μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Re-εγκαταστήσετε τα Windows XP

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 3 Απριλίου 2008, 07:00
Μέλος Ομάδα

Θέλω να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows XP στον υπολογιστή μου, διότι `s είχαν τόσα πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και είναι επίσης πολύ βραδεία εκκίνηση. Η μηχανή ήρθε με προ-εγκατεστημένο XP έτσι don `t έχουν CD εγκατάστασης. Χρειάζεται να αγοράσετε μια πλήρη τελική έκδοση ή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια έκδοση OEM (η οποία κοστίζει πολύ λιγότερο). Η έκδοση που χρειάζομαι είναι XP Home SP2.
Old 3 Απριλίου 2008, 07:03
Διαχειριστής Ομάδα

ΚΑΕ είναι καλός, ωστόσο γνωρίζετε το PC σας μπορεί να επιταχυνθεί με το δικαίωμα του ελεύθερου λογισμικού και λίγες ώρες εργασίας.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Απριλίου 2008, 07:44
Ομάδα Δωρητών

Η διαμόρφωση του σκληρού σας δίσκου και εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης των xp τότε όλα σας τα προγράμματα οδήγησης για την m / b, xp2 και ενημερώθηκαν για όλες τις αναβαθμίσεις του λογισμικού σας, η εγκατάσταση των άλλων οδηγών δηλαδή εκτυπωτή, modem, κλπ έχει λάβει σε λίγες ώρες, και αυτό doesn't πάντα σύμφωνα με το σχέδιο,
Σκέψου id πάμε με dave υβριδικά πρόταση που θα προσπαθήσετε να καθαρίζονται και να την επιταχύνει πρώτη M8, youll και εξακολουθούν να έχουν το φάκελο και όλα σας τα αρχεία, αλλά αν doesn't εργασίας σας havnt χάσει τίποτα λίγο χρόνο και να αποκτήσει καλύτερη κατανόηση του υπολογιστή σας

Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι
Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing.

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 3 Απριλίου 2008, 07:46
Διαχειριστής Ομάδα

Πλέον δεν θα σας κοστίσει τίποτα.
Old 3 Απριλίου 2008, 08:01
Ομάδα Δωρητών

Εάν ήταν μου Είχα διαβάσει http://www.nliteos.com/nlite.html δύο φορές και τον εαυτό μου νεύρο και ότι με την χρήση OEM CD και λαμβάνω ένα σύστημα XP που ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα με όλους τους πρήζω που έχουν συναφθεί.

Μπορείτε να θεωρούν ότι μια τολμά αν θέλετε. Philthomas ανέφερε πριν από ένα μήνα και δεν έχω δει κανέναν προσπαθήσουμε ακόμα. Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη αναζητούν πακέτο.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 Απριλίου 2008, 12:59
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
ΚΑΕ είναι καλός, ωστόσο γνωρίζετε το PC σας μπορεί να επιταχυνθεί με το δικαίωμα του ελεύθερου λογισμικού και λίγες ώρες εργασίας.
Θα πρέπει κάποια σούπερ λογισμικό να επιταχύνει. Χρειάζεται τουλάχιστον 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει, και ο σκληρός δίσκος είναι σχεδόν άδειο, 130GB ελεύθερο χώρο σε ένα σκληρό δίσκο 150GB. Έχω προβλήματα όλη την ώρα. Οι τελευταίες είναι ότι η Panasonic Video Camera λογισμικό δεν θα εγκαταστήσει σωστά από το CD εγκατάστασης. Είναι μια νέα βιντεοκάμερα περίπου 2 μηνών, θα είναι εγκατεστημένη στο OK όταν πρωτοήρθα αγόρασε, αλλά στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά με τη μία, δεν θα μπορούσε να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου σταμάτησε να λειτουργεί το λογισμικό, το λογισμικό και τη βιντεοκάμερα. Thinking πίσω πάνω από το πρόβλημα, νομίζω ότι άρχισαν όταν ήμουν μητρώου καθαρότερα πρόγραμμα (το οποίο χρησιμοποιείται για να προσπαθήσει να επιταχύνει τον υπολογιστή). Νομίζω ότι αυτό έχει γίνει κάποια βλάβη στο μητρώο. Αν και έχουμε τα περισσότερα από τα προγράμματα εργασίας και πάλι, τα προβλήματα παραμένουν. Εκκίνησης είναι η αργή όπως πάντα, παρά την απενεργοποίηση όλων των περιττών διαδικασιών εκκίνησης, όταν θα προσπαθήσουμε να εξετάσουμε κάθε PDF πρόγραμμα του υπολογιστή παγώνει και ο μόνος τρόπος για να είναι σαφές για να ξεκινήσει πάλι, και το λογισμικό βιντεοκάμεράς κέρδισε `t εγκαταστήσετε σωστά. όταν θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του CD, το οποίο εγκαθιστά 3 ξεχωριστές προγράμματα, επιμένει ότι ο ένας από αυτούς έχει ήδη εγκατασταθεί και ότι θα πρέπει να απεγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας πρόσθετα προγράμματα πριν από την αφαίρεση προσπαθεί να την επανεγκαταστήσετε. Γνωρίζω για το γεγονός ότι κάθε ίχνος από τα 3 προγράμματα έχουν απεγκατασταθεί αλλά θα επανεγκαταστήσετε μόνο 2 από τα 3, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα για να κατεβάσετε στον υπολογιστή. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon λογισμικό το οποίο επίσης επανεγκατασταθούν έργων αλλά υπάρχουν δυσλειτουργίες. Δεν λειτουργούν τόσο καλά όπως και πριν. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί ένα θαύμα για να το δουλεύει σωστά και πάλι χωρίς την επανεγκατάσταση των Windows, αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις.
Old 3 Απριλίου 2008, 13:50
Ομάδα Δωρητών

Σε P4 3.2GHZ με 512MB; Αυτό είναι τρέλα. Αν έχετε υποστηρίζεται κάτι που θέλετε να κρατήσετε τότε σίγουρος, ανακατασκευή του διαμερίσματος. Πάρτε μια καλή ματιά στο σύνδεσμο που nlite πολύ, είναι πραγματικά να σας δώσει πολύ περισσότερο τον έλεγχο του τι είστε ασχολούνται μόνο με τη διαμονή τους στο αργή λωρίδα. Είτε χρησιμοποιήσετε ένα δρομολογητή ή διαμονής για εργασία χωρίς σύνδεση μέχρι έχετε εγκαταστήσει όλα αυτά τα patches ασφάλειας και ο ιός checker πολύ, έχω δει τις μηχανές που έχουν μολυνθεί από ένα λεπτό χωρίς να έχει την σύνδεση Ethernet ζώντων ενώ εγκαταστήσετε.
Old 4ης Απριλίου 2008, 02:13
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post
Σε P4 3.2GHZ με 512MB; Αυτό είναι τρέλα. Αν έχετε υποστηρίζεται κάτι που θέλετε να κρατήσετε τότε σίγουρος, ανακατασκευή του διαμερίσματος. Πάρτε μια καλή ματιά στο σύνδεσμο που nlite πολύ, είναι πραγματικά να σας δώσει πολύ περισσότερο τον έλεγχο του τι είστε ασχολούνται μόνο με τη διαμονή τους στο αργή λωρίδα. Είτε χρησιμοποιήσετε ένα δρομολογητή ή διαμονής για εργασία χωρίς σύνδεση μέχρι έχετε εγκαταστήσει όλα αυτά τα patches ασφάλειας και ο ιός checker πολύ, έχω δει τις μηχανές που έχουν μολυνθεί από ένα λεπτό χωρίς να έχει την σύνδεση Ethernet ζώντων ενώ εγκαταστήσετε.
ΟΚ ευχαριστώ για αυτό. Ένα άλλο περίεργο πράγμα που έχω παρατηρήσει », είναι ότι όταν πάω να ξεκινήσει, όλα τα προγράμματα, αξεσουάρ, εργαλεία συστήματος, δεν υπάρχουν τα εργαλεία που αναφέρονται σύστημα. Μόνο μια καταχώρηση που λέει "του Internet Explorer (δεν υπάρχει add-ons)." Γνωρίζω ότι μπορώ να φτάσετε στο σύστημα μέσω εργαλείων "Ο υπολογιστής μου", αλλά φαίνεται περίεργο το γεγονός ότι οι ενδείξεις που έχουν εξαφανιστεί από τη λίστα αξεσουάρ.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.