![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим поново инсталирате систем Уиндоус КСП на рачунару као што су `е тако много проблема у задње време и такође је врло споро за почетак горе. Машина је дошао са унапред инсталираним КСП па сам дон `т имати инсталациони ЦД. Требам ли да купите пуну верзију или малопродаји могу користити ОЕМ верзија (која кошта много мање). Верзија Требао је КСП Хоме СП2. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОЕМ је у реду, ипак си ти свестан своје рачунар може бити спеедед са правом слободног софтвера и неколико сати рада.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Форматирање хард дриве и инсталирате нову верзију ксп онда све своје дривер за м / б, ксп2, узимајући за све ваше надоградње софтвера, инсталирање других возача тј принтер, модем, итд не потраје неколико сати, а то се увек ићи за планирање, Ид мисле да иде са Даве хибридни предлог да покушате чисто и брзо га први м8, па ыоулл још све своје фасцикле и датотеке, али ако га се посао хавнт вам ништа изгубио само мало времена и стекли боље разумевање рачунара
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| Плус то неће цену коју ништа. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је било Дајте ми прочитајте хттп://ууу.нлитеос.цом/нлите.хтмл два пута и ја сам живац и да користите са ОЕМ ЦД и добити КСП систем који је био управо оно што сам хтела са свим надимати се ван.
| |||
| |||
| Било би потребно да се супер софтвер га убрзати. Потребно је барем 5 минута како покренути, а хард диск је скоро празан, 130ГБ слободног простора од 150ГБ хард диск. Имам проблема све време. Најновија је да Панасониц Видео Камера софтвера неће правилно инсталирати са инсталационог ЦД-а. То је нови камкордери око 2 месеца стари, ја то инсталирана реду кад сам први пут купио, али све је криво онда одједном, није могао да приступи Интернету, мој дигитални фотоапарат софтвер заустављен рад, а камкордери софтвер. Тхинкинг бацк над проблем, мислим да је то почело када сам користио регистра чистија програм (на који сам се покушати убрзати рачунар). Мислим да је то учинио неки оштећења регистратора. Иако сам добио већина програма који раде опет, проблеми остају. Стартуп као споро као и увек, упркос свим онемогу? Авање непотребан покретању процеса, нашто ЈА пробати погледати на било који програм на рачунару ПДФ фреезес и једини начин да јасно је да се поново покрене, а освојила је камкордери софтвер `т инсталирате исправно. кад сам почети да инсталирате ЦД-а, којим се инсталира 3 одвојена програма, инсистира да је један од њих је већ инсталирана и да бих требао деинсталирам користећи додај-уклони програме пре него покушава поново инсталирате га. Знам за чињеницу да је сваки траг 3 програми су деинсталирана али ће само наново 2 од 3, тако да не могу да користе камкордери за преузимање на рачунар. Мој Цанон дигитална камера софтвер који сам такође реинсталлед ради али постоје глитцхес. То не функционише, као и то се пре. Мислим да ће се чудо да га опет ради правилно, без поновном инсталирању система Уиндоус, али сам отворен за предлоге. |
|
| |||
| |||
| На П4 3.2ГХЗ са 512МБ? То је лудост. Ако сте подупирач горе ништа желите задржати тада сигурни, обновити партицију. Баците поглед на добра која нлите линк превише, то стварно не даје вам много више контроле оно што се баве само боравећи у слоу лане. Или користите усмјеривач или остати до одсутан тренутно што инсталирате све оне безбедносне закрпе, а вирус Цхецкер превише, сам видео уредјаји заражених у минуту по власништво Етхернет порт живети док се инсталирати. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Инсталација Уиндоус КСП СП2 на 50 рачунара са Уиндоус сервер размјештај | роцкет7 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 30 мај 2009 13:56 |
| Не можете да инсталирате систем Уиндоус Виста или Уиндоус 7 | јимбеис462 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 22 | 15 мај 2009 01:56 |
| Цант инсталирате Уиндоус Ливе Мессенгер ново и сада још не могу инсталирати старе | Мохи212 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 3 | 26 јануар 2009 06:55 |
| Ре-инсталирате Уиндоус | Моосекнуцкле | Вирус, Спыуаре и безбедност | 31 | 11 април 2008 20:20 |
| Не могу да инсталирате Уиндоус 2000 или Уиндоус Ме | томтхедруммер1992 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 18 | 4 април 2008 11:14 |
| Тхреад Тоолс | |
| |