![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Така че след като се опитва по един дял Vista и XP, от друга страна, аз реших, че Vista е най-добре за мен. Така че тогава заличават целия диск и даде всичко, за да Vista. Сега, когато се опитате да инсталирате Vista получавам грешката: "Windows не може да се определи дали този компютър съдържа валидна система обем." Аз се чудя какво означава това, и ако някой ще се случи да знаят всички поправки, наистина бих искал да се върна в краката ми с Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това означава, на инсталацията не може да намери твърдия диск.
| |||
| |||
| Да аз съм зареждане от нея и да направя, имат SATA твърди пробег. И така, как мога да получа Vista да го разпознаем? |
|
| |||
| |||
| Когато първоначално инсталирана Vista го направи чрез стартиране от CD? |
|
| |||
| |||
| Да бях стартиране от CD, но аз също трябваше XP инсталира. Тогава може би казал, че Vista, че наистина има SATA HDD и го инсталира. Точно сега не мога все още видите SATA HDD, но когато отида с нея, тя ми дава това съобщение. |
|
| |||
| |||
| Na, XP няма да направя това. Значи това, което е на твърдия диск в момента? |
|
| |||
| |||
| Нищо не е в него. То е напълно празна. Аз заличава всичко. |
|
| |||
| |||
| Аз съм се познае дялът е объркано. Опитайте стартиране на XP от CD и вижте дали това ще се открие HD, а след това деление, но форматирането, преди да излезете. След това опитайте отново Vista. Когато задействате Vista инсталирате го попитам за SATA диск водача във всяка точка, не мога да помня. |
|
| |||
| |||
| Опитах се създаде дяла с XP, но тя не работи. И така, какво мога да направя Vista все още ми дава същото съобщение. И така, какво мога да направя? |
|
| |||
| |||
| Когато ти кажа, че не е работа това, което се случи? Вие ще се нуждаете от SATA диска драйвер за XP Setup. Мисля, че Vista не се нуждае от SATA драйвери така че няма причина тя да не се открие HD, затова съм, предполагащи разделителни го в XP. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Сила Инсталиране на Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Общи Софтуер Чат | 0 | 12-ти септември 2009 год. 12:14 |
| Какво е най-добрият начин да ходят Инсталиране 64bit Vista Над Моята 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows операционни системи | 3 | 25 май 2009 г. 08:58 |
| Проблеми Инсталиране Belkin Bluetooth F8T013 на Windows Vista | timbo1975 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17 Дек 2007 18:38 |
| Инсталиране на мрежов принтер с Windows Vista | dfr200764 | Windows операционни системи | 4 | 25 ноември 2007 15:39 |
| Помощ при инсталиране на Windows Vista 64bit над 32bit, помогни! | hodgey1968 | Windows операционни системи | 4 | 16-то Oct 2007 10:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |