менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Повторна інсталяція Windows XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 квітня 2008, 07:00
Член групи

Default Повторна інсталяція Windows XP

Хочу перевстановити Windows XP на моєму комп'ютері, як `S так багато проблем останнім часом, і досить повільно запуску. Машина прийшла з попередньо встановленою XP тому я Don `T є інсталяційний компакт-диск. Чи потрібно мені купити повну версію, або я можу використовувати OEM-версії (яка коштує набагато менше). Версія Мені потрібна XP Home SP2.
Old 3 квітня 2008, 07:03
Адміністратор групи

OEM це чудово, однак Чи знаєте ви, ваш комп'ютер може бути прискорений з правом вільного програмного забезпечення і кілька годин роботи.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 квітня 2008, 07:44
Донор групи

Форматування жорсткого диска і встановлення нової версії XP, то всі ваші драйвери для M / B, XP2, отримання оновлення програмного забезпечення для всіх ваших, встановлення інших драйверів є принтер, модем і т.п. Чи зайняти кілька годин, і це часто не йти планувати,
Подумайте ID піти з гібридним Dave припущення, що спроба очистити і прискорити його перший M8, і Youll до цих пір всі папки та файли, але Якщо це не робота havnt ви втратили нічого просто мало часу, і отримав краще розуміння вашого ПК

Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи
Але це був не рівня мені удар бокс.

Моя система: redden137

Процесор (и):
AMD Opteron 165 O / C
Материнська плата:
ASUS A8N SLI Deluxe
ОЗУ:
2GB Corsair XMS PC3200 Platium
Графічна карта (и):
8800GTS O / C
Звукова карта:
Creative SoundBlaster 4
Жорсткий диск (и):
1x 80 GB 2x 250GB
Оптичний привід (и):
1x Sony DVD RAM диски 1xphillips Д.В.
Діло / PSU:
БП 700w Moduler
Охолодження:
повітря
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
22IN Widescreen
Операційна система (и):
XP Pro
Old 3 квітня 2008, 07:46
Адміністратор групи

Плюс він не буде коштувати Вам нічого.
Old 3 квітня 2008, 08:01
Донор групи

Якби мені, що я читав http://www.nliteos.com/nlite.html двічі, і нерви собі і використовувати, що з OEM CD та отримай система XP це було саме те, що я хотів з усіма наворотами вивезли.

Можна вважати, що сміливо, якщо хочете. Philthomas згадувалося місяць тому, і я не бачив ще хто-небудь спробує. Я думаю, що великим нетерпінням пакет.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 3 квітня 2008, 12:59
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
OEM це чудово, однак Чи знаєте ви, ваш комп'ютер може бути прискорений з правом вільного програмного забезпечення і кілька годин роботи.
Вона буде потрібно якийсь програмне забезпечення для Super прискориться. Він займає щонайменше 5 хвилин, щоб почати вгору, і жорсткий диск майже порожній, 130GB вільного простору з 150GB жорсткий диск. У мене проблеми весь час. Останнє, що Відеокамера Panasonic програмне забезпечення не буде правильній установці з установочного компакт-диска. Це нова відеокамера близько 2 місяців, я встановив її ОК, коли я вперше купив його, але потім все пішло не так відразу, не могли отримати доступ до Інтернету, мій цифрової камери перестали працювати, і відеокамери, програмне забезпечення. Згадуючи над проблемою, я думаю, що це почалося, коли я використовував програму Registry Cleaner (яку я використовував, щоб спробувати прискорити комп'ютер). Я думаю, це зробили деякі пошкодження до реєстру. Хоча я отримав більшість програм, знову працює, проблеми залишаються. Автозавантаження, є як повільно, як і раніше, незважаючи на відключення всіх непотрібних процеси запуску, коли я намагаюся подивитися на будь-яку програму PDF комп'ютер зависає, і єдиний спосіб очистити її є перезавантаження і відеокамери, програмне забезпечення Won `T установку правильно. Коли я почала установіть компакт-диск, який встановлює 3 окремі програми, вона наполягає на тому, що один з них вже встановлена, і що я повинен видалити його за допомогою Установка й видалення програм, перш ніж намагатися встановити знову. Я точно знаю, що всі сліди 3 програми були видалені, але це буде перевстановлення 2 з 3, так що я не можу використовувати відеокамеру для завантаження на комп'ютер. Мій Canon цифрова камера, яку я також перевстановити працює, але є глюки. Вона не функціонує, а також як це було раніше. Я думаю, це займе чудо, щоб отримати його знову працює без перевстановлення Windows, але я відкритий для пропозицій.
Old 3 квітня 2008, 13:50
Донор групи

На P4 3,2 ГГц з 512? Це божевілля. Якщо Ви робили резервне копіювання, що ви хочете, щоб зберегти те впевнений, відновлення розділу. Уважно подивися на цим посиланням Nlite занадто, це дійсно дає вам набагато більше можливостей контролювати те, що ви маєте справу з чим перебування в повільній смузі. Або використовувати маршрутизатор або залишитися форуму, поки ви не встановили всі ці оновлення безпеки і антивірус теж, я бачив машин, заражених протягом однієї хвилини по мають Ethernet підключення, поки вони живуть установки.
Old 4 квітня 2008, 02:13
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав місце View Post
На P4 3,2 ГГц з 512? Це божевілля. Якщо Ви робили резервне копіювання, що ви хочете, щоб зберегти те впевнений, відновлення розділу. Уважно подивися на цим посиланням Nlite занадто, це дійсно дає вам набагато більше можливостей контролювати те, що ви маєте справу з чим перебування в повільній смузі. Або використовувати маршрутизатор або залишитися форуму, поки ви не встановили всі ці оновлення безпеки і антивірус теж, я бачив машин, заражених протягом однієї хвилини по мають Ethernet підключення, поки вони живуть установки.
ОК на тому спасибі. Ще один дивний I `VE зауважив, що коли я йду в Пуск, виберіть Усі програми, Стандартні, Службові, немає системних інструментів у списку. Тільки вступ кажу "Internet Explorer (без надбудов)". Я знаю, що можу отримати в системі інструментів через "Мій комп'ютер", але мені здається дивним, що запис зникла зі списку аксесуарів.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Установка Windows XP SP2 на 50 комп'ютерах з сервером розгортання Windows rocket7 Операційні системи Windows 1 30 травня 2009 13:56
Не вдається встановити Windows Vista або Windows 7 jimbeis462 Операційні системи Windows 22 15 травня 2009 01:56
Нахиляє встановіть Windows Live Messenger, і тепер новий нахиляє навіть встановити старе Mohi212 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 3 26 січня 2009 06:55
Windows перевстановити Mooseknuckle Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 31 11 квітня 2008 20:20
Не вдається встановити Windows 2000 або Windows ME tomthedrummer1992 Операційні системи Windows 18 4 квітня 2008 11:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.