פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

התקן מחדש את Windows XP

Reply

שרשרת כלים
Old 3 אפריל 2008, 07:00
חבר קבוצת

אני רוצה להתקין מחדש את Windows XP על המחשב שלי, תוך שהיא `S היו כל כך הרבה בעיות בזמן האחרון, והוא גם מאוד איטי כדי לקפוץ. המכונה הגיע עם XP מותקן מראש, כך אני לא צריך תקליטור התקנה. האם אני צריך לקנות את הגירסה המסחרית המלאה או אני יכול להשתמש בגירסה OEM (אשר עולה הרבה פחות). הגירסה שאני צריך זה XP Home SP2.
Old 3 אפריל 2008, 07:03
מנהל קבוצת

OEM הוא בסדר גמור, אבל אתה מודע המחשב יכול להיות speeded עם הזכות תוכנות חינמיות וכמה שעות עבודה.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 אפריל 2008, 07:44
קבוצת תורמים

עיצוב הכונן הקשיח ו התקנת גרסה חדשה של XP ולאחר מכן את כל מנהלי ההתקן עבור M / B, xp2, מקבל על כל שדרוגי התוכנה, התקנת מנהלי התקן אחר כלומר מדפסת, מודם, וכו 'האם לקחת כמה שעות, והוא תמיד הולך doesn't לתכנן,
חשוב ללכת עם תעודת דייב היברידית הצעה כי אתה מנסה לנקות את זה ומהירות הראשון m8, ו youll עדיין יש את כל התיקיות והקבצים, אבל אם אתה עובד doesn't אבידה havnt משהו קצת זמן שנרכשו עם הבנה טובה יותר של המחשב

מחשב פעם היכו אותי בבית שחמט
אבל זה לא היה להתאים לי אגרוף בעיטה לעבר.

המערכת שלי: redden137

מעבד (ים):
AMD opteron 165 O / C
לוח האם:
ASUS a8n SLI Deluxe
זיכרון RAM:
2GB corsair xms pc3200 platium
כרטיס מסך (S):
8800gts O / C
כרטיס קול:
יצירתי SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
כונן אופטי (S):
1x Sony ראם כונן DVD 1xphillips DV
Case / PSU:
700w moduler PSU
Cooling:
האוויר
רשת / אינטרנט:
צג (S):
22in widescreen
מערכת הפעלה (S):
XP Pro
Old 3 אפריל 2008, 07:46
מנהל קבוצת

וגם זה לא עולות לך שום דבר.
Old 3 אפריל 2008, 08:01
קבוצת תורמים

אם היה לי אני רוצה לקרוא http://www.nliteos.com/nlite.html פעמיים את עצמי ואת העצבים ולהשתמש כי עם CD ו-OEM לקבל מערכת XP זה היה בדיוק מה שאני רוצה עם כל bloat מופק.

אתה יכול לשקול כי מעז אם תרצה. Philthomas הזכיר את זה לפני חודש ואני כבר לא ראיתי מישהו מנסה עדיין. אני חושב שזה נהדר להסתכל החבילה.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 אפריל 2008, 12:59
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי דייב Hybrid View Post
OEM הוא בסדר גמור, אבל אתה מודע המחשב יכול להיות speeded עם הזכות תוכנות חינמיות וכמה שעות עבודה.
זה היה צריך תוכנת Super Speed אותו. זה לוקח לפחות 5 דקות כדי לקפוץ, ואת הכונן הקשיח הוא כמעט ריק, 130GB של שטח פנוי בכונן הקשיח של 150GB. יש לי בעיות כל הזמן. העדכנית ביותר היא מצלמת וידאו Panasonic תוכנה לא להתקין כראוי את תקליטור ההתקנה. זה חדש בערך 2 חודשים camcorder הישן, התקנתי את זה בסדר, כאשר אני קניתי אותו תחילה, אבל אז הכל השתבש בבת אחת, לא הייתה אפשרות גישה לאינטרנט, תוכנת המצלמה הדיגיטלית שלי הפסיק לעבוד, ואילו camcorder התוכנה. חשיבה לאחור על הבעיה, אני חושב שזה התחיל כאשר אני השתמשתי הרישום לתוכנית הניקוי (שבו הייתי מנסה להאיץ את המחשב). אני חושב שזה עשה קצת נזק ברישום. למרות שאני חייב ביותר של תוכניות לעבוד שוב, הבעיות נשארו. ההפעלה הינה איטית כמו פעם, למרות השבתת כל תהליכי unneeded ההפעלה, כאשר אני מנסה להסתכל על כל PDF תוכנית ההקפאה את המחשב ואת הדרך היחידה לנקות אותו היא להפעיל מחדש, וכן את התוכנה camcorder זכתה `לא להתקין כראוי. כאשר אני מתחיל להתקין את התקליטור, שמתקין 3 תוכניות נפרדות, היא מתעקשת כי אחד מהם כבר מותקן ושאני צריך להסיר אותה באמצעות תוספת הסרה של תוכניות לפני שתנסה להתקין אותו מחדש. אני יודע על עובדה כי כל זכר של 3 תוכניות כבר הוסר אבל זה יהיה רק להתקין מחדש 2 מתוך 3, אז אני לא יכול להשתמש camcorder להוריד אל המחשב. אזור מצלמה דיגיטלית Canon התוכנה שבה אני עובד גם מחדש אבל יש glitches. הוא אינו פועל כמו גם עשה את זה לפני. אני חושב שזה ייקח נס כדי לקבל את זה שוב עובד כראוי ללא התקנה מחדש של Windows, אבל אני פתוח להצעות.
Old 3 אפריל 2008, 13:50
קבוצת תורמים

על P4 3.2GHZ עם 512MB? זה טירוף. אם מגובה על משהו שאתה רוצה לשמור אז בטוח, לבנות מחדש את המחיצה. קח תראה את זה טוב nlite קישור מדי, האם זה באמת נותן לך הרבה יותר שליטה על מה שאתה מאשר רק העוסקים נשאר בתוך נתיב איטי. או להשתמש בנתב או להישאר במצב לא מקוון עד שכבר מותקנים כל תיקוני האבטחה ואת וירוס בודק גם אני ראיתי מחשבים נגועים בתוך דקה על ידי בעל חיבור Ethernet לחיות בזמן שהם מתקינים.
Old 4 אפריל 2008, 02:13
חבר קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי כתם View Post
על P4 3.2GHZ עם 512MB? זה טירוף. אם מגובה על משהו שאתה רוצה לשמור אז בטוח, לבנות מחדש את המחיצה. קח תראה את זה טוב nlite קישור מדי, האם זה באמת נותן לך הרבה יותר שליטה על מה שאתה מאשר רק העוסקים נשאר בתוך נתיב איטי. או להשתמש בנתב או להישאר במצב לא מקוון עד שכבר מותקנים כל תיקוני האבטחה ואת וירוס בודק גם אני ראיתי מחשבים נגועים בתוך דקה על ידי בעל חיבור Ethernet לחיות בזמן שהם מתקינים.
בסדר תודה על זה. דבר מוזר אחר אני שם לב שיש `היא שכאשר אני הולך ל התחל, כל התוכניות, עזרים, כלי מערכת, אין מערכת כלים ברשימה. רק ערך אומרים "Internet Explorer (ללא הרחבות)". אני יודע שאני יכול להגיע באמצעות כלי מערכת "המחשב שלי", אבל נראה מוזר, כי יש ערכים vanished מתוך רשימת אביזרים.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.