![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Chcem, aby znovu-inštaláciu systému Windows XP do počítača, pretože to bolo toľko problémov, a v poslednej dobe je tiež veľmi pomaly začať. Stroj prišiel s XP pre-nainštalované tak som don `t mať inštalačné CD. Potrebujem si kúpiť plnú predajnú verziu alebo môžem použiť OEM verzia (čo stojí veľa menej). Verzia Potřebuji je XP Home SP2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OEM je fajn, ale si si vedomý svojho počítača možno urýchliť s právom slobodného softvéru a niekoľko hodín práce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Formátovanie pevného disku a inštaláciu novej verzie xp potom všetky vaše ovládače pre m / b, xp2, získavania aktualizácií pre všetky vaše softvér, inštalácie ďalších ovládačov tj tlačiareň, modem atď má trvať niekoľko hodín, a to vždy ísť doesnt plánovať, Mysli id ísť s dave hybridné náznak pokusu o čistej a urýchli prvý M8, a youll ešte všetky svoje zložky a súbory, ale ak ste doesnt práce havnt stratil čokoľvek len trochu času a naučili lepšie pochopiť vaše PC
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| Plus to nebude vás nič. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak by to bola já bych čítaj http://www.nliteos.com/nlite.html dvakrát a nervovej sám a použitia, ktoré s OEM CD a dostať XP systém, ktorý bol presne to, co som chcel so všetkými údenie vyberieme.
| |||
| |||
| Bolo by potrebné nejaké super software pre urýchli. Trvá najmenej 5 minút do štartu, a pevný disk je takmer prázdna, 130 gigabajt voľného miesta z 150gigabajt pevný disk. Mám problémy po celú dobu. Posledná je v tom, že Panasonic Video Kamera softvér nebude správne nainštalovať z inštalačného CD. Jedná sa o nový kamkordér asi 2 mesiace starý, Instaloval som to OK, keď som prvýkrát ho kúpil, ale potom sa pokazilo všetko naraz, nemohla mať prístup k internetu, môj digitálny fotoaparát softvér prestal pracovať a videokamery softvér. Myslenia späť na problém, myslím, že to začalo, keď som používal Registry čistejšie program (ktorý som používal v snahe urýchliť počítač). Myslím, že to urobil nejaké poškodenie databázy Registry. Hoci mám väčšinu programov opäť problémy pretrvávajú. Po spustení je pomalý ako nikdy, a to aj napriek vypnutie všetkých nepotrebných spúšťanie procesov, keď sa snažím pozrieť na akýkoľvek program PDF počítač zamrzne a jediným spôsobom, ako je zrejmé, reštartovať a videokamery softvér vyhral `t nainštalovať správne. I keď spustíte inštaláciu CD, ktoré sa inštaluje 3 samostatné programy, to trvá na tom, že jeden z nich je už nainštalovaný a že by som mal odinštalovať pomocou panela Pridať alebo odstrániť programy pred snaží opätovne nainštalovať. Viem, že na skutočnosť, že každý dohledat na 3 programy boli odinstalování ale iba preinštalujete 2 zo 3, takže nemôžem používať videokameru stiahnuť do počítača. My softvér Canon digitálny fotoaparát, ktorý som tiež preinštalovať funguje, ale tam sú glitches. To nefunguje, rovnako ako tomu bolo predtým. Myslím, že to bude zázrak, aby si to správne opäť bez preinštalovania windows, ale som otvorený pre návrhy. |
|
| |||
| |||
| Na P4 3.2GHz s 512mb? To je šialenstvo. Ak ste zálohovali čokoľvek chcete zachovať potom iste, obnovu oblastí. Vezmite si dobré pozrieť sa na to nlite odkaz taky, je naozaj vám oveľa väčšiu kontrolu toho, čo ste sa zaoberajú len pobyt v pomalom pruhu. Buď použiť router, alebo zostať offline, kým ste si nainštalovali všetky tie bezpečnostné záplaty a virus checker taky som videl stroje nakazených vo chvíli by s ethernet pripojenie žiť, keď nainštalovať. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia Windows XP SP2 na 50 počítačov s Windows nasadenie servera | rocket7 | Operačné systémy Windows | 1 | 30. máj 2009 13:56 |
| Nedá nainštalovať Windows Vista alebo Windows 7 | jimbeis462 | Operačné systémy Windows | 22 | 15. mája 2009 01:56 |
| Cant nainštalovať Windows Live Messenger nové prevýšenia a teraz dokonca inštalovať starý | Mohi212 | Email, VoIP & IM Diskusia | 3 | 26 január 2009 06:55 |
| Windows Re-install | Mooseknuckle | Virus, spyware a bezpečnosť | 31 | 11 apríla 2008 20:20 |
| Nedá nainštalovať Windows 2000 alebo Windows ME | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 18 | 4. apríla 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |