мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Ре-инсталирате Уиндоус КСП

Reply

Тхреад Тоолс
Old 3. април 2008, 07:00
Мембер Гроуп

Default Ре-инсталирате Уиндоус КСП

Желим поново инсталирате систем Уиндоус КСП на рачунару као што су `е тако много проблема у задње време и такође је врло споро за почетак горе. Машина је дошао са унапред инсталираним КСП па сам дон `т имати инсталациони ЦД. Требам ли да купите пуну верзију или малопродаји могу користити ОЕМ верзија (која кошта много мање). Верзија Требао је КСП Хоме СП2.
Old 3. април 2008, 07:03
Администратор Гроуп

ОЕМ је у реду, ипак си ти свестан своје рачунар може бити спеедед са правом слободног софтвера и неколико сати рада.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 3. април 2008, 07:44
Донаторска Група

Форматирање хард дриве и инсталирате нову верзију ксп онда све своје дривер за м / б, ксп2, узимајући за све ваше надоградње софтвера, инсталирање других возача тј принтер, модем, итд не потраје неколико сати, а то се увек ићи за планирање,
Ид мисле да иде са Даве хибридни предлог да покушате чисто и брзо га први м8, па ыоулл још све своје фасцикле и датотеке, али ако га се посао хавнт вам ништа изгубио само мало времена и стекли боље разумевање рачунара

А једном рачунару истукоше ме на шах
Али, то није за мене одговарати на кицк бокс.

Мы Сыстем: редден137

Процесор (и):
АМД оптерон 165 о / ц
Матичне плоче:
Асус а8н сли заварати
РАМ меморија:
2ГБ гусар ксмс пц3200 платиум
Графичка картица (е):
8800гтс о / ц
Соунд Цард:
креативни соундбластер 4
Тврди диск (и):
1кс 80 ГБ 2кс 250ГБ
Оптички погон (е):
1кс Соны двд-рам 1кспхиллипс погон ДВ
Цасе / псу:
700у псу модулер
Хлађење:
ваздух
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
22ин уидесцреен
Оперативни систем (е):
КСП Про
Old 3. април 2008, 07:46
Администратор Гроуп

Плус то неће цену коју ништа.
Old 3. април 2008, 08:01
Донаторска Група

Ако је било Дајте ми прочитајте хттп://ууу.нлитеос.цом/нлите.хтмл два пута и ја сам живац и да користите са ОЕМ ЦД и добити КСП систем који је био управо оно што сам хтела са свим надимати се ван.

Можете узети у обзир да је усудити ако вам се свиди. Пхилтхомас помиње га месец дана и сам не видјеше никога пробати још. Мислим да је то велика потражња пакет.

Мы Сыстем: Тим

Процесор (и):
Атхлон 64 3500 +
Матичне плоче:
Асус А8Н-ВМ ЦСМ
РАМ меморија:
Гусар ПЦ3200 ЦЛ2 ДДР-400 2ГБ
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 6600 512МБ
Соунд Цард:
Цхерры РС 6000 м тастатури
Тврди диск (и):
Баррацуда.7 + 2кс200ГБ 58МБ / с одржавати
Оптички погон (е):
Самсунг ДВД-РОМ ТС-Х352
Цасе / псу:
Тхермалтаке сопран
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Телеуест 2кс20Мб/сец
Монитор (е):
СКСГА Флат Панел
Оперативни систем (е):
Слацкуаре (2.6.27.7) (Флуксбокс)
Old 3. април 2008, 12:59
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Даве Хыбрид View Post
ОЕМ је у реду, ипак си ти свестан своје рачунар може бити спеедед са правом слободног софтвера и неколико сати рада.
Било би потребно да се супер софтвер га убрзати. Потребно је барем 5 минута како покренути, а хард диск је скоро празан, 130ГБ слободног простора од 150ГБ хард диск. Имам проблема све време. Најновија је да Панасониц Видео Камера софтвера неће правилно инсталирати са инсталационог ЦД-а. То је нови камкордери око 2 месеца стари, ја то инсталирана реду кад сам први пут купио, али све је криво онда одједном, није могао да приступи Интернету, мој дигитални фотоапарат софтвер заустављен рад, а камкордери софтвер. Тхинкинг бацк над проблем, мислим да је то почело када сам користио регистра чистија програм (на који сам се покушати убрзати рачунар). Мислим да је то учинио неки оштећења регистратора. Иако сам добио већина програма који раде опет, проблеми остају. Стартуп као споро као и увек, упркос свим онемогу? Авање непотребан покретању процеса, нашто ЈА пробати погледати на било који програм на рачунару ПДФ фреезес и једини начин да јасно је да се поново покрене, а освојила је камкордери софтвер `т инсталирате исправно. кад сам почети да инсталирате ЦД-а, којим се инсталира 3 одвојена програма, инсистира да је један од њих је већ инсталирана и да бих требао деинсталирам користећи додај-уклони програме пре него покушава поново инсталирате га. Знам за чињеницу да је сваки траг 3 програми су деинсталирана али ће само наново 2 од 3, тако да не могу да користе камкордери за преузимање на рачунар. Мој Цанон дигитална камера софтвер који сам такође реинсталлед ради али постоје глитцхес. То не функционише, као и то се пре. Мислим да ће се чудо да га опет ради правилно, без поновном инсталирању система Уиндоус, али сам отворен за предлоге.
Old 3. април 2008, 13:50
Донаторска Група

На П4 3.2ГХЗ са 512МБ? То је лудост. Ако сте подупирач горе ништа желите задржати тада сигурни, обновити партицију. Баците поглед на добра која нлите линк превише, то стварно не даје вам много више контроле оно што се баве само боравећи у слоу лане. Или користите усмјеривач или остати до одсутан тренутно што инсталирате све оне безбедносне закрпе, а вирус Цхецкер превише, сам видео уредјаји заражених у минуту по власништво Етхернет порт живети док се инсталирати.
Old 4. април 2008, 02:13
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы спот View Post
На П4 3.2ГХЗ са 512МБ? То је лудост. Ако сте подупирач горе ништа желите задржати тада сигурни, обновити партицију. Баците поглед на добра која нлите линк превише, то стварно не даје вам много више контроле оно што се баве само боравећи у слоу лане. Или користите усмјеривач или остати до одсутан тренутно што инсталирате све оне безбедносне закрпе, а вирус Цхецкер превише, сам видео уредјаји заражених у минуту по власништво Етхернет порт живети док се инсталирати.
ОК хвала за тај. Једна друга ствар ак `ја сам приметио је да кад одем на старт, сви програми, опрема, алати систем, нема система алати наведене. Само ставу говорећи: "Интернет Експлорер (без додатака)." Знам да може доћи до Сыстем Тоолс преко "Мы Цомпутер", али чини се да је непаран уносе су нестали из списка додатне опреме.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај роцкет7 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30 мај 2009 13:56
Не можете да инсталирате систем Уиндоус Виста или Уиндоус 7 јимбеис462 Уиндоус Оператинг Сыстемс 22 15 мај 2009 01:56
Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе Мохи212 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 јануар 2009 06:55
Ре-инсталирате Уиндоус Моосекнуцкле Вирус, Спыуаре и безбедност 31 11 април 2008 20:20
Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме томтхедруммер1992 Уиндоус Оператинг Сыстемс 18 4 април 2008 11:14
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц