![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tehát után kipróbálás Vista és XP egy partíciót a másik, úgy döntöttem, hogy a Vista volt a legjobb nekem. Így aztán törölte a teljes meghajtót, és átadta mindent Vista. Most, amikor megpróbálom telepíteni Vista, I get the error: "A Windows nem tudta megállapítani, hogy a számítógép tartalmaz egy érvényes rendszer kötet." Kíváncsi voltam, mit jelent ez, és ha valaki történni fog tudni javítások, én tényleg szeretnék visszatérni a lábam a Vista. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez azt jelenti, a telepítő nem talál merevlemezt.
| |||
| |||
| Yes I am indítással fel, és megvan a SATA merevlemez-meghajtót. Tehát hogyan jutok Vista felismerje? |
|
| |||
| |||
| Amikor eredetileg telepített Vista csináltad így állítható le a CD-t? |
|
| |||
| |||
| Igen voltam a CD-lemezről induljon, de nekem is meg kellett XP telepítve. Akkor lehet, hogy Vista azt mondta, hogy valóban egy SATA HDD és telepítve. Most Még mindig látom a SATA HDD, de amikor megyek hozzá, ez ad nekem, hogy az üzenetet. |
|
| |||
| |||
| Na, XP nem tenne ilyet. Tehát mi van a merevlemezen a pillanatban? |
|
| |||
| |||
| Semmi sincs rajta. Ez teljesen üres. Töröltem mindent. |
|
| |||
| |||
| Im 'találgatás a partíció zavarodva. Próbálja ki indítást az XP CD-t és nézd meg, ez érzékeli a HD, majd a partíciót, de kilépés előtt a formázás. Vista majd próbálja újra. Amikor futtatja a Vista telepítése tart kér egy SATA driver lemezt bármely pontján, én nem emlékszem. |
|
| |||
| |||
| Próbáltam létre partíciót XP de ez nem működött. Szóval mit tehetek Vista még mindig ad én ugyanazzal az üzenettel. Szóval mit tehetek? |
|
| |||
| |||
| Amikor azt mondja, hogy nem dolgozik, mi történt? Szükséged lesz a SATA vezérlő lemez az XP telepítésekor. Azt hiszem, nem kell Vista SATA meghajtó, tehát nincs ok, hogy nem észleli a HD, ezért vagyok arra utal, hogy az elválasztó XP. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| PowerDVD telepítése a Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | General Chat szoftver | 0 | Szeptember 12, 2009 12:14 |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Problémák telepítése Belkin Bluetooth F8T013 Windows Vista | timbo1975 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. december 2007 18:38 |
| Telepítés hálózati nyomtató Windows Vista | dfr200764 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 25. november 2007 15:39 |
| Segítség a létesítési 64bit Windows Vista 32bit, kérem, segítsen! | hodgey1968 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 16. október 2007 10:01 |
| Téma eszközök | |
| |