menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Re-instalaci systému Windows XP

Reply

Thread Nástroje
Old 3. dubna 2008, 07:00
Člen Skupina

Default Re-instalaci systému Windows XP

Chci, aby znovu-instalaci systému Windows XP do počítače, protože to bylo tolik problémů, a v poslední době je také velmi pomalu začít. Stroj přišel s XP pre-nainstalovány tak jsem don `t mít instalační CD. Potřebuji si koupit plnou prodejní verzi nebo mohu použít OEM verze (což stojí hodně méně). Verze Potřebuji je XP Home SP2.
Old 3. dubna 2008, 07:03
Administrátor Skupina

OEM je fajn, ale jsi si vědom svého počítače lze urychlit s právem svobodného software a několik hodin práce.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. dubna 2008, 07:44
Dárce Skupina

Formátování pevného disku a instalaci nové verze xp potom všechny vaše ovladače pro m / b, xp2, získávání aktualizací pro všechny vaše software, instalace dalších ovladačů tj. tiskárnu, modem atd. má trvat několik hodin, a to vždy jít doesnt plánovat,
Mysli id jít s dave hybridní náznak pokusu o čisté a urychlí první M8, a youll ještě všechny své složky a soubory, ale pokud jste doesnt práce havnt ztratil cokoliv jen trochu času a naučili lépe pochopit vaše PC

Počítač jednou mě v šachu
Ale byla to pro mě žádný zápas v kick boxu.

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 3. dubna 2008, 07:46
Administrátor Skupina

Plus to nebude vás nic.
Old 3. dubna 2008, 08:01
Dárce Skupina

Pokud by to byla já bych číst http://www.nliteos.com/nlite.html dvakrát a nervové sám a použití, které s OEM CD a dostat XP systém, který byl přesně to, co jsem chtěl se všemi udit vyjmeme.

Můžete za to, že se odvažují pokud budete chtít. Philthomas uvedeno, že před měsícem a jsem neviděl nikoho ještě zkusit. Myslím, že je to velký balík hledáte.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. dubna 2008, 12:59
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
OEM je fajn, ale jsi si vědom svého počítače lze urychlit s právem svobodného software a několik hodin práce.
Bylo by potřeba nějaké super software pro urychlí. Trvá nejméně 5 minut do startu, a pevný disk je téměř prázdná, 130 gigabajt volného místa z 150gigabajt pevný disk. Mám problémy po celou dobu. Poslední je v tom, že Panasonic Video Kamera software nebude správně nainstalovat z instalačního CD. Jedná se o nový kamkordér asi 2 měsíce starý, Instaloval jsem to OK, když jsem poprvé jej koupil, ale pak se pokazilo všechno najednou, nemohla mít přístup k internetu, můj digitální fotoaparát software přestal pracovat a videokamery software. Myšlení zpět na problém, myslím, že to začalo, když jsem používal registru čistší program (který jsem používal ve snaze urychlit počítač). Myslím, že to udělal nějaké poškození registru. Přestože mám většinu programů opět problémy přetrvávají. Po spuštění je pomalý jako nikdy, a to i přes vypnutí všech nepotřebných spouštění procesů, kdy se snažím podívat na jakýkoli program PDF počítač zamrzne a jediným způsobem, jak je zřejmé, restartovat a videokamery software vyhrál `t nainstalovat správně. I když spustíte instalaci CD, které se instaluje 3 samostatné programy, to trvá na tom, že jeden z nich je již nainstalován a že bych měl odinstalovat pomocí panelu Přidat-odebrat programy před snaží znovu nainstalovat. Vím, že na skutečnost, že každý dohledat na 3 programy byly odinstalovány ale pouze přeinstalujete 2 ze 3, takže nemůžu používat videokameru stáhnout do počítače. My software Canon digitální fotoaparát, který jsem rovněž přeinstalovat funguje, ale tam jsou glitches. To nefunguje, stejně jako tomu bylo dříve. Myslím, že to bude zázrak, aby si to správně opět bez přeinstalace windows, ale jsem otevřený pro návrhy.
Old 3. dubna 2008, 13:50
Dárce Skupina

Na P4 3.2GHZ s 512mb? To je šílenství. Pokud jste zálohovali cokoli chcete zachovat pak jistě, obnovu oblastí. Vezměte si dobré podívat se na to nlite odkaz taky, je opravdu vám mnohem větší kontrolu toho, co jste se zabývají jen pobyt v pomalém pruhu. Buď použít router, nebo zůstat offline, dokud jste si nainstalovali všechny ty bezpečnostní záplaty a virus checker taky jsem viděl stroje infikovaných ve chvíli by s ethernet připojení žít, když nainstalovat.
Old 4. dubna 2008, 02:13
Člen Skupina

Citace:
Původně Poslal spot View Post
Na P4 3.2GHZ s 512mb? To je šílenství. Pokud jste zálohovali cokoli chcete zachovat pak jistě, obnovu oblastí. Vezměte si dobré podívat se na to nlite odkaz taky, je opravdu vám mnohem větší kontrolu toho, co jste se zabývají jen pobyt v pomalém pruhu. Buď použít router, nebo zůstat offline, dokud jste si nainstalovali všechny ty bezpečnostní záplaty a virus checker taky jsem viděl stroje infikovaných ve chvíli by s ethernet připojení žít, když nainstalovat.
OK díky za to. Jedním z dalších odd věc "už všimli, že když půjdu na start, všechny programy, příslušenství, systémové nástroje neexistují systémové nástroje uvedeny. Pouze jeden vstup s tím, že "Internet Explorer (bez add-ons)." Vím, že se může dostat do systému pomocí nástroje "Můj počítač", ale zdá se podivné, že se údaje mají zmizel ze seznamu doplňků.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Instalace Windows XP SP2 na 50 počítačů s Windows nasazení serveru rocket7 Operační systémy Windows 1 30. květen 2009 13:56
Nelze nainstalovat Windows Vista nebo Windows 7 jimbeis462 Operační systémy Windows 22 15. května 2009 01:56
Cant nainstalovat Windows Live Messenger nové převýšení a nyní dokonce instalovat starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskuse 3 26 leden 2009 06:55
Windows Re-install Mooseknuckle Virus, spyware a bezpečnost 31 11 dubna 2008 20:20
Nelze nainstalovat Windows 2000 nebo Windows ME tomthedrummer1992 Operační systémy Windows 18 4. dubna 2008 11:14
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.