![]() |
|
| |||
| |||
| Yeniden-benim bilgisayarda Windows XP kurmak istediğiniz gibi `un son bir çok sorunları vardı ve çok kurmak için yavaş. Makine XP önceden birlikte-ben `t bir yükleme CD'si yok yüklü. Ben ya da bir tam perakende sürümünü satın almak için bir OEM versiyon kullanabilirsiniz gerekir mi (ki birçok maliyeti daha az). I need sürümü XP Home SP2 olduğunu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OEM Ancak size PC'nizin sağ ücretsiz yazılım ve birkaç saat çalışma hızını olabilir farkında iyi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sabit sürücü biçimlendirme ve sonra XP yeni bir sürümünü yükleyerek m için tüm sürücüleri / b, xp2, tüm yazılım elde yükseltmeleri, vb birkaç saat sürer yani yazıcı, modem, diğer sürücüleri yükleyerek ve her zaman git doesnt istiyorsanız, Kimlik Dave melez öneri ile size temiz çalışın ve bu ilk M8 hız, ve hala tüm klasör ve dosyaları youll, ancak bu sadece biraz zaman bir şey kaybetmiş havnt ve adet daha iyi bir anlayış elde eser doesnt gitmek düşünün
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| Ayrıca size bir şey maliyet değildir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer beni vardı Okumayı ediyorum http://www.nliteos.com/nlite.html iki kez sinir kendim ve OEM CD ve bir XP sistem elde kullanın olduğunu tam olarak ne istediğini tüm şişmek alınmıştır.
| |||
| |||
| Bunu hızlandırmak için bazı süper yazılım gerekir. Bunu kurmak için, ve sabit disk neredeyse, 130GB boş alan bir 150GB sabit disk dışında boş en az 5 dakika sürer. Ben her zaman sorunları vardır. En son bu Panasonic Video Kamera yazılımı düzgün bir kurulum CD'sinden yüklemek değil. Yeni bir Kameranızı yaklaşık 2 ay eski, ben Tamam ben ilk, ama sonra her şey yanlış bir anda gitti, benim dijital kamera yazılımı çalışıyor ve kameranızın yazılımını kalnan internet erişimi couldn't aldım kurdum. Sorunu üzerine tekrar düşünme, bunu ben bir kayıt defteri temizleme programı kullanılmaktadır başladı düşünüyorum (ki ben bilgisayarı hızlandırmak amacıyla kullanılır). Bu kayıt defterinde bazı hasar yaptı düşünüyorum. Her ne kadar tekrar programları çalışan çoğu var, sorunlar devam etmektedir. Başlangıç olarak hiç, ne zaman bilgisayar donuyor ve yeniden başlatmak için temizlemek için tek yol ve kameranızın yazılım `t düzgün yüklemek kazandı herhangi bir PDF programı bakabilirsiniz çalıştığınızda tüm gereksiz başlangıç işlemleri devre dışı bırakarak rağmen yavaş. Ben CD olan 3 ayrı programlar yükler yüklemek başlamak, o bir tanesi zaten kurulu ve ısrar ediyor ben eklemek kullanarak yeniden yüklemeyi denemeden önce programları kaldırmak kaldırmanız gerekir. Ben bir gerçek ki, her 3 programlarının izleme için kaldırıldı biliyorum ama sadece 3 2 çıkışı yeniden, bu yüzden ben bilgisayara indirmek için kameranızın kullanamazsınız. Benim Canon dijital kamera yazılımı da çalışıyor ama bu yeniden yüklenmesi bu glitches vardır. Olarak önce yaptığınız gibi iyi çalışmıyor. Bunu düzgün bir şekilde tekrar pencere yeniden yükleme ile çalışma için bir mucize alacağını düşünüyorum, ama öneriler açık duyuyorum. |
|
| |||
| |||
| 512MB bir P4 3.2GHz Açık? Bu çılgınlık. Eğer sonra emin tutmak istiyorsanız, bölüm yeniden şey yedeklenir ettik. Çok, bu gerçekten sadece yavaş lane kalıyorum ne başa ilişkin çok daha fazla kontrol size bunu yapmaz nlite bağlantısını iyi bir göz atın. Halbuki onlar yüklemek Ya bir yönlendirici kullanmak veya çevrimdışı kalmak kadar çok olan tüm güvenlik yamaları ve virüs denetimi yüklü sonra, I've seen makineleri bir dakika içinde ağ bağlantısı tarafından enfekte yaşıyor. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
|
![]() |
|
| Bookmarks |