![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι μετά προσπαθούμε Vista σε ένα διαμέρισμα και XP από την άλλη, αποφάσισα ότι Vista ήταν το καλύτερο για μένα. Μέχρι τότε θα διαγραφεί ολόκληρο το δίσκο και έδωσε τα πάντα για να Vista. Τώρα όταν προσπαθώ να εγκαταστήσω Vista παίρνω το σφάλμα: "Τα Windows δεν θα μπορούσε να προσδιοριστεί εάν ο υπολογιστής περιέχει ένα έγκυρο τόμο συστήματος." Αναρωτιόμουν τι σημαίνει αυτό, και αν κάποιος θα τυχαίνει να γνωρίζω κανένα διορθώσεις, θα ήθελα πραγματικά να σταθούν και πάλι στα πόδια μου με Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό σημαίνει ότι η εγκατάσταση δεν μπορεί να βρει έναν σκληρό δίσκο.
| |||
| |||
| Ναι είμαι μέχρι την εκκίνηση από αυτό και έχω ένα SATA σκληρό δίσκο. Λοιπόν, πώς μπορώ να πάρω Vista για να το αναγνωρίσουμε; |
|
| |||
| |||
| Όταν εγκαταστήσατε αρχικά Vista έκανες με εκκίνηση από το CD; |
|
| |||
| |||
| Ναι ήμουν εκκίνηση από το CD, αλλά είχα επίσης XP. Μέχρι τότε ίσως να πει Vista που υπάρχει πραγματικά SATA σκληρό δίσκο και να εγκατασταθεί. Αυτή τη στιγμή μπορώ ακόμα να δείτε το SATA σκληρό δίσκο, αλλά όταν πάω σε αυτό, μου δίνει αυτό το μήνυμα. |
|
| |||
| |||
| Na, XP δεν θα το κάνουμε αυτό. Ποιο είναι λοιπόν για το σκληρό δίσκο αυτή τη στιγμή; |
|
| |||
| |||
| Τίποτα δεν είναι σε αυτό. Είναι εντελώς άδειο. Διέγραψα τα πάντα. |
|
| |||
| |||
| Υποθέτω το διαμέρισμα είναι μπέρδεμα πάνω. Δοκιμάστε την εκκίνηση από το CD XP και να δούμε εάν αυτό θα ανιχνεύσει το HD, τότε το διαμέρισμα, αλλά πριν από την έξοδο μορφοποίηση. Στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά Vista. Όταν εκτελείτε την εγκατάσταση Vista έχει ζητήσει πληροφορίες σχετικά με έναν δίσκο SATA οδηγός σε οποιοδήποτε σημείο, δεν μπορώ να θυμηθώ. |
|
| |||
| |||
| Προσπάθησα δημιουργώντας ένα διαμέρισμα με XP, αλλά δεν λειτούργησε. Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω ακόμα Vista μου δίνει το ίδιο μήνυμα. Λοιπόν, τι μπορώ να κάνω; |
|
| |||
| |||
| Όταν λέτε ότι δεν λειτούργησε τι συνέβη; Θα χρειαστείτε το δίσκο SATA οδηγό για την εγκατάσταση XP. Νομίζω ότι Vista δεν χρειάζεται SATA οδηγούς έτσι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην ανιχνεύσει το HD, γι 'αυτό είμαι προτείνοντας στεγανοποίηση αυτό σε XP. |