![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže po vyzkoušení na jednu oblast Vista a XP a na druhé straně jsem se rozhodl, že Vista je nejlepší pro mě. A tak jsem se vypouští celý disk a dal všechno Vista. Teď, když se snažím nainstalovat Vista I get the error: "Systém Windows nemůže určit, zda počítač obsahuje platné objem systému." Říkal jsem si, co to znamená, a pokud by někdo náhodou vím jakékoli opravy, byl bych opravdu rád se dostat zpátky na nohy s Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To znamená, že instalace nemůže najít pevný disk.
| |||
| |||
| Ano, já jsem zavádením až z něj a já mám SATA hard-disk. Tak jak se mám dostat Vista uznat, že? |
|
| |||
| |||
| Když se původně nainstalována Vista jste ji bootování z CD? |
|
| |||
| |||
| Ano, byl jsem bootování z CD, ale také jsem měl XP nainstalována. Tak možná, že řekl, že Vista je opravdu SATA HDD a je nainstalován. Právě teď můžu ještě vidět SATA HDD, ale když jdu na to, dává mi to zprávy. |
|
| |||
| |||
| Na, XP nebude dělat. Takže, co je na disku v okamžiku, kdy? |
|
| |||
| |||
| Nic se na tom. Je úplně prázdná. I zrušuje všechno. |
|
| |||
| |||
| I'm odhad je oddíl neuspořádaný. Zkuste bootování z XP CD, a viděli, zda to bude detekovat HD, potom je ale výjezd před formátování. Pak vyzkoušejte Vista znovu. Po spuštění Vista nainstalovat to požádat o ovladač SATA disku na každém místě, nemůžu vzpomenout. |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se vytvořit oddíl s XP, ale nefungoval. Tak co mám dělat Vista mi dává stále stejná zpráva. Tak co mám dělat? |
|
| |||
| |||
| Když říkáte, že to nefunguje, co se stalo? Budete potřebovat ovladač SATA disk pro XP. Myslím, že Vista není potřeba SATA ovladače takže není žádný důvod pro to, aby nebyly detekovat HD, to je důvod, proč jsem naznačující dělení je v XP. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Obecné Software Chat | 0 | 12.září 2009 12:14 |
| Jaký je nejlepší způsob, jak to chodí Instalace Vista 64bit můj Vista 32bit? | Theresonly1 | Operační systémy Windows | 3 | 25. května 2009 08:58 |
| Problémy Instalace Belkin Bluetooth F8T013 o Windows Vista | timbo1975 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 17. prosince 2007 18:38 |
| Instalace síťové tiskárny v systému Windows Vista | dfr200764 | Operační systémy Windows | 4 | 25. listopadu 2007 15:39 |
| Pomoc s instalací Windows Vista 64bit nad 32bit, prosím pomozte! | hodgey1968 | Operační systémy Windows | 4 | 16. října 2007 10:01 |
| Thread Nástroje | |
| |