az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Yeniden XP Windows yüklemek

Reply

Konu Araçları
Old 3 Nisan 2008, 07:00
Üye Grubu

Default Yeniden XP Windows yüklemek

Yeniden-benim bilgisayarda Windows XP kurmak istediğiniz gibi `un son bir çok sorunları vardı ve çok kurmak için yavaş. Makine XP önceden birlikte-ben `t bir yükleme CD'si yok yüklü. Ben ya da bir tam perakende sürümünü satın almak için bir OEM versiyon kullanabilirsiniz gerekir mi (ki birçok maliyeti daha az). I need sürümü XP Home SP2 olduğunu.
Old 3 Nisan 2008, 07:03
Yönetici Grubu

OEM Ancak size PC'nizin sağ ücretsiz yazılım ve birkaç saat çalışma hızını olabilir farkında iyi.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Nisan 2008, 07:44
Bağış Grubu

Sabit sürücü biçimlendirme ve sonra XP yeni bir sürümünü yükleyerek m için tüm sürücüleri / b, xp2, tüm yazılım elde yükseltmeleri, vb birkaç saat sürer yani yazıcı, modem, diğer sürücüleri yükleyerek ve her zaman git doesnt istiyorsanız,
Kimlik Dave melez öneri ile size temiz çalışın ve bu ilk M8 hız, ve hala tüm klasör ve dosyaları youll, ancak bu sadece biraz zaman bir şey kaybetmiş havnt ve adet daha iyi bir anlayış elde eser doesnt gitmek düşünün

Bir bilgisayar bir satranç beni yendi
Ama tekme boks bana hiç maç oldu.

Benim Sistemi: redden137

İşlemci (ler):
AMD Opteron 165 o / C
Anakart:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM hafıza:
2GB korsan xms PC3200 platium
Grafik Kartı (ler):
8800gts o / C
Ses Kartı:
Creative SoundBlaster 4
Sabit Disk (ler):
1x 80 GB 2x 250GB
Optik Sürücü (ler):
1x Sony DVD RAM sürücü DV 1xphillips
Case / PSU:
700w modüler PSU
Soğutma:
hava
Monitör (ler):
22in genişekran
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro
Old 3 Nisan 2008, 07:46
Yönetici Grubu

Ayrıca size bir şey maliyet değildir.
Old 3 Nisan 2008, 08:01
Bağış Grubu

Eğer beni vardı Okumayı ediyorum http://www.nliteos.com/nlite.html iki kez sinir kendim ve OEM CD ve bir XP sistem elde kullanın olduğunu tam olarak ne istediğini tüm şişmek alınmıştır.

Eğer gibi bir cesaret dikkate olabilir. Philthomas bir ay önce bahsedilen ve kimsenin henüz deneyin seen ettik. Bu bence büyük bir paket arıyorum.

Benim Sistemi: Tim

İşlemci (ler):
Athlon 64 3500 +
Anakart:
Asus A8N-VM CSM
RAM hafıza:
Korsan PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Ses Kartı:
Kiraz SC 6000 K klavye
Sabit Disk (ler):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s devam
Optik Sürücü (ler):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Soğutma:
Stok
Telewest 2x20Mb/sec
Monitör (ler):
SXGA düz panel
İşletim Sistemi (ler):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 Nisan 2008, 12:59
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Dave Hibrid View Post
OEM Ancak size PC'nizin sağ ücretsiz yazılım ve birkaç saat çalışma hızını olabilir farkında iyi.
Bunu hızlandırmak için bazı süper yazılım gerekir. Bunu kurmak için, ve sabit disk neredeyse, 130GB boş alan bir 150GB sabit disk dışında boş en az 5 dakika sürer. Ben her zaman sorunları vardır. En son bu Panasonic Video Kamera yazılımı düzgün bir kurulum CD'sinden yüklemek değil. Yeni bir Kameranızı yaklaşık 2 ay eski, ben Tamam ben ilk, ama sonra her şey yanlış bir anda gitti, benim dijital kamera yazılımı çalışıyor ve kameranızın yazılımını kalnan internet erişimi couldn't aldım kurdum. Sorunu üzerine tekrar düşünme, bunu ben bir kayıt defteri temizleme programı kullanılmaktadır başladı düşünüyorum (ki ben bilgisayarı hızlandırmak amacıyla kullanılır). Bu kayıt defterinde bazı hasar yaptı düşünüyorum. Her ne kadar tekrar programları çalışan çoğu var, sorunlar devam etmektedir. Başlangıç olarak hiç, ne zaman bilgisayar donuyor ve yeniden başlatmak için temizlemek için tek yol ve kameranızın yazılım `t düzgün yüklemek kazandı herhangi bir PDF programı bakabilirsiniz çalıştığınızda tüm gereksiz başlangıç işlemleri devre dışı bırakarak rağmen yavaş. Ben CD olan 3 ayrı programlar yükler yüklemek başlamak, o bir tanesi zaten kurulu ve ısrar ediyor ben eklemek kullanarak yeniden yüklemeyi denemeden önce programları kaldırmak kaldırmanız gerekir. Ben bir gerçek ki, her 3 programlarının izleme için kaldırıldı biliyorum ama sadece 3 2 çıkışı yeniden, bu yüzden ben bilgisayara indirmek için kameranızın kullanamazsınız. Benim Canon dijital kamera yazılımı da çalışıyor ama bu yeniden yüklenmesi bu glitches vardır. Olarak önce yaptığınız gibi iyi çalışmıyor. Bunu düzgün bir şekilde tekrar pencere yeniden yükleme ile çalışma için bir mucize alacağını düşünüyorum, ama öneriler açık duyuyorum.
Old 3 Nisan 2008, 13:50
Bağış Grubu

512MB bir P4 3.2GHz Açık? Bu çılgınlık. Eğer sonra emin tutmak istiyorsanız, bölüm yeniden şey yedeklenir ettik. Çok, bu gerçekten sadece yavaş lane kalıyorum ne başa ilişkin çok daha fazla kontrol size bunu yapmaz nlite bağlantısını iyi bir göz atın. Halbuki onlar yüklemek Ya bir yönlendirici kullanmak veya çevrimdışı kalmak kadar çok olan tüm güvenlik yamaları ve virüs denetimi yüklü sonra, I've seen makineleri bir dakika içinde ağ bağlantısı tarafından enfekte yaşıyor.
Old 4 Nisan 2008, 02:13
Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by nokta View Post
512MB bir P4 3.2GHz Açık? Bu çılgınlık. Eğer sonra emin tutmak istiyorsanız, bölüm yeniden şey yedeklenir ettik. Çok, bu gerçekten sadece yavaş lane kalıyorum ne başa ilişkin çok daha fazla kontrol size bunu yapmaz nlite bağlantısını iyi bir göz atın. Halbuki onlar yüklemek Ya bir yönlendirici kullanmak veya çevrimdışı kalmak kadar çok olan tüm güvenlik yamaları ve virüs denetimi yüklü sonra, I've seen makineleri bir dakika içinde ağ bağlantısı tarafından enfekte yaşıyor.
Bunun için Tamam teşekkürler. Bir tek şey I `fark ettim ve o zaman, Tüm Programlar, Donatılar, sistem araçları başlatmak için git, hiçbir sistem araçları listelenmiştir. Sadece bir giriş "söyleyerek Internet Explorer (Eklenti Yok)". Sanırım sistem araçları ile "bu kayıtları aksesuarları listesinden yok olması Bilgisayarım", ama tuhaf görünüyor alabilirsiniz biliyorum.
Reply

Register

Bookmarks