manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Reply

Thread Tools
Old 3. travanj 2008, 07:00
Member Group

Želim ponovo instalirati sustav Windows XP na računalu kao što su `e tako mnogo problema u zadnje vrijeme i također je vrlo sporo za početak gore. Stroj je došao s unaprijed instaliranim XP pa sam don `t imati instalacijski CD. Trebam li kupiti punu verziju ili maloprodaji mogu koristiti OEM verzija (koja košta puno manje). Verzija Trebao je XP Home SP2.
Old 3. travanj 2008, 07:03
Administrator Group

OEM je u redu, ipak si ti svjestan svoje računalo može biti speeded sa pravom slobodnog softvera i nekoliko sati rada.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. travanj 2008, 07:44
Donatorska Grupa

Formatiranje hard drive i instalirati novu inačicu xp onda sve svoje drivere za m / b, xp2, uzimajući za sve vaše nadogradnje softvera, instaliranje drugih vozača tj. printer, modem, itd ne potrajati nekoliko sati, a to se uvijek ići za planiranje,
Id misle ići sa Dave hibridni prijedlog da pokušate čisto i brzo ga prvi m8, i youll još sve svoje mape i datoteke, ali ako ga se funkcionirati havnt vam ništa izgubio samo malo vremena i stekli bolje razumijevanje računala

A jednom računalu istukoše me na šah
Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks.

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 3. travanj 2008, 07:46
Administrator Group

Plus to neće cijenu koju ništa.
Old 3. travanj 2008, 08:01
Donatorska Grupa

Ako je bilo Dajte mi pročitajte http://www.nliteos.com/nlite.html dva puta i ja sam živac i da koristite sa OEM CD i dobiti XP sustav koji je bio upravo ono što sam htjela sa svim nadimati se van.

Možete uzeti u obzir da je usuditi ako vam se svidi. Philthomas spominje ga mjesec dana i sam ne vidješe nikoga probati još. Mislim da je to velika potražnja paket.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. travanj 2008, 12:59
Member Group

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
OEM je u redu, ipak si ti svjestan svoje računalo može biti speeded sa pravom slobodnog softvera i nekoliko sati rada.
Bilo bi potrebno da se super softver ga ubrzati. Potrebno je barem 5 minuta kako pokrenuti, a hard disk je skoro prazan, 130GB slobodnog prostora od 150GB hard disk. Imam problema sve vrijeme. Najnovija je da Panasonic Video Kamera softvera neće pravilno instalirati s instalacijskog CD-a. To je novi kamkorder oko 2 mjeseca stari, ja to instalirano redu kad sam prvi put kupio, ali sve je krivo onda odjednom, nije mogao pristupiti Internetu, moj digitalni fotoaparat softver zaustavljen rad, a kamkorder softver. Thinking back nad problem, mislim da je to počelo kada sam koristio registra čišći program (na koji sam se pokušati ubrzati računalo). Mislim da je to učinio neki oštećenja registra. Iako sam dobio većina programa koji rade opet, problemi ostaju. Startup kao sporo kao i uvijek, usprkos svim onemogućivanju nepotreban pokretanju procesa, našto JA pokušati pogledati na bilo koji program na računalu PDF freezes i jedini način da jasno je da se ponovno pokrenuti, a osvojila je kamkorder softver `t instalirati ispravno. kad sam početi instalirati CD-a, kojim se instalira 3 zasebna programa, inzistira da je jedan od njih je već instalirana i da bih trebao deinstalirati koristeći dodaj-ukloni programe prije nego pokušava ponovo instalirati ga. Znam za činjenicu da je svaki trag 3 programi su deinstaliran ali će samo reinstalirati 2 od 3, tako da ne mogu koristiti kamkorder za preuzimanje na računalo. Moj Canon digitalna kamera softver koji sam također reinstalled radi ali postoje glitches. To ne funkcionira, kao i to se prije. Mislim da će se čudo da ga opet radi pravilno, bez ponovnom instaliranju sustava Windows, ali sam otvoren za prijedloge.
Old 3. travanj 2008, 13:50
Donatorska Grupa

Na P4 3.2GHZ sa 512MB? To je ludost. Ako ste podupirač gore ništa želite zadržati tada sigurni, obnoviti particiju. Bacite pogled na dobra koja nlite link previše, to stvarno ne daje vam puno više kontrole ono što se bave samo boraveći u slow lane. Ili koristite usmjerivač ili ostati do odsutan trenutno što instalirate sve one sigurnosne zakrpe, a virus checker previše, sam vidio strojevi zaraženih u minutu po vlasništvo Ethernet priključak živjeti dok se instalirati.
Old 4. travanj 2008, 02:13
Member Group

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Na P4 3.2GHZ sa 512MB? To je ludost. Ako ste podupirač gore ništa želite zadržati tada sigurni, obnoviti particiju. Bacite pogled na dobra koja nlite link previše, to stvarno ne daje vam puno više kontrole ono što se bave samo boraveći u slow lane. Ili koristite usmjerivač ili ostati do odsutan trenutno što instalirate sve one sigurnosne zakrpe, a virus checker previše, sam vidio strojevi zaraženih u minutu po vlasništvo Ethernet priključak živjeti dok se instalirati.
OK hvala za taj. Jedna druga stvar ak `ja sam primjetio je da kad odem na start, svi programi, oprema, alati sustav, nema sustava alati navedene. Samo stavku govoreći: "Internet Explorer (bez dodataka)." Znam da može doći do System Tools preko "My Computer", ali čini se da je neparan unose su nestali iz popisa pribora.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.