menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Re-inštalácii systému Windows XP

Reply

Thread Tools
Old 3. apríla 2008, 07:00
Člen Skupina

Default Re-inštalácii systému Windows XP

Chcem, aby znovu-inštaláciu systému Windows XP do počítača, pretože to bolo toľko problémov, a v poslednej dobe je tiež veľmi pomaly začať. Stroj prišiel s XP pre-nainštalované tak som don `t mať inštalačné CD. Potrebujem si kúpiť plnú predajnú verziu alebo môžem použiť OEM verzia (čo stojí veľa menej). Verzia Potřebuji je XP Home SP2.
Old 3. apríla 2008, 07:03
Administrátor Skupina

OEM je fajn, ale si si vedomý svojho počítača možno urýchliť s právom slobodného softvéru a niekoľko hodín práce.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. apríla 2008, 07:44
Darcu Skupina

Formátovanie pevného disku a inštaláciu novej verzie xp potom všetky vaše ovládače pre m / b, xp2, získavania aktualizácií pre všetky vaše softvér, inštalácie ďalších ovládačov tj tlačiareň, modem atď má trvať niekoľko hodín, a to vždy ísť doesnt plánovať,
Mysli id ísť s dave hybridné náznak pokusu o čistej a urýchli prvý M8, a youll ešte všetky svoje zložky a súbory, ale ak ste doesnt práce havnt stratil čokoľvek len trochu času a naučili lepšie pochopiť vaše PC

Počítač raz ma v šachu
Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu.

Môj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základná doska:
ASUS A8N SLI Deluxe
Pamäť RAM:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chladenie:
vzduchu
Sieť / Internet:
Monitor (s):
22in širokouhlý
Operačný systém (y):
XP Pro
Old 3. apríla 2008, 07:46
Administrátor Skupina

Plus to nebude vás nič.
Old 3. apríla 2008, 08:01
Darcu Skupina

Ak by to bola já bych čítaj http://www.nliteos.com/nlite.html dvakrát a nervovej sám a použitia, ktoré s OEM CD a dostať XP systém, ktorý bol presne to, co som chcel so všetkými údenie vyberieme.

Môžete za to, že sa odvážia ak budete chcieť. Philthomas uvádza, že pred mesiacom a som nevidel nikoho ešte skúsiť. Myslím, že je to veľký balík hľadáte.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3. apríla 2008, 12:59
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Dave Hybridné View Post
OEM je fajn, ale si si vedomý svojho počítača možno urýchliť s právom slobodného softvéru a niekoľko hodín práce.
Bolo by potrebné nejaké super software pre urýchli. Trvá najmenej 5 minút do štartu, a pevný disk je takmer prázdna, 130 gigabajt voľného miesta z 150gigabajt pevný disk. Mám problémy po celú dobu. Posledná je v tom, že Panasonic Video Kamera softvér nebude správne nainštalovať z inštalačného CD. Jedná sa o nový kamkordér asi 2 mesiace starý, Instaloval som to OK, keď som prvýkrát ho kúpil, ale potom sa pokazilo všetko naraz, nemohla mať prístup k internetu, môj digitálny fotoaparát softvér prestal pracovať a videokamery softvér. Myslenia späť na problém, myslím, že to začalo, keď som používal Registry čistejšie program (ktorý som používal v snahe urýchliť počítač). Myslím, že to urobil nejaké poškodenie databázy Registry. Hoci mám väčšinu programov opäť problémy pretrvávajú. Po spustení je pomalý ako nikdy, a to aj napriek vypnutie všetkých nepotrebných spúšťanie procesov, keď sa snažím pozrieť na akýkoľvek program PDF počítač zamrzne a jediným spôsobom, ako je zrejmé, reštartovať a videokamery softvér vyhral `t nainštalovať správne. I keď spustíte inštaláciu CD, ktoré sa inštaluje 3 samostatné programy, to trvá na tom, že jeden z nich je už nainštalovaný a že by som mal odinštalovať pomocou panela Pridať alebo odstrániť programy pred snaží opätovne nainštalovať. Viem, že na skutočnosť, že každý dohledat na 3 programy boli odinstalování ale iba preinštalujete 2 zo 3, takže nemôžem používať videokameru stiahnuť do počítača. My softvér Canon digitálny fotoaparát, ktorý som tiež preinštalovať funguje, ale tam sú glitches. To nefunguje, rovnako ako tomu bolo predtým. Myslím, že to bude zázrak, aby si to správne opäť bez preinštalovania windows, ale som otvorený pre návrhy.
Old 3. apríla 2008, 13:50
Darcu Skupina

Na P4 3.2GHz s 512mb? To je šialenstvo. Ak ste zálohovali čokoľvek chcete zachovať potom iste, obnovu oblastí. Vezmite si dobré pozrieť sa na to nlite odkaz taky, je naozaj vám oveľa väčšiu kontrolu toho, čo ste sa zaoberajú len pobyt v pomalom pruhu. Buď použiť router, alebo zostať offline, kým ste si nainštalovali všetky tie bezpečnostné záplaty a virus checker taky som videl stroje nakazených vo chvíli by s ethernet pripojenie žiť, keď nainštalovať.
Old 4. apríla 2008, 02:13
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal spot View Post
Na P4 3.2GHz s 512mb? To je šialenstvo. Ak ste zálohovali čokoľvek chcete zachovať potom iste, obnovu oblastí. Vezmite si dobré pozrieť sa na to nlite odkaz taky, je naozaj vám oveľa väčšiu kontrolu toho, čo ste sa zaoberajú len pobyt v pomalom pruhu. Buď použiť router, alebo zostať offline, kým ste si nainštalovali všetky tie bezpečnostné záplaty a virus checker taky som videl stroje nakazených vo chvíli by s ethernet pripojenie žiť, keď nainštalovať.
OK vďaka za to. Jedným z ďalších odd vec "už všimli, že keď pôjdem na start, všetky programy, príslušenstvo, systémové nástroje neexistujú systémové nástroje uvedené. Iba jeden vstup s tým, že "Internet Explorer (bez add-ons)." Viem, že sa môže dostať do systému pomocou nástroja "Môj počítač", ale zdá sa divné, že sa údaje majú zmizol zo zoznamu doplnkov.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Inštalácia Windows XP SP2 na 50 počítačov s Windows nasadenie servera rocket7 Operačné systémy Windows 1 30. máj 2009 13:56
Nedá nainštalovať Windows Vista alebo Windows 7 jimbeis462 Operačné systémy Windows 22 15. mája 2009 01:56
Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý Mohi212 Email, VoIP & IM Diskusia 3 26 január 2009 06:55
Windows Re-install Mooseknuckle Virus, spyware a bezpečnosť 31 11 apríla 2008 20:20
Nedá nainštalovať Windows 2000 alebo Windows ME tomthedrummer1992 Operačné systémy Windows 18 4. apríla 2008 11:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.