![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szeretném újra telepíteni a Windows XP rendszert, a számítógépet, mivel az "s oly sok probléma mostanában, és akkor is nagyon lassan induló. A gép jött XP előre telepített így én nem egy telepítő CD-t. Fel kell venni egy teljes kiskereskedelmi verzió vagy lehet használni egy OEM változat (mely költségek sokkal kevesebb). A verzió szükségem van XP Home SP2.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
OEM rendben van, azonban Tud a számítógép lehet gyorsítani a jogot a szabad szoftver és néhány óra munka.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Formázás merevlemezre telepítése és egy új változat-ból XP akkor minden meghajtót az M / B, xp2 kezdve a frissítések az összes szoftver telepítése más vezetők vagyis nyomtató, modem, stb vesz néhány órát, és ez nem mindig megy a terv,
Gondolj id megyek dave hibrid utalás arra, hogy megpróbálja a tiszta és felgyorsítja első m8, és youll még az összes mappa és fájl, de ha nem dolgozik meg havnt veszített semmit csak egy kis idő, és nyert egy jobb megértéséhez a PC
|
|
|
|||
|
|||
|
Plusz nem fogja Önnek semmit.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha ez nekem Szeretnék olvasni http://www.nliteos.com/nlite.html kétszer, és az idegek magam és felhasználása, hogy az OEM CD-t, és kap egy XP rendszert, hogy pontosan mit akar az összes duzzaszt venni.
|
|||
|
|||
|
Ez egy kis extra szoftver felgyorsítja. Ez legalább 5 percig, hogy indulhasson, és a merevlemez is szinte üres, 130GB szabad hely arra a 150GB merevlemezt. Én problémák mindig. A legújabb, hogy a Panasonic Video Camera szoftver telepítése nem megfelelő a telepítő CD-t. Ez egy új kamerát, mintegy 2 hónapos, én beiktatott ez az OK-ra, amikor először vettem, de aztán minden baj egyszerre, nem tudta elérni az internetet, a digitális fényképezőgép a szoftver nem működik, és a kamerát a szoftver. Gondolkodás vissza a problémát, azt hiszem, én kezdődött, amikor egy registry tisztító program (amit használni próbálja felgyorsítani a számítógépet.) Azt hiszem, ez tett némi kárt a rendszerleíró adatbázist. Bár van a legtöbb munka a programokat újra, továbbra is vannak problémák. Indítás: a lassú, mint valaha, annak ellenére, kikapcsolni a szükségtelen indításkor folyamatok Amikor megpróbálom megnézni a PDF-programot a számítógép lefagy, és az egyetlen módja annak, hogy világos, hogy az újraindítás, és a kamerát a szoftver won `t telepíteni megfelelően. Amikor elindítom a telepítő CD-t, amely 3 különálló programot telepíti, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy egyikük már telepítve van és hogy meg kell távolítania azt a hozzáadása-eltávolítása előtt megpróbál újra. Tudom, hogy a tény, hogy minden nyomát a 3 programot lett távolítva, de csak újratelepítéséhez 2-a 3, így nem tudom használni a kamerát, hogy töltse le a számítógépre. My Canon digitális fényképezőgép, amely a szoftver is újra működik, de vannak glitches. Ez nem működik olyan jól, ahogyan tette korábban. Azt hiszem, ez lesz a csoda, hogy ez működik újra a Windows újratelepítésével, de nyitott a javaslatokra.
|
|
|
|||
|
|||
|
Egy P4 3.2GHz a 512MB? Ez őrültség. Ha fel akarsz tartani, akkor biztos, újjáépíteni a partíció. Végy egy jó nézd meg, hogy nlite link is, hogy valóban nem kapsz sokkal szerez, amit szó nem csak ott lassú sávjában. Vagy használja a router vagy tartózkodási offline, ha már telepítve minden biztonsági javítások és a vírus-ellenőrző is láttam fertőzött gépek egy percet mivel az ethernet kapcsolat él, amíg telepíteni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
|