате нова версия на XP тогава всички шофьори за M / B, XP2, получаване на всички ъпгрейди за софтуера, инсталиране на други шофьори, т.е. принтер, модем и т.н. се отнеме няколко часа, а той doesn't винаги отивам да се планира, Помислете ID отида с Дейв хибридни предположение, че се опитвате да чисти и да го ускори първия M8 и пълни "все още са всички папки и файлове, но ако той doesn't работата, която havnt загубили нещо съвсем малко време и са придобили по-добро разбиране на вашия компютър
Ако зидарите построени сгради пътя програмисти пише програми, след това на първия кълвач, които дойдоха заедно ще унищожи цивилизацията. А компютъра веднъж ме биеш по шахмат Но това не е мач за мен в ритник бокс. ![]() Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Плюс това няма да ви струва нищо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не беше ми бях чел http://www.nliteos.com/nlite.html два пъти и нервите си и, че с използването на OEM CD и да получите система XP, че е точно това, което аз исках с всички подувам извадени.
| |||
| |||
| Той ще трябва някои супер софтуер, за да го ускори. Тя отнема най-малко от 5 минути, за да започнат, и на твърдия диск е почти празен, 130GB свободно пространство от един 150GB твърд диск. Имам проблеми през цялото време. Последното е, че Panasonic видеокамера Софтуерът не се инсталира правилно от инсталационния диск. Това е нова видеокамера около 2 месеца, аз инсталиран ОК когато за първи път го купи, но после всичко се обърка наведнъж, не може да осъществите достъп до интернет, софтуер, цифров фотоапарат ми спря да работи, и видеокамера софтуер. Мислене обратно на проблема, мисля, че е започнало, когато се използва регистър чисти програма (която аз бях да се опитат да се ускори компютъра). Мисля, че това е направил известни щети на системния регистър. Въпреки, че имам ли повечето от програмите работи отново, проблемите остават. Стартиране по-бавно, както винаги, въпреки забраните всички ненужни процеси стартиране, когато се опитвам да гледам на всяка програма PDF компютъра замръзва и единственият начин да се разбере, че трябва да рестартирате и видеокамера софтуер няма да инсталира правилно. когато стартирате инсталационния диск, който инсталира 3 отделни програми, той настоява, че един от тях вече е инсталиран и че аз трябва да деинсталирате го използвате Добавяне и премахване на програми, преди да се опитва да го възстановявам. Знам за това, че всеки помен от 3 програми са деинсталиран, но тя само ще се възстановявам 2 от 3, така че не мога да използвам на видеокамерата за изтегляне на компютъра. Моят фотоапарат Canon DIGITAL софтуер, който инсталира също работи, но има проблеми. Тя не функционира, както го е направил преди това. Мисля, че ще взема това чудо да се работи правилно отново без преинсталиране на Windows, но съм отворен за предложения. |
|
| |||
| |||
| На P4 3.2GHz с 512MB? Това е лудост. Ако сте подкрепени всичко, което искате да запазите това сигурни, възстановяване на дял. Вземете най-добър външен вид, че nlite връзка също, че наистина ви даде много по-голям контрол на това, което имаш работа с не само пребиваващи в бавната писта. Или използвате маршрутизатор или престой офлайн докато сте инсталирали всички кръпки и сигурността на вируса проверка също съм виждал заразени машини в рамките на минута с Ethernet връзка със живи, докато инсталирате. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталирайте Windows XP SP2 на компютър с Windows 50 разполагане сървър | rocket7 | Windows операционни системи | 1 | 30 Май 2009 13:56 |
| Можете да инсталирате Windows Vista или Windows 7 | jimbeis462 | Windows операционни системи | 22 | 15 май 2009 г. 01:56 |
| Арго инсталирате Windows Live Messenger нови и сега арго дори инсталирате старата | Mohi212 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 3 | 26 Jan 2009 06:55 |
| Windows повторно инсталиране | Mooseknuckle | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 31 | 11 април 2008 20:20 |
| Не можете да инсталирате Windows 2000 или Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows операционни системи | 18 | 4 април 2008 11:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |