mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 3, 2008, 07:00
Loceklis

Es gribu vēlreiz instalēt Windows XP uz mana datora, jo tā `s bija tik daudz problēmu nesen un ir ļoti lēni uzsākšanai. Mašīna bija ar XP iepriekš uzstādītas tā I don `t ir instalācijas CD. Vai man ir nepieciešams nopirkt pilnu mazumtirdzniecības versiju vai es varu izmantot OEM versiju (kas izmaksas daudz mazāk). Versija man ir XP Home SP2.
Old Aprīlis 3, 2008, 07:03
Administrator Group

OEM ir labi, bet vai jūs apzināties savu PC var paātrināt ar labo brīvo programmatūru un dažām stundām darbu.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 3, 2008, 07:44
Donors Group

Formatēšana cieto disku un instalējot jauno versiju xp tad visiem jūsu vadītājiem m / b, xp2, izkāpšana jauninājumus visiem jūsu programmatūras instalēšanu citi braucēji, ti, printeri, modēmu, u.tml nav jāveic dažas stundas, un tā doesn't vienmēr iet plānot,
Domāju id iet ar dave hibrīds ierosinājumu, ka jūs mēģināt tīrīt un to paātrinātu pirmo m8, un JŪS joprojām ir visas jūsu mapes un failus, bet, ja tas doesn't darbam, jūs havnt zaudējis kaut ko tikai nedaudz laika un iegūt labāku izpratni par savu pc

Dators, kad sita mani šahs
Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing.

Mana sistēma: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI DELUXE
RAM Operatīvā atmiņa:
2gb Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (s):
8800gts o / c
Sound Card:
radošs SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x sony dvd ram drive 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler psu
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
22in widescreen
Operating System (s):
xp pro
Old Aprīlis 3, 2008, 07:46
Administrator Group

Plus tas nav izmaksu jums neko.
Old Aprīlis 3, 2008, 08:01
Donors Group

Ja tas bija man es gribētu izlasīt http://www.nliteos.com/nlite.html divreiz un nervu sevi un izmantošanu, ka ar OEM CD un saņemt XP sistēma, kas bija tieši tas, ko es gribēju ar visu uzpūsties izņemts.

Var uzskatīt, ka uzdrošinās, ja vēlaties. Philthomas minēto, pirms mēneša un man nav redzējuši mēģināt vēl. Es domāju, ka tā ir lieliska izskata pakete.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 3, 2008, 12:59
Loceklis

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
OEM ir labi, bet vai jūs apzināties savu PC var paātrināt ar labo brīvo programmatūru un dažām stundām darbu.
Tas ir nepieciešams zināms super programmatūru, lai to paātrinātu. Tas aizņem vismaz 5 minūtes, lai uzsākt savu darbību, un cietais disks ir gandrīz tukša, 130GB brīvas vietas no 150GB cietais disks. Man ir problēmas, visu laiku. Pēdējā ir tāda, ka Panasonic Video Camera programmatūra nav jāinstalē pareizi no instalācijas CD. Tā ir jauna videokamera apmēram 2 mēnešus veci, es uzstādītas tā Labi, kad es pirmo reizi iepērk, bet pēc tam viss gāja nepareizi uzreiz nevarēja piekļūt internetam, mana digitālā kamera programmatūras pārstāja darboties, un videokameras programmatūru. Domāšanas atpakaļ pār problēma, es domāju, ka tas sākās, kad es izmanto reģistra tīrītājs programmu (ko es izmanto, lai censtos paātrināt datora). Es domāju, ka tas ir darīts dažas kaitējumu reģistrā. Lai gan man ir ieguvuši lielāko daļu programmu darba atkal, joprojām ir problēmas. Startup ir lēns kā vienmēr, neskatoties apturētu visas unneeded startēšanas procesus, Kad es cenšos skatīties jebkurā PDF programmu dators sasalst un vienīgais veids, kā skaidrs tas restart un videokameras programmatūra uzvarēja `t instalēt pareizi. kad sāk instalēt CD, kas instalē 3 atsevišķām programmām, tā uzsver, ka viena no tām ir jau uzstādītas un ka man vajadzētu atinstalēt to, izmantojot pievienojumprogrammu noņemtu programmu, pirms mēģināt pārinstalēt to. Es zinu par to, ka katram izsekot no 3 programmas ir atinstalēt, bet tas būs atinstalēt, tikai 2 no 3, tāpēc es nevaru lietot videokameru, lai lejupielādētu datorā. Mans Canon digitālā kamera programmatūra, kuru es arī pārinstalēta darbi, bet tur ir glitches. Tas nedarbojas tik labi kā pirms tam. Es domāju, ka tas būs brīnums, lai saņemtu tā strādā pareizi atkal bez pārinstalēt Windows, bet es esmu atvērts ieteikumiem.
Old Aprīlis 3, 2008, 13:50
Donors Group

Uz 3.2GHz P4 ar 512MB? Tas ir neprāts. Ja esat jāatbalsta visu, ko vēlaties paturēt, tad pārliecinieties, atjaunot nodalījumā. Veikt labi izskatās tajā nLite saite pārāk, tas tiešām jums daudz vairāk kontrolēt to, kas jūs esat, kas nodarbojas ar nekā tikai uzturēšanos lēnajā joslā. Izmantot vai nu maršrutētājs, vai uzturēšanās offline kamēr uzinstalēju visām drošības ielāpus un vīrusu pārbaudītājs pārāk, es esmu redzējis mašīnu inficēti saskaņā minūtes pēc kurām Ethernet savienojums dzīvot, kamēr viņi instalēt.
Old 4 aprīlis 2008, 02:13
Loceklis

Quote:
Originally Posted by spot View Post
Uz 3.2GHz P4 ar 512MB? Tas ir neprāts. Ja esat jāatbalsta visu, ko vēlaties paturēt, tad pārliecinieties, atjaunot nodalījumā. Veikt labi izskatās tajā nLite saite pārāk, tas tiešām jums daudz vairāk kontrolēt to, kas jūs esat, kas nodarbojas ar nekā tikai uzturēšanos lēnajā joslā. Izmantot vai nu maršrutētājs, vai uzturēšanās offline kamēr uzinstalēju visām drošības ielāpus un vīrusu pārbaudītājs pārāk, es esmu redzējis mašīnu inficēti saskaņā minūtes pēc kurām Ethernet savienojums dzīvot, kamēr viņi instalēt.
OK thanks for that. Viena cita dīvaina lieta, I `ve pamanīju ir tas, ka kad es iet uz sākuma, Visas programmas, Piederumi, Sistēmas rīki, nav sistēmas rīki uzskaitīti. Tikai tad, kad saka "Internet Explorer (No Add-ons)". Es zinu, ka varu nokļūt sistēmas rīki caur "My Computer", bet šķiet dīvaini, ka ieraksti ir pazuduši no aksesuāri saraksta.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.