![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tako je nakon težak Vista na jednoj particiji a XP na druge, odlučio sam da Vista je najbolji za mene. Pa onda sam izbrisati cijeli disk i dao sve to Vidik. Sada kada JA pokušati uvesti koga u službu Vidik JA dobiti greška: "Windows ne može utvrditi je li to računalo sadrži valjan sustav glasnoće." Sam bio izvjedljiv što to znači, a ako je bilo tko će dogoditi se to znati popravaka, stvarno bih se vratiti na moje noge sa Vidik. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To znači da ne mogu instalirati naći hard disk.
| |||
| |||
| Da sam čizma gore sa Internet i Imam SATA hard-disk. Na taj način kako mogu dobiti Vidik to prepoznati? |
|
| |||
| |||
| Kada ste izvorno instalirali Vista jeste li to učiniti dizanjem od CD-a? |
|
| |||
| |||
| Da sam bio dizanje od CD-a, ali sam imao i XP Installer. Pa onda možda taj Vidik je rekao da ima stvarno SATA HDD i instalirati. Trenutno sam još uvijek može vidjeti SATA HDD, ali kada idem na to, to mi daje tu poruku. |
|
| |||
| |||
| Na, XP ne bi to učiniti. Dakle, što je na hard disk trenutno? |
|
| |||
| |||
| Ništa se na njemu. To je potpuno prazan. Izbrisao sam sve. |
|
| |||
| |||
| Ja sam guessing particija je messed up. Pokušajte dizanje XP CD-a i vidjeti da li će otkriti HD, onda je to particija, ali izlaz prije formatiranja. Zatim pokušajte Vidik opet. Našto te trčanje Vidik uvesti koga u službu to pitati za SATA disk vozač u svakom trenutku, ne mogu se sjetiti. |
|
| |||
| |||
| JA pokušao stvaranje particiju s XP, ali to je ne posao. Pa što mogu učiniti Vista još uvijek daje mi istu poruku. Pa što mogu učiniti? |
|
| |||
| |||
| Kada kažu da ne rade ono što se dogodilo? Trebat će vam SATA disk za XP postava vozača. Mislim da Vista ne treba SATA drivera, tako da nema razloga za to da se ne otkriju HD, to je razlog zašto sam to ukazuje particioniranja u XP. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Općenito Software Chat | 0 | 12 rujan 2009 12:14 |
| Koji je najbolji način da se o instaliranju 64bit Vidik Over My 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 3 | 25. svibanj 2009 08:58 |
| Problemi s Belkin Bluetooth F8T013 Instaliranje na Windows Vista | timbo1975 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. prosinac 2007 18:38 |
| Instaliranje mrežnog pisača u sustavu Windows Vista | dfr200764 | Windows Operating Systems | 4 | 25. studeni 2007 15:39 |
| Pomoć oko instaliranja Windows vidik 64bit preko 32bit, molim pomoć! | hodgey1968 | Windows Operating Systems | 4 | 16. listopad 2007 10:01 |
| Thread Tools | |
| |