![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Noriu naujo įdiegti "Windows XP" kompiuteryje, nes `s turėjo tiek daug problemų, pastaruoju metu ir yra labai lėtas pradėti. Mašina atėjo su XP iš anksto įdiegta taip, I don `t have diegimo CD. Ar man reikia pirkti visą mažmeninės versija ar galiu naudoti OEM versija (kuri sąnaudos daug mažesnės). Versija Man reikia XP Home SP2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OEM yra gerai, tačiau Ar jums žinoma jūsų kompiuteris gali būti paspartinti su teisės nemokama programinė įranga ir kelias valandas darbo.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Formatuoti kietąjį diską ir įdiegti naują versiją, tada visi XP tvarkykles m / b XP2, gauti visus atnaujinimus jūsų programinė įranga, diegimas kiti vairuotojai, ty spausdintuvas, modemas ir tt neturi užtrukti keletą valandų, ir tai nepadės visada eiti planuoti, Pagalvokite ID eiti su Dave hibridas teigti, kad jūs pamėginkite išvalyti ir pagreitinti šį pirmąjį M8 ir Egle dar visas aplanke ir bylos, bet jei tai neveikia, galite havnt neteko nieko tik mažai laiko ir įgijo geresnį supratimą apie savo kompiuterį
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing. ![]() Mano sistema: redden137
|
|
| |||
| |||
| Plius tai nekainuos jums nieko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeigu ji buvo man reikia skaityti http://www.nliteos.com/nlite.html kartus ir nervus sau ir naudojimą, kad su OEM CD ir gauti XP "sistema, kuri buvo būtent tai, ką aš norėjau su visais išsipūsti paimtas.
| |||
| |||
| Tai reikia kai super programinė pagreitinti. Reikia bent 5 minutes, paleisti, o kietasis diskas yra beveik tuščias, 130GB laisvos vietos iš 150GB kietąjį diską. Turiu problemų, visą laiką. Vėliausiai yra ta, kad "Panasonic" vaizdo kameros įranga nebus įdiegta tinkamai iš diegimo CD. Tai nauja kamera apie 2 mėnesių amžiaus, aš jį įdiegtų Gerai, kai aš pirmą kartą nusipirkau, bet ten viskas nutiko bent vieną kartą negalėjo prisijungti prie interneto, mano skaitmeninio fotoaparato programinės įrangos nustoja dirbti, ir kameros programinę įrangą. Mintys atgal per problema, manau, kad jis prasidėjo, kai aš registro valymo programą (kurios aš bandyti pagreitinti kompiuterio). Manau, kad tai padarė kai žala registre. Nors aš turiu dauguma programų, darbo vėl, problemos išlieka. Paleidimas yra taip lėtai, kaip iki šiol, nepaisant to, išjungti visus nereikalingus Startup procesai, kai mėginu ieškoti bet PDF programa kompiuteris pakimba ir vienintelis būdas pašalinti jį iš naujo ir vaizdo kameros programinė įranga Won `t įrengti tinkamai. Paleidus diegimo kompaktinį diską, kuris įdiegia 3 atskiros programos, ji reikalauja, kad vienas iš jų jau yra įdiegta ir kad man reikia ištrinti jį naudodami Pridėti arba šalinti programas prieš bandant iš naujo įdiegti. Aš žinau, už tai, kad kiekvienas pėdsakas 3 programos buvo pašalinta, bet tai bus tik įdiegti 2 iš 3, todėl aš negaliu naudoti kamerą įkelti į kompiuterį. Mano Canon skaitmeninio fotoaparato programinės įrangos, kurią aš taip pat iš naujo kūrinių, bet yra viskas susimaišė. Jis veikia ne taip gerai kaip anksčiau. Manau, kad tai bus stebuklas, kad jį gauti darbo tinkamai vėl be naujo įdiegti Windows, tačiau esu atvira pasiūlymus. |
|
| |||
| |||
| Dėl P4 3.2GHz su 512MB? Tai beprotybė. Jei esate paremti ką norite, kad tada tikri, atkurti disko. Įsižiūrėti į tą NLite ryšys irgi jis tikrai suteiks jums daug labiau kontroliuoti, ką mes turime reikalų su ne tik lankantis lėtai Lane. Arba naudoti maršrutizatorių ar buvimo offline, kol įdiegsite visas šias saugos žymes, ir virusas tikrintojas irgi mačiau mašinos užsikrėtę per minutę atsižvelgdamas Ethernet gyventi, kai jie įrengti. |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Įdiekite Windows XP SP2, 50 kompiuterių su Windows Deployment server | rocket7 | Windows "operacinės sistemos | 1 | Gegužė 30, 2009 13:56 |
| Nepavyksta įdiegti "Windows Vista ar Windows 7 | jimbeis462 | Windows "operacinės sistemos | 22 | Gegužė 15, 2009 01:56 |
| Cant įdiegti "Windows Live Messenger naujų ir dabar net cant install senas | Mohi212 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 sausis 2009 06:55 |
| Windows Re-install | Mooseknuckle | Virus, Spyware & Security | 31 | Balandis 11, 2008 20:20 |
| Nepavyko įdiegti "Windows 2000 arba Windows ME | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 18 | 4 balandis 2008 11:14 |
| Temos įrankiai | |
| |