![]() |
|
| |||
| |||
| Θέλω να εγκαταστήσετε ξανά τα Windows XP στον υπολογιστή μου, διότι `s είχαν τόσα πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια και είναι επίσης πολύ βραδεία εκκίνηση. Η μηχανή ήρθε με προ-εγκατεστημένο XP έτσι don `t έχουν CD εγκατάστασης. Χρειάζεται να αγοράσετε μια πλήρη τελική έκδοση ή μπορώ να χρησιμοποιήσω μια έκδοση OEM (η οποία κοστίζει πολύ λιγότερο). Η έκδοση που χρειάζομαι είναι XP Home SP2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ΚΑΕ είναι καλός, ωστόσο γνωρίζετε το PC σας μπορεί να επιταχυνθεί με το δικαίωμα του ελεύθερου λογισμικού και λίγες ώρες εργασίας.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η διαμόρφωση του σκληρού σας δίσκου και εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης των xp τότε όλα σας τα προγράμματα οδήγησης για την m / b, xp2 και ενημερώθηκαν για όλες τις αναβαθμίσεις του λογισμικού σας, η εγκατάσταση των άλλων οδηγών δηλαδή εκτυπωτή, modem, κλπ έχει λάβει σε λίγες ώρες, και αυτό doesn't πάντα σύμφωνα με το σχέδιο, Σκέψου id πάμε με dave υβριδικά πρόταση που θα προσπαθήσετε να καθαρίζονται και να την επιταχύνει πρώτη M8, youll και εξακολουθούν να έχουν το φάκελο και όλα σας τα αρχεία, αλλά αν doesn't εργασίας σας havnt χάσει τίποτα λίγο χρόνο και να αποκτήσει καλύτερη κατανόηση του υπολογιστή σας
Αν οι κατασκευαστές κτιρίων χτισμένη τον τρόπο προγραμματιστές έγραψε προγράμματα, τότε ο πρώτος δρυοκολάπτης που ήρθαν μαζί θα καταστρέψει τον πολιτισμό. Ένας υπολογιστής μου μόλις νικήσει στο σκάκι Αλλά ήταν για μένα δεν ταιριάζουν στο kick boxing. ![]() Το σύστημά μου: redden137
|
|
| |||
| |||
| Πλέον δεν θα σας κοστίσει τίποτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν ήταν μου Είχα διαβάσει http://www.nliteos.com/nlite.html δύο φορές και τον εαυτό μου νεύρο και ότι με την χρήση OEM CD και λαμβάνω ένα σύστημα XP που ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα με όλους τους πρήζω που έχουν συναφθεί.
| |||
| |||
| Θα πρέπει κάποια σούπερ λογισμικό να επιταχύνει. Χρειάζεται τουλάχιστον 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει, και ο σκληρός δίσκος είναι σχεδόν άδειο, 130GB ελεύθερο χώρο σε ένα σκληρό δίσκο 150GB. Έχω προβλήματα όλη την ώρα. Οι τελευταίες είναι ότι η Panasonic Video Camera λογισμικό δεν θα εγκαταστήσει σωστά από το CD εγκατάστασης. Είναι μια νέα βιντεοκάμερα περίπου 2 μηνών, θα είναι εγκατεστημένη στο OK όταν πρωτοήρθα αγόρασε, αλλά στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά με τη μία, δεν θα μπορούσε να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή μου σταμάτησε να λειτουργεί το λογισμικό, το λογισμικό και τη βιντεοκάμερα. Thinking πίσω πάνω από το πρόβλημα, νομίζω ότι άρχισαν όταν ήμουν μητρώου καθαρότερα πρόγραμμα (το οποίο χρησιμοποιείται για να προσπαθήσει να επιταχύνει τον υπολογιστή). Νομίζω ότι αυτό έχει γίνει κάποια βλάβη στο μητρώο. Αν και έχουμε τα περισσότερα από τα προγράμματα εργασίας και πάλι, τα προβλήματα παραμένουν. Εκκίνησης είναι η αργή όπως πάντα, παρά την απενεργοποίηση όλων των περιττών διαδικασιών εκκίνησης, όταν θα προσπαθήσουμε να εξετάσουμε κάθε PDF πρόγραμμα του υπολογιστή παγώνει και ο μόνος τρόπος για να είναι σαφές για να ξεκινήσει πάλι, και το λογισμικό βιντεοκάμεράς κέρδισε `t εγκαταστήσετε σωστά. όταν θα ξεκινήσει η εγκατάσταση του CD, το οποίο εγκαθιστά 3 ξεχωριστές προγράμματα, επιμένει ότι ο ένας από αυτούς έχει ήδη εγκατασταθεί και ότι θα πρέπει να απεγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας πρόσθετα προγράμματα πριν από την αφαίρεση προσπαθεί να την επανεγκαταστήσετε. Γνωρίζω για το γεγονός ότι κάθε ίχνος από τα 3 προγράμματα έχουν απεγκατασταθεί αλλά θα επανεγκαταστήσετε μόνο 2 από τα 3, οπότε δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάμερα για να κατεβάσετε στον υπολογιστή. Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Canon λογισμικό το οποίο επίσης επανεγκατασταθούν έργων αλλά υπάρχουν δυσλειτουργίες. Δεν λειτουργούν τόσο καλά όπως και πριν. Πιστεύω ότι θα χρειαστεί ένα θαύμα για να το δουλεύει σωστά και πάλι χωρίς την επανεγκατάσταση των Windows, αλλά είμαι ανοιχτή σε προτάσεις. |
|
| |||
| |||
| Σε P4 3.2GHZ με 512MB; Αυτό είναι τρέλα. Αν έχετε υποστηρίζεται κάτι που θέλετε να κρατήσετε τότε σίγουρος, ανακατασκευή του διαμερίσματος. Πάρτε μια καλή ματιά στο σύνδεσμο που nlite πολύ, είναι πραγματικά να σας δώσει πολύ περισσότερο τον έλεγχο του τι είστε ασχολούνται μόνο με τη διαμονή τους στο αργή λωρίδα. Είτε χρησιμοποιήσετε ένα δρομολογητή ή διαμονής για εργασία χωρίς σύνδεση μέχρι έχετε εγκαταστήσει όλα αυτά τα patches ασφάλειας και ο ιός checker πολύ, έχω δει τις μηχανές που έχουν μολυνθεί από ένα λεπτό χωρίς να έχει την σύνδεση Ethernet ζώντων ενώ εγκαταστήσετε. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|