![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chcę, aby ponownie zainstalować system Windows XP na moim komputerze, ponieważ `s miał tak wielu problemów, a także ostatnio bardzo wolno założyć. Maszyna wraz z XP preinstalowany so I don `t posiadają płyty instalacyjnej. Czy muszę kupić pełną wersję detaliczną lub mogę korzystać z wersji OEM (która kosztuje dużo mniej). Wersja muszę jest XP Home SP2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OEM jest w porządku, jednak jesteś świadomy komputerze mogą być przyspieszone z prawem wolnego oprogramowania i kilka godzin pracy.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Formatowanie dysku twardego i zainstalowanie nowej wersji xp potem wszystkie sterowniki dla m / b, xp2, uzyskanie wszystkich uaktualnień oprogramowania, instalowanie innych kierowców tj. drukarka, modem, itp. ma potrwać kilka godzin, a to zawsze doesnt zgodnie z planem, Pomyśl id przejść dave hybrydowe z sugestią, że podczas próby do czyszczenia i prędkość to pierwszy m8, i youll jeszcze wszystkich folderów i plików, ale jeśli nie robi pracy havnt stracili coś tylko trochę czasu i zyskał lepsze zrozumienie komputera
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Plus nie będzie Cię kosztować nic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to było do mnie będę czytać http://www.nliteos.com/nlite.html dwukrotnie i nerwów siebie i korzystać z tego OEM CD i uzyskać systemu XP, który został dokładnie to, co chciałem ze wszystkimi uwędzić wykupione.
| |||
| |||
| Byłoby super Potrzebuję oprogramowania do przyspieszenia tego procesu. Trwa co najmniej 5 minut do uruchomienia, a dysk twardy jest prawie pusta, 130GB wolnego miejsca z 150GB dysk twardy. Mam problemy cały czas. Najnowsze że Panasonic Video Camera oprogramowanie nie zostanie zainstalowane prawidłowo z płyty instalacyjnej. Jest to nowe kamery około 2 miesięcy, to OK, I zainstalowane kiedy pierwszy kupił go, ale potem wszystko poszło źle naraz, nie może uzyskać dostępu do Internetu, mój aparat cyfrowy oprogramowanie popsuło i kamery oprogramowania. Myślenie ponad problemu, myślę, że rozpoczęła się, kiedy stosowane rejestru czystsze programu (który kiedyś próby przyspieszenia komputera). Myślę, że to uczynił pewne uszkodzenia rejestru. Chociaż Mam większość programów pracy ponownie, problemy pozostają. Uruchamianie się powoli, jak zawsze, mimo wyłączenie wszystkich niepotrzebnych uruchamiania procesów Gdy próbuję spojrzeć na dowolnym komputerze program PDF zamarza i jedynym sposobem, aby je wyczyścić jest restart i kamery oprogramowanie wygrał `t zainstalować się poprawnie. podczas uruchamiania instalacji CD, który instaluje 3 oddzielne programy, to podkreśla, że jednym z nich jest już zainstalowana i że należy go odinstalować za pomocą apletu Dodaj lub usuń programy przed próbuje zainstalować go ponownie. Wiem, że dla każdego śladu 3 programy zostały odinstalowane ale tylko ponowna 2 z 3, więc nie mogę korzystać z kamery do pobrania na komputer. Mój aparat cyfrowy Canon oprogramowanie, które również ponownie zainstalować, ale istnieją Glitches. To nie działa tak jak zrobił wcześniej. Myślę, że będzie cud, aby ją ponownie działa poprawnie bez ponownej instalacji systemu Windows, ale jestem otwarty na sugestie. |
|
| |||
| |||
| Na P4 3.2GHZ z 512MB? To szaleństwo. Jeśli kopia zapasowa cokolwiek chcesz zachować, czy wtedy, odtworzenie partycji. Take a good look at że nlite zbyt link, tak naprawdę nie daje dużo więcej kontroli, co masz do czynienia z nie tylko pobyt w powolnym pasa. Albo użyć routera lub pobytu w trybie offline, dopóki nie zostanie zainstalowane wszystkich poprawek zabezpieczeń i wirus kontroler zbyt, I've seen zainfekowanych maszyn w ciągu minuty poprzez połączenie Ethernet żywo podczas ich instalacji. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
|
![]() |
|
| Zakładki |