kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Re-Installing Windows Vista

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 15, 2007, 17:26
Csoport tagja

Default Re-Installing Windows Vista

Tehát után kipróbálás Vista és XP egy partíciót a másik, úgy döntöttem, hogy a Vista volt a legjobb nekem. Így aztán törölte a teljes meghajtót, és átadta mindent Vista. Most, amikor megpróbálom telepíteni Vista, I get the error:

"A Windows nem tudta megállapítani, hogy a számítógép tartalmaz egy érvényes rendszer kötet."

Kíváncsi voltam, mit jelent ez, és ha valaki történni fog tudni javítások, én tényleg szeretnék visszatérni a lábam a Vista.
Old Augusztus 16, 2007, 03:41
Administrator Group

Ez azt jelenti, a telepítő nem talál merevlemezt.

Im 'találgatás indításkor a Vista CD-t, és SATA merevlemez?

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 16, 2007, 07:40
Csoport tagja

Yes I am indítással fel, és megvan a SATA merevlemez-meghajtót. Tehát hogyan jutok Vista felismerje?
Old Augusztus 16, 2007, 07:45
Administrator Group

Amikor eredetileg telepített Vista csináltad így állítható le a CD-t?
Old Augusztus 16, 2007, 08:01
Csoport tagja

Igen voltam a CD-lemezről induljon, de nekem is meg kellett XP telepítve. Akkor lehet, hogy Vista azt mondta, hogy valóban egy SATA HDD és telepítve. Most Még mindig látom a SATA HDD, de amikor megyek hozzá, ez ad nekem, hogy az üzenetet.
Old Augusztus 16, 2007, 08:05
Administrator Group

Na, XP nem tenne ilyet.

Tehát mi van a merevlemezen a pillanatban?
Old Augusztus 16, 2007, 08:07
Csoport tagja

Semmi sincs rajta. Ez teljesen üres. Töröltem mindent.
Old Augusztus 16, 2007, 08:18
Administrator Group

Im 'találgatás a partíció zavarodva.

Próbálja ki indítást az XP CD-t és nézd meg, ez érzékeli a HD, majd a partíciót, de kilépés előtt a formázás.

Vista majd próbálja újra.

Amikor futtatja a Vista telepítése tart kér egy SATA driver lemezt bármely pontján, én nem emlékszem.
Old Augusztus 16 2007, 11:48
Csoport tagja

Próbáltam létre partíciót XP de ez nem működött. Szóval mit tehetek Vista még mindig ad én ugyanazzal az üzenettel. Szóval mit tehetek?
Old Augusztus 16 2007, 11:48
Administrator Group

Amikor azt mondja, hogy nem dolgozik, mi történt?

Szükséged lesz a SATA vezérlő lemez az XP telepítésekor.

Azt hiszem, nem kell Vista SATA meghajtó, tehát nincs ok, hogy nem észleli a HD, ezért vagyok arra utal, hogy az elválasztó XP.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
PowerDVD telepítése a Windows Vista Home Premium 32 djchapple General Chat szoftver 0 Szeptember 12, 2009 12:14
Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? Theresonly1 A Windows operációs rendszerek 3 25. május 2009 08:58
Problémák telepítése Belkin Bluetooth F8T013 Windows Vista timbo1975 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 17. december 2007 18:38
Telepítés hálózati nyomtató Windows Vista dfr200764 A Windows operációs rendszerek 4 25. november 2007 15:39
Segítség a létesítési 64bit Windows Vista 32bit, kérem, segítsen! hodgey1968 A Windows operációs rendszerek 4 16. október 2007 10:01
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.